- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- Konu Sahibi aylinaylin28
Arkadaslar,
Ben kocami aldatmadim, bunu kesinlikle kabul etmiyorum! Eski sevgilim ile 3 senelik bir beraberligimiz oldu, onu cok sevdim. Ayrica hic istemeyerek ayrilmak zorunda kaldigim icin icimde ona hep yarim kalan bir seyler oldugu icin hasta oldugunu duyar duymaz kendimi kötü hissettim ve dogal olarak yanina gitme geregi duydum. Aramizda hic bir sey gecmedi, ben ona arkadas gozuyle baktim, bana evlilik teklifini o etti ben degil.
Kocamin kuzeni ile aram cok iyi oldugu icin ona anlatma geregi duydum. O donemler ruh halim cok sarsilmisti yapmamam gereken seyleri yaptim, anlatmamam gereken seyleri anlattim, ama zamani geri donduremem. Eve dondugumde zaten kocam anlamisti bir seylerin oldugunu cok ustume geldigi icin her seyi anlattim, yoksa anlatmayi asla dusunmuyordum. Esim uzulerek disari cikti ve o ara iste kiz kardesini, yani gorumcemi aramis, boylece haberleri oldu. Kayinvalidem ve kayinpederim hala bilmiyorlar ama esimin manevi annesinin kizi bana 'kayinvaliden ogrenirse ne yapacaksin' diye sormustu, ve bende ona 'ben yanlis bir sey yapmadim benim anlim ak diyecegim' demistim. Ve bu hala gecerli. Sonucta ben eski sevgilimle yatmadim. Sadece yanina gittim destek olmak icin. Eski gunlerin hatirina.
Gorumcemler bana normal davraniyorlar, ama soguk bir sekilde. Eskiden ikisi bir yere gidecekleri zaman hemen benide davet ederlerdi, artik yapmiyorlar. Eskisi gibi sicakkanli degiller bana karsi, Ozellikle kucuk gorumcem. Ama aldirmiyorum. Onlar benim icimde ne yasadigimi bilemezler.
Esimde eskisi gibi degil. Mesela ramazan ayinda surekli orucu actiktan sonra hemen disari cikiyordu arkadaslariyla vakit geciriyordu, taa sahura yakin eve dondu hep. Hafta sonlari ona 'gel gezelim' diyorum 'hayir butun gun koltukta yatmak istiyorum aksamda arkadaslarla olacagim' gibi seyler diyor. Bana yaptigi tek iyilik ev islerini yapmasini, ki artik onuda yapamaz cunku bugunden iti baren is teklifi aldi. Hem ayrilmiyor benden hemde boyle davraniyor ki bende ayrilmak istemiyorum zaten.
Ayrica sormussunuz, esin sana aynisini yapsa napardin diye. Eger esim bana acik acik deseydi eski sevgilim intihar etmeye kalkismis cok hasta yanina gitmek istiyorum,o zaman bende onunla gelirdim, yoksa izin vermezdim. Sonradan ogrenseydim yaptigini olay cikartirdim.
Bugun oglen ben, kayinvalidem ve kucuk gorumcem esimin manevi annesinin evinde gittik. Kizda ordaydi. Sigara icmek icin bahcelerine ciktik. Yine 'x abi napiyor is buldu mu?' dedi. Bende 'evet bu sabah aradilar yarin konusmasi var' dedim. 'Ay ne guzel cok sevindim insallah alinir hem boylece evinize dolgun maas girmis olur tüm istediklerinizi yaparsiniz' dedi. Buraya kadar her sey iyiydi. Ehliyet derslerine basladigini soyledi bende 'e kizim al artik bencede 23 yasina geldin yasitlarin 5 senedir araba kullaniyorlar' dedim. 'Ee nolmus ehliyet almanin zorunlu yasimi var sende 21 yasinda aldin ne var sanki' dedi. Bende fazla uzatmadim. Sonra iceriye girince annesi kahve getireyim size dedi, kayinvalidemde 'kizim (yani ben) bana bugun kahve ismarlamisti kocaman bardakta sanirim 3 gun kahve icmesem olur' dedi, bende 'evet hemde starb**sdan hemde kocaman' dedim saka ile karisik. Esimin manevi annesi 'oh iyi afiyet olsun o zaman daha hafif bir sey getireyim' dedi mutfaga gitti. Bende 'e oranin kahvesini icince insan evde yapilan kahveleri begenmiyor' dedim ve buna benzer bir kac sey daha deyince kahve hakkinda, kiz ordan 'aman yarabbim bu nasil bir görgüsüzlük' dedi gülerek. O öyle deyince kayinvalidem basti kahkahayi, bende sinir oldugumu anlamasin diye bende güldüm ve bir sey demedim ama bu neydi simdi? Kendisinin su alacak parasi yok kalkmis bana dil uzatiyor. Kayinvalidemin gülmeside cok sacmaydi, ben onun geliniyim beni tutmasi gerekmez miydi? Zaten o kiz ne dese hosuna gidiyor. ben bu kizin icinde bana karsi kin besledigine inaniyorum. Dost gibi gorunuyor ama aslinda nefret ediyor benden, Benimle basa cikamayacgini bildigi icin bir sey diyemiyor ama beni huzursuz ediyor. Ona ne ki kocamin nasil oldugundan, isinden gücünden parasindan yani.
'aman yarabbim bu nasil bir görgüsüzlük' dedim ben de okurken