- 18 Mart 2020
- 20
- 6
- 1
- 38
- Konu Sahibi Sevalleman
-
Cevap icin tesekkur edetimÇok yakınım evlendi. Adamın iki çocuğu var. Annesinde kaliyorlardi. Çocuklar da eski karısı da devamlı aralarında sorun oldu. Yani bu kişilerle alakalı elbette ama saklamak doğru bir yol değil bence.
Bi akrabamızın kızı da oğlanın boşanmış olduğunu saklamıştı, düğüne 10 gün kala söylemişler aileye ve aile de bütün akrabalardan saklamış bizler sonradan duyduk. Boşanmış biriyle evlenmek ayıp birşey değil ama saklanması da doğru değil, çünkü hiç araştırmamışlar eski eşle neden ayrıldıklarını. Gel gelelim ki aradan 1 yıl geçmeden olaylar çıktı.. Oğlanın şiddet eğilimi varmış afedersin ilk geceden beri her yatak odasında dövmüş kızı, zaten bir önceki de bu yüzden ayrılmış. Aileden saklamasaydı bu gibi durumları araştırmaya fırsatları olurdu. Sonuç olarak geri döndü bıraktı adamı. Yaşı da yoktu 21-22ydi kızın üstelik.5 yasinda cocugu annesinde kalip haftada bir gun goren biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis ve benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
Benimle ikinci evlilik heyecanini yasiyabilir mi?
Benim cocugum oldugunda aralarinda maddi manevi adalet saglanabilirmi?
Ailedide iki torun arasinda nasil davranir?
Siz nasil davrandiniz kiskanclik veya kendi cocugunuzu ayirma oluyor muydu?
Ve on gordugunuz yada yasadigiz baska sorunlar nelerdi?
Dikkat etmem gereken yapmam ve yapmamam gerekenler nelerdir?
Destek ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekur ederim..
Suan sevgiliyiz ve ben bu ve benzeri sorunlari biraz acsam, bunlari konusmak icin erken ileride hepsini cozeriz diyor..Asil onun korkulari endiseleri olmasi gerekirken henuz cok tepkisiz benim uzuldugumu biliyor mumkun oldugunca istedigim herseyi yapiyor bu konuda...ama sevgiliyken farkli es olunca farkliBdv ye acarsaniz daha fazla gorulur konunuz
Sizi bu konularda aydinlatabilecek tek kisi evleneceginiz kisi
Tecrubeleriniz mi var yoksa sadece ongorunyzmu..beleri dusunmeliyim mesela?Çok iyi düşün iyi düşün demiyorum çok iyi düşün.
Tabii ki kabul ederek evlendi. Kabullenip kabullenmedigini bilemem ama kabullenmiş görünüyordu. Çocukların şımarık istekleri sorun oldu mesela. Sonra eski gelinini anlatırdı kv sözde sevmeyerek ama lafı geçtikçe kadın deli olurdu. Bunun gibi şeyler.Cevap icin tesekkur edetim
Peki daha cok hangi konularda sorunlari oluyordu?
Kadin durumu basta kabullenip sonradanmi sorun yasadilar yoksa hic kabullenmedimi?
Suan sevgiliyiz ve ben bu ve benzeri sorunlari biraz acsam, bunlari konusmak icin erken ileride hepsini cozeriz diyor..Asil onun korkulari endiseleri olmasi gerekirken henuz cok tepkisiz benim uzuldugumu biliyor mumkun oldugunca istedigim herseyi yapiyor bu konuda...ama sevgiliyken farkli es olunca farkli
Ailenden saklama . Onlar senin için doğru olanı görür, kararı vermende yardımcı olurlar .Ilerde keşke söyleseydim dememek için gizleme.Zaten er ya da geç duyulur .5 yasinda cocugu annesinde kalip haftada bir gun goren biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis ve benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
Oda vir ihtimal bende son7cta onun sozune inaniyorum peki bu duBi akrabamızın kızı da oğlanın boşanmış olduğunu saklamıştı, düğüne 10 gün kala söylemişler aileye ve aile de bütün akrabalardan saklamış bizler sonradan duyduk. Boşanmış biriyle evlenmek ayıp birşey değil ama saklanması da doğru değil, çünkü hiç araştırmamışlar eski eşle neden ayrıldıklarını. Gel gelelim ki aradan 1 yıl geçmeden olaylar çıktı.. Oğlanın şiddet eğilimi varmış afedersin ilk geceden beri her yatak odasında dövmüş kızı, zaten bir önceki de bu yüzden ayrılmış. Aileden saklamasaydı bu gibi durumları araştırmaya fırsatları olurdu. Sonuç olarak geri döndü bıraktı adamı. Yaşı da yoktu 21-22ydi kızın üstelik.
Peki eski eslede konusmalimiyim acaba sonucta evlenene kadar birazda olsa tavrindan karakterini anliyabilirim sanirim..Bi akrabamızın kızı da oğlanın boşanmış olduğunu saklamıştı, düğüne 10 gün kala söylemişler aileye ve aile de bütün akrabalardan saklamış bizler sonradan duyduk. Boşanmış biriyle evlenmek ayıp birşey değil ama saklanması da doğru değil, çünkü hiç araştırmamışlar eski eşle neden ayrıldıklarını. Gel gelelim ki aradan 1 yıl geçmeden olaylar çıktı.. Oğlanın şiddet eğilimi varmış afedersin ilk geceden beri her yatak odasında dövmüş kızı, zaten bir önceki de bu yüzden ayrılmış. Aileden saklamasaydı bu gibi durumları araştırmaya fırsatları olurdu. Sonuç olarak geri döndü bıraktı adamı. Yaşı da yoktu 21-22ydi kızın üstelik.
Henuz evlilikle ilgili net bir konusma yapilmadi.ama ilerisi icin bir evlilik dusuncesi var ailesine benden bahsettiEvlenmekten bahsetmissiniz sonrasi evlendikten sonra mi konusulacakmis?
Sonucta sizin takıldığınız bi durum var ve önemsemiyor bu daha en basta gosterdigi bir isaret
5 yasinda cocugu annesinde kalip haftada bir gun goren biri ile evlenmeyi dusunuyorum.Esiyle gecimsizlikten ayrilmis ve benimle cok mutlu.Ben 32 yasindayim oda 35 ve ben hic evlenmedim.Ve ben bu durumu kimseyke paylasmayi dusunmuyorum dugun olana kadar aileme bile soylemeyecegim cunku tepkilerinden korkuyorum..Yardimizi istedigim konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?