- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
-
Aynı kurumda ara ara karşılaştık muhabbet ettik ama bugün ilk defa baş başa kaldık yemek yedik saatlerce oturduk konuştuk. Onun dışında telefonla da görüşüyoruz. O evlilik konusunda çok net ve hep dilinde dua. Sürekli Allah aramızdaki bağı kuvvetlendirsin inşallah kalplerimizi hep yakın etsin diyor. Beni bulduğuna o kadar seviniyor ki nazar olmasın diye kimseye çok anlatmıyorum diyor hatta :) bu durum da hoşuma gitti.
İlk evliliğimi 34 yaşında yaptım ve aramızda yaklaşık 13 yaş vardı.illa ki aranızda yaş farkı ile evlenmiş olanlar vardır. Yıllar geçtikçe sorun yaşadınız mı acaba evlendikten sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu? 9 yaş sizce çok mu?
kimse soylemedi mi onceki evliliklerini? akrabalar vs falan?İlk evliliğimi 34 yaşında yaptım ve aramızda yaklaşık 13 yaş vardı.
İlk başlarda hiçbir şey problem gibi görünmez zaten.
Ama ben evlendiğim kişinin benden önce iki evlilik yaptığını, ikinci evliliğinden lise çağında bir çocuğu olduğunu biz evlendikten sonra öğrendim.
Benim ilk deneyimimdi evlilik olarak ama onun tecrübeli olduğu bir konuydu.
Çok fazla sorun yaşadım. Benimle çocuk yapmak istemedi.
Ben de sizin gibi minyon bir kadınım ve beş yıl evli kaldım. Bu süreçte eşim çöktü adeta, hızla yaşlandı ve ben olgunluk çağında olduğum için daha da güzelleştim.
Herkes bize baba kız benzetmesi yapmaya başladı ve psikolojim bozuldu bir süre sonra.
Uyum sağlayamadık, birbirimizi anlayamadık.
Sizin eş adayınızın da ilk evliliği mi olacak? Bu çok önemli çünkü herkes o heyecanı eşzamanlı yaşamak ister.
Benim hiç bilmediğim heyecanları, eşim olan şahıs benden evvel çoktan yaşayıp tüketmişti. Hem de iki kere.
Yaşın denkliğinin önemini, ikinci evliliğimi yaptığımda anladım.
Şimdi eşimle aramızda tam üç yaş var ve çok uyumluyuz. Hedeflerimiz, hayallerimiz ortak.
İç sesinizle hareket edin de diyemiyorum çünkü yanılma payı büyük bir konu bu.
Ha belki her şey yolunda da olabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayat sizin ama yaş farkı benim travmam oldu.
Annesinden başka kimsesi yoktu tanıdığım. O da söylemedi. Hatta beni de istemedi:)kimse soylemedi mi onceki evliliklerini? akrabalar vs falan?
Daha önce nişan ya da evlilik yapmamış.İlk evliliğimi 34 yaşında yaptım ve aramızda yaklaşık 13 yaş vardı.
İlk başlarda hiçbir şey problem gibi görünmez zaten.
Ama ben evlendiğim kişinin benden önce iki evlilik yaptığını, ikinci evliliğinden lise çağında bir çocuğu olduğunu biz evlendikten sonra öğrendim.
Benim ilk deneyimimdi evlilik olarak ama onun tecrübeli olduğu bir konuydu.
Çok fazla sorun yaşadım. Benimle çocuk yapmak istemedi.
Ben de sizin gibi minyon bir kadınım ve beş yıl evli kaldım. Bu süreçte eşim çöktü adeta, hızla yaşlandı ve ben olgunluk çağında olduğum için daha da güzelleştim.
Herkes bize baba kız benzetmesi yapmaya başladı ve psikolojim bozuldu bir süre sonra.
Uyum sağlayamadık, birbirimizi anlayamadık.
Sizin eş adayınızın da ilk evliliği mi olacak? Bu çok önemli çünkü herkes o heyecanı eşzamanlı yaşamak ister.
Benim hiç bilmediğim heyecanları, eşim olan şahıs benden evvel çoktan yaşayıp tüketmişti. Hem de iki kere.
Yaşın denkliğinin önemini, ikinci evliliğimi yaptığımda anladım.
Şimdi eşimle aramızda tam üç yaş var ve çok uyumluyuz. Hedeflerimiz, hayallerimiz ortak.
İç sesinizle hareket edin de diyemiyorum çünkü yanılma payı büyük bir konu bu.
Ha belki her şey yolunda da olabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayat sizin ama yaş farkı benim travmam oldu.
Yav he he deseydiniz, bunu gercekten yediniz mi?Daha önce nişan ya da evlilik yapmamış.
Neden bu zamana kadar evlenmediğini de sordum. Evlilik için o hissiyat oluşmadı dedi. İçim ısınmadı evlenme niyetiyle görüştüklerim de oldu ama devam ettirmedim dedi.
Kanınız ısındıysa görselliğe önem vermeyin derim cunki anlaşmak ortak konuşabilecek alanlar bulmak çok iyi birşey ananem hep şey derdi erkeğin çirkini olmaz akıllısı merhametlisi karakterlisi olur diye ama tabi içinizin atması lazım diyorsunuz zaten kanım ısındı diye bence şansı hak ediyorsunuz yeterince tanidıtan sonra neden olmasınMerhaba sevgili KK,
Daha önceleri de birçok konuda yazıp ufkumu genişlettiğim çeşitli tecrübelerle yazılan yorumlardan ders çıkartan biri olarak yine benim için çok önemli bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
31 yaşında bekarım, aynı kurumda çalışan bir talibim oldu, ikimiz de memuruz, yaklaşık 6-7 aydır ara ara kısa muhabbet ettiğim biriydi, aynı servisi kullanıyoruz çoğu zaman. Önceleri hiç düşünmesem de zaman geçtikçe hal ve hareketleriyle aklıma yatmaya başladı evlilik için. Kendisi şu an 40 yaşında. Aramızda 9 yaş var. Evlilik konusunda çok ciddi, ona kalsa yarın gelip isteyecek durumda. Aileler de uyumlu, aynı yörenin insanlarıyız. Fakat ben biraz yaşa takıldım kime yaşı 40 desem aa çokmuş diyor. Ben minyon olunca yanımda daha yaşlı görünüyor maalesef. Kanıma ısındı, yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Bugün ilk defa baş başa yemek yedik. Saatlerce muhabbet ettik yanında sıkılmadım da. O ailesine beni anlatmış göstermiş hepsi olumlu bana karşı. Ne zaman gelinimizi tanıştıracaksın diyorlarmış hatta ama merak ettiğim şu; illa ki aranızda yaş farkı ile evlenmiş olanlar vardır. Yıllar geçtikçe sorun yaşadınız mı acaba evlendikten sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu? 9 yaş sizce çok mu? Yeni tanıyoruz birbirimizi ve şu ana kadar konuştuğumuz her konuda uyum sağladık ve ben de artık evlilik yolunda bir adım atmak istiyorum. Haftaya ailem yanıma gelecek. Sizce geldiklerinde bu konuyu açayım mı? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim, onların da yaşı çok bulacağından eminim ama arada kaldım maalesef. Benim de evlilik yaşım geldi de geçiyor o yüzden çok beklemek istemiyorum açıkçası ama acele de etmek istemiyorum. En azından gizli gizli görüşmek istemiyorum ki rahat olalım rahat tanıyalım birbirimizi.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, olur mu sizce? Zamanla uyum problemi yaşar mıyım?
9 yas sorun degil. Ama "bugun ilk defa basbasa yemek yedik" dediniz. Bence biraz daha zaman verin iliskiye. Acele etmeyin. Yasiniz gayet genc. 1 yil daha gec evlenseniz hicbir sey olmaz. Ama evleneceginiz adsmi iyi taniyinMerhaba sevgili KK,
Daha önceleri de birçok konuda yazıp ufkumu genişlettiğim çeşitli tecrübelerle yazılan yorumlardan ders çıkartan biri olarak yine benim için çok önemli bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
31 yaşında bekarım, aynı kurumda çalışan bir talibim oldu, ikimiz de memuruz, yaklaşık 6-7 aydır ara ara kısa muhabbet ettiğim biriydi, aynı servisi kullanıyoruz çoğu zaman. Önceleri hiç düşünmesem de zaman geçtikçe hal ve hareketleriyle aklıma yatmaya başladı evlilik için. Kendisi şu an 40 yaşında. Aramızda 9 yaş var. Evlilik konusunda çok ciddi, ona kalsa yarın gelip isteyecek durumda. Aileler de uyumlu, aynı yörenin insanlarıyız. Fakat ben biraz yaşa takıldım kime yaşı 40 desem aa çokmuş diyor. Ben minyon olunca yanımda daha yaşlı görünüyor maalesef. Kanıma ısındı, yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Bugün ilk defa baş başa yemek yedik. Saatlerce muhabbet ettik yanında sıkılmadım da. O ailesine beni anlatmış göstermiş hepsi olumlu bana karşı. Ne zaman gelinimizi tanıştıracaksın diyorlarmış hatta ama merak ettiğim şu; illa ki aranızda yaş farkı ile evlenmiş olanlar vardır. Yıllar geçtikçe sorun yaşadınız mı acaba evlendikten sonra pişmanlık duyduğunuz oldu mu? 9 yaş sizce çok mu? Yeni tanıyoruz birbirimizi ve şu ana kadar konuştuğumuz her konuda uyum sağladık ve ben de artık evlilik yolunda bir adım atmak istiyorum. Haftaya ailem yanıma gelecek. Sizce geldiklerinde bu konuyu açayım mı? Yoksa biraz daha mı beklemeliyim, onların da yaşı çok bulacağından eminim ama arada kaldım maalesef. Benim de evlilik yaşım geldi de geçiyor o yüzden çok beklemek istemiyorum açıkçası ama acele de etmek istemiyorum. En azından gizli gizli görüşmek istemiyorum ki rahat olalım rahat tanıyalım birbirimizi.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında, olur mu sizce? Zamanla uyum problemi yaşar mıyım?
Erkegin cirkini niye olmaz? Basbayagi olur. Her sabah adamin zebani suratina bakip uyanmak hic iyi fikir degilKanınız ısındıysa görselliğe önem vermeyin derim cunki anlaşmak ortak konuşabilecek alanlar bulmak çok iyi birşey ananem hep şey derdi erkeğin çirkini olmaz akıllısı merhametlisi karakterlisi olur diye ama tabi içinizin atması lazım diyorsunuz zaten kanım ısındı diye bence şansı hak ediyorsunuz yeterince tanidıtan sonra neden olmasın
Ya tabi ki içinin atması lazım insanın da dokunmak istemediği insanla evlenmesi saçma kOnu sahibi de zaten etkilenmisErkegin cirkini niye olmaz? Basbayagi olur. Her sabah adamin zebani suratina bakip uyanmak hic iyi fikir degil
Enerjiniz uyuşuyorsa neden olmasın. Bazen yaşıt insanlar bile uyumlu olamayabiliyor.. Biri enerjik oluyor diğeri. Sürekli eve gelip yesin, uyusın, istiyor vs. Yani yaşına göre dinamik, hayat doluysa yaş problem olmaz. Mutlu bir hayat dilerimMerhaba sevgili KK,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?