- 17 Şubat 2015
- 7.875
- 21.094
- 348
- Konu Sahibi zorunlualann
Üzücü bu gelinlik 20 kg Altın isterKiz meger cok revactaymis Antep'te bunu giymeden evlenen gerdege giremiyomus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzücü bu gelinlik 20 kg Altın isterKiz meger cok revactaymis Antep'te bunu giymeden evlenen gerdege giremiyomus.
Margaret Hale nin dediğine göre kapalıçarşıda bu model gelinliğin ağacı varmış.Dubai’ye mi gelin gidiyorsun? Zorunlucum chandelier gibi parlamana gerek yok sen zaten gencecik çıt çıt kızsın şöyle uçuş uçuş kırık beyaz güzel bi şey baksan?
Antep te evleniyosan takiyolar zatenÜzücü bu gelinlik 20 kg Altın ister
Hazır dikim dediğime bakmayın. Yani bu kalptaki gelinliği değiştirecekKapalı çarşı bu modellerden kaynıyor. Zibilyon tane çeşidi var. Hazır alabileceği tarzda gelinliği özel dikim istiyor. Bu kafayla hayatını nasıl idame ettiriyor ya.
O zaman cok uzun surmez zaten ben bastan dikilicek sandimHazır dikim dediğime bakmayın. Yani bu kalptaki gelinliği değiştirecek
Yok hayır aynı modelin üzerine dikiliyormuş değişiklik yapılıyormuşO zaman cok uzun surmez zaten ben bastan dikilicek sandim
Sifirdan dikilmeyecek gelinlige bir dünya borç yaptın zorunlu.Yok hayır aynı modelin üzerine dikiliyormuş değişiklik yapılıyormuş
Yahu gelinlik 18 bin tl şu an dışarıda ben ne kadara bulacaktım onu bi desene banaSifirdan dikilmeyecek gelinlige bir dünya borç yaptın zorunlu.
Yani ortalama fiyatları bu gelinliklerin gidipte 30 bin vermedim kiSifirdan dikilmeyecek gelinlige bir dünya borç yaptın zorunlu.
Çok şükür.Hazır dikim dediğime bakmayın. Yani bu kalptaki gelinliği değiştirecek
Kredi ile kredi ödüyor bi de resmen krediception olmuş artık.
taksınlar bakalım. Takana da giyene de saygı duyuyorum, benlik değil.Antep te evleniyosan takiyolar zaten
Köküne kibrit suyu dökelim bitsinMargaret Hale nin dediğine göre kapalıçarşıda bu model gelinliğin ağacı varmış.
Zevkler ve renkler tartışılmaz da ben birşeyi merak ettim.böyle şatafatlı bir gelinliği nasıl bir düğünde giyeceksiniz. yani öyle normal düğün salonluk değil bu.bayağı bayağı yalı falan lazım bunaGelinlik modeli buydu Eki Görüntüle 3299378