- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Arkadaşlar gelinlik ve kınalık için randevu almıştım hala dönüş olmadı düğün kasım 6 sında ancak gelinlikçi hala ölçüleri de almadı acaba ne zaman arar , sorduğum da en kısa zamanda demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanan gelinlik parasının yarısını verdi mi zorunlu ?Arkadaşlar gelinlik ve kınalık için randevu almıştım hala dönüş olmadı düğün kasım 6 sında ancak gelinlikçi hala ölçüleri de almadı acaba ne zaman arar , sorduğum da en kısa zamanda demişti
Geç kalmış özel dikim icin. Tek provada hallolmayacak ki gelinligin modelini gösterir misin canım merak ediyorum olmadı iptal edip başka bi yerden alirsin, hem belki daha uygun gelirArkadaşlar gelinlik ve kınalık için randevu almıştım hala dönüş olmadı düğün kasım 6 sında ancak gelinlikçi hala ölçüleri de almadı acaba ne zaman arar , sorduğum da en kısa zamanda demişti
İptal olur mu ki , neden hala çağırmadılar anlamıyorum yaGeç kalmış özel dikim icin. Tek provada hallolmayacak ki gelinligin modelini gösterir misin canım merak ediyorum olmadı iptal edip başka bi yerden alirsin, hem belki daha uygun gelir
Kendi odedi. Kv emeklimi alinca yarisini ben vercem demisti. Simdiye coktan vermis olmasi lazim.Gelinliğin parasını kim ödüyor?
Kapora verdiysen yanarİptal olur mu ki , neden hala çağırmadılar anlamıyorum ya
Kayınvalide vermiş mi merak ettim. Gerçi ücretin tamamı gelinlik bitince ödeniyordu herhalde değil mi, unuttum o işleri.Kendi odedi. Kv emeklimi alinca yarisini ben vercem demisti. Simdiye coktan vermis olmasi lazim.
Gelinlik modeli buydu Eki Görüntüle 3299378
Askim bu modelin ozel dikilmesi minimum 3 ay