- 25 Aralık 2020
- 5.201
- 19.062
- 198
- 41
- Konu Sahibi wigglewiggle
-
bana da sosyal medyaya pek takılmamak lazım gibi geliyor. ben kullanmıyorum zaten ama kullansam da sürekli aşk böcüğü gibi dolaşanlara hı hı peki peki derdim sanırım.Ben sosyal medyada foto koyup, evdeki karsi koltukta uzanmis tv izleyen kocasina/karisina siirler paylasanlari komik buluyorum acikcasi ya
Sahsen ben sevgilime adetim bitik durumdayim vs yazmam
Bi arkadas yazardi oyle adam ped alir gelirdi falan hsdfgjk
Ama siz duygusal birisiniz sanirim
Adama adetim yazinca adamin cikolata falan gondermesini istiyorsunuz
Adam da düz bir erkek malesef
Yani ilerde "evliligimiz adliye gibi cok resmi" gibi bi konu acmaniz muhtemel
Yasiniz da kucuk
Aski arayin derim
Ben hakim olmak istedim sınavı kazanamadım, torpil bulamadım elendim.
ya bakın mesela benim sevgilim bu dediğinizi de yapar, hasta olsam yemek de yapar sıkıntı yokBakın size olması gerekeni yazayım:
"Hayatım reglim başladı çok ağrım var"
"Kıyamam, sıcak tut kendini sarılıyorum sana sıkı sıkı" (hop telefon getir/yemeksepeti 2 çikolata bi kahve, sipariş. bitti)
Bu kadar abi.
Bu o kadar kolay bişey ki.
Ve yapan, düşünen adam yok sanıyorsunuz ama var. Dünyada ince düşünebilen, sevgilisini el üstünde tutan, onu mutlu görmek için her detayı akıl edebilen erkekler var. Neden siz öyle bir adama layık olmayasınız?
Bu kabalığa neden katlanmak zorunda olasınız?
E mesajınızda reglim diyince "geçer sabret dedi" yazmışsınız?ya bakın mesela benim sevgilim bu dediğinizi de yapar, hasta olsam yemek de yapar sıkıntı yok
Dünyada en sevdiğim şey pillow talk'tırhepsi tamam da yatakta neden sohbet ediyoruz yahu
ben konu sahibi değilimE mesajınızda reglim diyince "geçer sabret dedi" yazmışsınız?
Falakaya yatırılsın diyesim geldi. Adama regl sancısıni ilk yanan samimiyette sevgilisi bu belki ne dese bilememiştir.
[/QU
Watt ?
Ay cevap verince bakmamışım isminize pardonben konu sahibi değilim
Çok keyiflidir partner ile olanı da, kız arkadaslar ile olanı da bayılırım . Kendini en açık ifade ettiğin zaman oluyorDünyada en sevdiğim şey pillow talk'tır
Keisnlikle. Abla kardeş olarak da en kaliteli sohbetlerimiz tam uykudan önce olanlar olurdu. Kız arkadaslarla da ne zaman ışıklar kapansa, yatağa geçilse sırlar dökülürdüÇok keyiflidir partner ile olanı da, kız arkadaslar ile olanı da bayılırım . Kendini en açık ifade ettiğin zaman oluyor
Onu bır
Onu bırakırsam bir daha onun gibi karakterli, kariyerlisi karşıma çıkmazsa pişman olursam diye düşünüyorum.. mantık olarak.. küfür nedir bilmez vs. ama bu kafama taktığım şeylerin yazılarınızı okuduktan sonra haklı sebepler olduğunu idrak ediyorum. yalnız kalmanın bile daha mantıklı olduğunu gösteriyor.
Iki yıllık bir ilişkide bence aklınıza takılan her şeyi oturup açıkça konuşmalı ve danisabilmelisiniz. Beklentilerinizi karşılıklı konuşursunuz, cozebilirseniz ilişkinize şans verirsiniz cozemezseniz de ayrılırsınız. Aşk ise her kapıyı çalar mı bilemiyorum. Aşığım deyip türlü eziyetler eden bir sürü erkek var. Erkeklerin birçoğu ince düşünmez bunun öğretilmesi gerekir. Eger ogretebileceginizi düşünürseniz sabredin ama anlatacaksınız ona bir öğrenciye anlatır gibi; laf sokmadan, ima etmeden, doğrudan. Koskoca hakim olmuş adam, öğrenmeye ve gelişime açıktır muhakkak. Benim eşim ailesinin yanında bana sevgisini hiç göstermez, çekinir ama bir kere bile beni ezdirmemistir, hakkımda konusturmamistir. Ailesinin yanında canim cicim deyip annesiyle oturup çekiştiren erkekler tanıyorum. Bu yüzden bir artı eksi çizelgesi oluşturun, ona göre kararınızı verin.Merhaba canlar. Çevremde bu konuyu anlatacak kimsem olmadığı için size yazmak istedim..
Ben 27 yaşında bir avukatım. Sevgilim de 34 yaşında bir hakim. Bizimkisi ilk görüşte aşk değildi. Başta delicesine platonik aşık olduğum biri vardı çalıştığım kurumda. Sonra onun benim için uygun olmayan biri olduğunu fark edince vazgeçtim. Birden sevgilimi fark ettim. Üst kıdemim olması ve benden hoşlanması çok hoşuma gitmişti. O boşlukta aşırı bir heyecanla ona aşık olduğumu hissettim. İnsanlar görüntü olarak uyumsuz olduğumuzu benim yanında yaşlı kaldığını söylese de pek dinlemedim.
İlişkimiz 2 yıldır devam ediyor. Çok stabil. Sevgilim oldukça olgun, güvenilir, karakterli biri. Şimdiye kadar güven konusunda hiçbir yanlışını görmedim. Ama iş evliliğe gelince.. Her şeyi kafamda kuruyorum. Mesela yemek yaptığımda asla eline sağlık demez. Aile kültürü gereği ailesinin yanında bana karşı çok uzak davranır. Resmî olur. Sevgisini genel olarak belli edemez. Her şeyimde, her detayımla ilgilenmez. İnce düşünmez. Şimdiye kadar bir kere minik bir hediye aldığı görülmemiştir özel günler dışında. Adetim ağrıdan ölüyorum yazarım geçer sabret der. En ufak bir jest yapmaz. Kesinlikle cimri değil sadece kaba.
Velhasıl kelam ben bunları çok kafama takıyorum. Bunların düşününce onun bana uygun olmadığına karar verdim. Sosyal medyada insanların sevgilisinin fotoğrafını koyup altına döşedikleri yazılar falan.. bunları kıskanmaya başladım. Buluşmalarımızda içimizde heyecan kalmadığını fark ettim. Evlilik olursa sıkıntı olacak gibi geliyor.
Ama ayrılmayı istesem de yapamıyorum. Bakıyorum buraya aşkımdan ölüyorum yazan insanlar aldatılıyor. Benim bu kadar güvenilir, karakterli bir sevgilim varken sizce bu sebeplerden bırakmak mantıklı mı?
Onunla mantık evliliği mi yapmalıyım, yoksa aşık olmanın peşinden mi gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?