- 25 Aralık 2020
- 5.201
- 19.062
- 198
- 41
- Konu Sahibi wigglewiggle
bana da sosyal medyaya pek takılmamak lazım gibi geliyor. ben kullanmıyorum zaten ama kullansam da sürekli aşk böcüğü gibi dolaşanlara hı hı peki peki derdim sanırım.Ben sosyal medyada foto koyup, evdeki karsi koltukta uzanmis tv izleyen kocasina/karisina siirler paylasanlari komik buluyorum acikcasi ya
Sahsen ben sevgilime adetim bitik durumdayim vs yazmam
Bi arkadas yazardi oyle adam ped alir gelirdi falan hsdfgjk
Ama siz duygusal birisiniz sanirim
Adama adetim yazinca adamin cikolata falan gondermesini istiyorsunuz
Adam da düz bir erkek malesef
Yani ilerde "evliligimiz adliye gibi cok resmi" gibi bi konu acmaniz muhtemel
Yasiniz da kucuk
Aski arayin derim
etrafta gördüğüm çok aşık olduğunu bildiğim en imrenilecek türde ilişkisi olan kimse de sosyal medyada takılmıyor. (ya da ilişkisini orada paylaşmıyor iş güç için, normal arkdaş takipleri için vs. kullanıyor) o yüzden kendimi bir kenara koyup bakıyorum, sağlıklı ilişkilerde kimse sosyal medyadan mesaj kasmıyor gibi geliyor bana.
şu adet meselesi için ben sevgilime adet oldum üfff yazmam ama
ben demesem bile o sorar oldun mu diye e çünkü malum olmasak gebelik gibi bir konu var, sonra ilişki için adet zamanı önemli bir konu. yani normal bir ilişkide (uzun süreli yani) erkek tarafı kadından fazla adet takibi yapar ki.
konu sahibi bana şöyle geldi:
eskiden hakimler tam sizin anlattığınız bu adam gibiydi
ağır, güvenilir, oturaklı, sakin ama kadın olarak bakınca düz adam diyeceğimiz tiplerdi...hle o ağır ceza reisleri filan.. hey yavrum hey.
evet yeni nesil hakimler tayt giyip nargile içen tipler de olabiliyor ama sizinki anlaşlan bu eski tiplerden
yani bu dediğiniz şey biraz oksimoron sanki
hem ağır oturaklı, saygın hakim Cevdet bey ol
hem aşkım böcüğüm Berkecan ol, nasıl olacak bilemedim ki.