- 21 Aralık 2014
- 9.004
- 28.486
- 798
- Konu Sahibi wigglewiggle
-
Normalde böyle "katıyım" diyenler, buna gelemem diyenlerden cıkmıyor mu bu vakalar.. hic sekmez. Ayrıca onun bunun çok kaba asla sevemez dedikleri adamları kapımda havlattırdım. O isler hiç öyle olmuyor. İsteyince her seyi yapıyorlar.Aldatılmaktan bu kadar korkan biri aldatmaz diye düşündüğümden.
Ya sevgisini belli etmiyorsa sevdiğini nasıl anlıyor kadın bunu çok merak ediyorumSevgisini belli edemez lafına hastayım.
Nerede ilgisiz, sevgisiz, kaba, saba adam varsa hemen sevgisini belli edemiyor lafları ediliyor.
Adamları kendilerinden daha çok savunuyor hayatlarındaki kadınlar.
Gerçekten seven insan sevdiğini belli eder, etmemesi mümkün değil.
Bu laf ediliyorsa o ilişkiden kadin için bir halt olmayacağı çok açık.
Sevgiliyken böyle hissettiren evliyken nasıl olur yaşayıp görmezsiniz umarım.
Üst kıdemim olması ve benden hoşlanması çok hoşuma gitmişti
Alti yedi yıl önce bir sevgilim vardı. Normalde ben adetken karnım çok ağrımaz ama bir ay çok kötü olmuştum havluya ütü basıp karnıma koymuştu, sogudukca yeniden yapardiAşkım bu kadar çok hangi erko düşünebilecek?
Ya sen sus jest kadın sıradan insanlar konuşsunAlti yedi yıl önce bir sevgilim vardı. Normalde ben adetken karnım çok ağrımaz ama bir ay çok kötü olmuştum havluya ütü basıp karnıma koymuştu, sogudukca yeniden yapardicoraplarimi da aynı şekilde.
Ama jestler yapması iyi bir sevgili olduğu anlamina gelmez. Ben de çok jest yaparım,ilgilenirim,simartirim ama iyi bir sevgili sayilmam
Konu sahibi; nasıl bir gelecek istiyorsun düşün, ona göre karar ver bence.
Mesela sessiz sakin, olaysız, kendi rutini içinde birbirinin aynı günler geçirmek, maddi sıkıntı çekmemek, güzel bir evde iki çocukla sıradan bir hayat yaşamak istersen ayrılma bence.
Ha ama "ille de aşk isterim, tutku severim, renkli bir hayatımız olsun, aniden planlar yapalım, yatakta saatlerce sohbet edeceğim bir kocam olsun gerekirse maaşı benden düşük olsun,ben aşk kadınıyım" dersen daha geç olmadan yol ver enişteye
İşte mesela bir şeyi söylediğimde ertesi gün yapıyor ama o zaman da anlamlı olmuyor.. ailesi çok rijit bir aile. Kültür olarak farklıyız. Öyle görmüş öyle devam ediyor işte..Sevgilin tomruk ve yontulmayı bekliyor.Ben onu yavaş yavaş yontarım sıkılmam uğraşırım dersen devam et yok yapamam dersen hazır yontulmuşunu bul .Ailedende öyle görmüş muhtemelen incelik nedir bilmiyor.Burda ki yazılan erkekleri görünce valla güvenilirse,eş sorumluluğunu alabilecek düzgün bi karakteri varsa hemen eleme derim.Burdakileri okuyunca valla eşimi öpüp başıma koyasım geliyor
Koruyup kollamasından, zor zamanda yanımda olduğunu hissettirmesinden.. ama seni seviyorum bile dememesinden de belli edemediğini anlıyorumYa sevgisini belli etmiyorsa sevdiğini nasıl anlıyor kadın bunu çok merak ediyorum
Arada sen beni sevmiyorsun diye isyan ediyor genelde kadınlar,erkeklerde o ara seviyorum diyor ağız ucu.Ya sevgisini belli etmiyorsa sevdiğini nasıl anlıyor kadın bunu çok merak ediyorum
Evet mantık evliliği dediğim o işte. Biraz cübbe, saygınlık aşkı benimki. İnsanların ona çok saygı duyması bir kişinin bile ismiyle hitap etmemesi, o yokken bile bey diye konuşmaları. Bunları görünce diyorum ki işte benim sevgilim.. Sanırım bunlara kapılıyorum. Biraz da mesleğinin ciddiyeti var üstünde haliyle. Ben hakim olmak istedim sınavı kazanamadım, torpil bulamadım elendim. E öyle olunca o gözümde bayağı yükseklerde. Bazen diyorum ki ben hakim olsam, sevgilim avukat olsa. Benimle gurur duysa ne güzel olurdu. Sevgilimin bana karşı saygısı yok mesela. İşte benim sevgilim diye anca fiziksel olarak der. Ama fiziksel özellikler de bir yere kadar. Sanırım her şeyi bırakıp oturup ders çalışmalıyım.Bu adam sadece size mantıklı gelmiş Hakim olmasa asla olmazdınız. Bu yanlış bir şey değil tabiki kadınlar hamilelik+doğum+ cocuk büyütme evrelerinde kendilerine ve çocuklarına bakabilecek erkeklerle olmak isterler doğada da böyle.
Ama bu adamın malesef ruhu yok :)
Tek bu adam yok ya sanki hem size uyabilecek hem mantıklı olabilecek başka birileri de mutlaka vardır.
Belki ilerde bi savcı cıkacak karşınıza hem de çok anlayışlı hem aşka hem mantığa uyan
Acele karar vermeyin.
Evde cubbeyi çıkarıp pijamayla koltuğa yayildiginda, yemeği önüne koyulduğu , çamaşırları yıkanıp utulendiginde eline sağlık canım demeyip ne oldu elinemi yapıştı diye üsten üsten konuştuğunda ona duyduğunuz hisler ne hâle gelecek?Evet mantık evliliği dediğim o işte. Biraz cübbe, saygınlık aşkı benimki. İnsanların ona çok saygı duyması bir kişinin bile ismiyle hitap etmemesi, o yokken bile bey diye konuşmaları. Bunları görünce diyorum ki işte benim sevgilim.. Sanırım bunlara kapılıyorum. Biraz da mesleğinin ciddiyeti var üstünde haliyle. Ben hakim olmak istedim sınavı kazanamadım, torpil bulamadım elendim. E öyle olunca o gözümde bayağı yükseklerde. Bazen diyorum ki ben hakim olsam, sevgilim avukat olsa. Benimle gurur duysa ne güzel olurdu. Sevgilimin bana karşı saygısı yok mesela. İşte benim sevgilim diye anca fiziksel olarak der. Ama fiziksel özellikler de bir yere kadar. Sanırım her şeyi bırakıp oturup ders çalışmalıyım.
Avukat mısınız gerçekten? Konuda üst kidemim olması yazmışsınız buradan onu üst kıdemliniz olarak belirttiğinizi düşündüm. Hakim avukatin üst kidemlisi değildir ki. Bu yorumunuzu da görünce belirtme gereği duydum adamın kariyeri tamam güzel ona lafım yok ama siz de avukat olduğunuzu yazmissiniz. Avukat/hakim birçok kişiyle muhatap olup neden adamı böyle sizden daha üst bir yere konumlandirdiniz anlayamadım..Onu bır
Onu bırakırsam bir daha onun gibi karakterli, kariyerlisi karşıma çıkmazsa pişman olursam diye düşünüyorum.. mantık olarak.. küfür nedir bilmez vs. ama bu kafama taktığım şeylerin yazılarınızı okuduktan sonra haklı sebepler olduğunu idrak ediyorum. yalnız kalmanın bile daha mantıklı olduğunu gösteriyor.
Zaten ikilemde kalmışsin.Ayrilmalisiniz.2 sene evlilik düşünmemesi bile tuhaf.34 yaşında gayet mesleği olan birisi.Ayril gitsin.Merhaba canlar. Çevremde bu konuyu anlatacak kimsem olmadığı için size yazmak istedim..
Ben 27 yaşında bir avukatım. Sevgilim de 34 yaşında bir hakim. Bizimkisi ilk görüşte aşk değildi. Başta delicesine platonik aşık olduğum biri vardı çalıştığım kurumda. Sonra onun benim için uygun olmayan biri olduğunu fark edince vazgeçtim. Birden sevgilimi fark ettim. Üst kıdemim olması ve benden hoşlanması çok hoşuma gitmişti. O boşlukta aşırı bir heyecanla ona aşık olduğumu hissettim. İnsanlar görüntü olarak uyumsuz olduğumuzu benim yanında yaşlı kaldığını söylese de pek dinlemedim.
İlişkimiz 2 yıldır devam ediyor. Çok stabil. Sevgilim oldukça olgun, güvenilir, karakterli biri. Şimdiye kadar güven konusunda hiçbir yanlışını görmedim. Ama iş evliliğe gelince.. Her şeyi kafamda kuruyorum. Mesela yemek yaptığımda asla eline sağlık demez. Aile kültürü gereği ailesinin yanında bana karşı çok uzak davranır. Resmî olur. Sevgisini genel olarak belli edemez. Her şeyimde, her detayımla ilgilenmez. İnce düşünmez. Şimdiye kadar bir kere minik bir hediye aldığı görülmemiştir özel günler dışında. Adetim ağrıdan ölüyorum yazarım geçer sabret der. En ufak bir jest yapmaz. Kesinlikle cimri değil sadece kaba.
Velhasıl kelam ben bunları çok kafama takıyorum. Bunların düşününce onun bana uygun olmadığına karar verdim. Sosyal medyada insanların sevgilisinin fotoğrafını koyup altına döşedikleri yazılar falan.. bunları kıskanmaya başladım. Buluşmalarımızda içimizde heyecan kalmadığını fark ettim. Evlilik olursa sıkıntı olacak gibi geliyor.
Ama ayrılmayı istesem de yapamıyorum. Bakıyorum buraya aşkımdan ölüyorum yazan insanlar aldatılıyor. Benim bu kadar güvenilir, karakterli bir sevgilim varken sizce bu sebeplerden bırakmak mantıklı mı?
Onunla mantık evliliği mi yapmalıyım, yoksa aşık olmanın peşinden mi gitmeliyim?
Ben bu ilişkide bir heyecan göremedim çok pasif bir ilişkiMerhaba canlar. Çevremde bu konuyu anlatacak kimsem olmadığı için size yazmak istedim..
Ben 27 yaşında bir avukatım. Sevgilim de 34 yaşında bir hakim. Bizimkisi ilk görüşte aşk değildi. Başta delicesine platonik aşık olduğum biri vardı çalıştığım kurumda. Sonra onun benim için uygun olmayan biri olduğunu fark edince vazgeçtim. Birden sevgilimi fark ettim. Üst kıdemim olması ve benden hoşlanması çok hoşuma gitmişti. O boşlukta aşırı bir heyecanla ona aşık olduğumu hissettim. İnsanlar görüntü olarak uyumsuz olduğumuzu benim yanında yaşlı kaldığını söylese de pek dinlemedim.
İlişkimiz 2 yıldır devam ediyor. Çok stabil. Sevgilim oldukça olgun, güvenilir, karakterli biri. Şimdiye kadar güven konusunda hiçbir yanlışını görmedim. Ama iş evliliğe gelince.. Her şeyi kafamda kuruyorum. Mesela yemek yaptığımda asla eline sağlık demez. Aile kültürü gereği ailesinin yanında bana karşı çok uzak davranır. Resmî olur. Sevgisini genel olarak belli edemez. Her şeyimde, her detayımla ilgilenmez. İnce düşünmez. Şimdiye kadar bir kere minik bir hediye aldığı görülmemiştir özel günler dışında. Adetim ağrıdan ölüyorum yazarım geçer sabret der. En ufak bir jest yapmaz. Kesinlikle cimri değil sadece kaba.
Velhasıl kelam ben bunları çok kafama takıyorum. Bunların düşününce onun bana uygun olmadığına karar verdim. Sosyal medyada insanların sevgilisinin fotoğrafını koyup altına döşedikleri yazılar falan.. bunları kıskanmaya başladım. Buluşmalarımızda içimizde heyecan kalmadığını fark ettim. Evlilik olursa sıkıntı olacak gibi geliyor.
Ama ayrılmayı istesem de yapamıyorum. Bakıyorum buraya aşkımdan ölüyorum yazan insanlar aldatılıyor. Benim bu kadar güvenilir, karakterli bir sevgilim varken sizce bu sebeplerden bırakmak mantıklı mı?
Onunla mantık evliliği mi yapmalıyım, yoksa aşık olmanın peşinden mi gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?