Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

Allah bütün evleneceklere rüya gibi bir hazırlık süresi,evlendikten sonrada rüya gibi bir yaşam sunsun inşallah.Ahhh..Ahh..

Amin canım inşallah..
bu arada benim sadece 8 günüm kaldı kızlaropuyorumnanaktan

Aman yarebbbimmmmmmmmmmm
8 gün ha
bitti ha
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çok az kalmışşşşşşşşş
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Kizlar benim dugunume de 2 ay kaldi.
Bende cok dusunuyorum stres SIkinti vee ben baska memlekete gelin gidiyorummm.
Once hic anlamiyordumm ya zaman yaklastikca cok duygusal oldum.evimizde odamda misafir gibiyim sanki.COk zor baba evinden ayrilmak.
Rabbim kimseyi utandirmasin.Mutlu huzurlu yuvamiz olsun insallah

VALLA HAZIRLIKLAR RÜYA GıBı GEÇıYOR DENıLEMEZ AMA ıNŞ EVLıLıĞıM ÖYLE RÜYA GıBı GEÇER.COK STRESLı Bı DÖNEMDEYıM BEN YA.14 GÜN SONRA GELıN OLUYRM CıDDı CıDDımafoldumben

benimde bir ayım kaldı...
dün sofrada yemek yerken aklıma geldi boğazım düğüm düğüm oldu valla gözlerim doluveriyor hemencik son yemeklerimmiş gibi geldi :sinifsinif:
Allahım inşallah gittiğimiz yerde kurduğumuz yuvada mutlu mesut etsin hepimizi :Saruboceq:
utandırmasın pişman etmesin her günümüz öncekinden daha güzel olsun kızlar :1hug:

VALLA HAZIRLIKLAR RÜYA GİBİ GEÇİYOR DENİLEMEZ AMA İNŞ EVLİLİĞİM ÖYLE RÜYA GİBİ GEÇER.COK STRESLİ Bİ DÖNEMDEYİM BEN YA.14 GÜN SONRA GELİN OLUYRM CİDDİ CİDDİmafoldumben

sea sea,canım seni takip edeceğim artık benimde 12 haziran hazırlıklar bitti,kına gecesi cd vs hariç bende stres başladı birde dırdır kafamçokkarıştı

ınanmıyorum ilk yazdıkların tıpkı beni anlatıyor. bilmiyorumkismile Sadece bir panik halim var. Her şeyi toz pembe görüp ayaklarımın yerden kesilmesini istiyorum ama ben tam bir buzdolabı gibi davranıyorum bilmiyorumkismile Hayırlısı mafoldumben

Düğün haftasına girdik ama ben bugün kendimi inanılmaz gergin hissediyorum..
Bazen öyle bunalıyorum ki,evlilikten vazgeçmeyi bile düşünüyorum

al benden de o kadar bır de aılemın hele annemın degerını anlayınca,yavrum el üstünde tuttu bızı sımdı elın adamları :sinifsinif:

Ailemden uzakta bir şehirde yaşayacağım için üzülüyorum..Çok farklı duygular içersindeyim..Çok zor dönemlerden geçiyor,saçma sapan şeyler yaşıyorum..Allahım sabır versin bizleree..

Canım noluyo ya at stresi üzerinden bak şurada sevdiğğine kavuşmaya ne kalmış gergin olman çok normal şimdiye kadar evlenicem diyordun ama zaman çok olduğu için evlilik gerçeği çok yakın gelmiyordu sana, ama şimdi çok yakın problemler sıkıntılar olabilir geçmişi bırak bugüne ve geleceğe odaklan mutlu bir evliliğin olacağına inanıyorum, sende inan herşey çok güzel olacak

cnm benim öyle şeyler düşünme güzel bir evliliğin olucak sonuçta sevdiğin insanla evleniyorsun opuyorumnanaktan

Ben daha çok var ama zaman zaman vazgeçmeyi düşünüyorum (
Acaba yaşadıklarım herkeste yaşanan şeylermi yoksa istisnamı bilemiyorum (

cnm benim öyle şeyler düşünme güzel bir evliliğin olucak sonuçta sevdiğin insanla evleniyorsun opuyorumnanaktan

Çok sağolun arkadaşlar..
Ara ara gelgitlerim oluyor,engelleyemiyorum.
Mümkün olduğunca sakinleşmeye çalışıyorum ama işte..
Bu cuma kınam,cumartesi düğünüm var.
Allah'ım rüya gibiiiiibayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…