Düşüncen çok güzel inşallah zamanla senin iyiliğini bilip karşılığını verirler hani demişsin ya başkalarından duyunca kıskanıyorum diye inanki kimse kimsenin içini bilmiyor ve hayatta hiç kimse göründüğü kadar mutlu değil alsanaalsanasmile ben önce öyleydim arkadaşlarımın eşlerinin nişanlılarının yaptığı güzel bir olayı duyunca gelip nişanlıma patlıyordum
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava: sen şöylesin böylesin romantik değilsin falan filan sonra baktım ki aslında herkes birbirine rol yapıyo mutluluk oyunu oynuyo açıkca söylüyorum nişanlımla tartışıyoruz zaman zaman sesimizi yükseltiyoruz ama şöyle bi düşününce artılarının eksilerinden daha fazla olduğunu görüyorum sende bak etrafına o kıskandıklarının genel hayatı seninkindinden çok mu güzel bütünüyle bak ama sadece sende olmayan senin ilişkinde olmayan özelliklere takılı kalma nişanlının o kişi olması kader ama şu anda hala senin nişanlın olması senin seçimin belki biraz polyannacılık olacak ama boşver nişanlının ailesini nişanlına bak sadece, kendini şanslı hissediyorsan onla beraber olduğun için söylenecek söz yok bence, umarım çok mutlu olursunuz