• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

ben de 20 şubat 2010da nişanlandım eylül sonu ekim gibi düğün olsun istiyoruz ama aileler düğün konuşmadı daha bakalım hayırlısı arkadaşlaara katılıyorum heyecandan mı oluyo şaşkınlıktan mı ama hiçbirşeyin farkında olmuyo insan ben nişanımı nerdeyse hatırlamıyorum oldu bitti gibi hayalde gibi sanki düğün öyle olsun istemiyorum sindire sindire yaşamak istiyorum herşeyi bu günler geri gelmeyecek çünkü herşey gönlümüzce olur inşallah kızlarboshayallersmile

Ayy ne güzel aramızda henüz yolun başında olan arkadaşlarımız da varopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun kızlar nişanlarınız,sözleriniz..
ınşallah siz de tez zamanda kavuşursunuz sevdiklerinizezemuszemus

Ne kadar güzel anlatmışsın duygularına..Allah mesut etsin..
Düğün ne zaman,çok yakın sanırım..

Tşk canım amin inşaallah.Düğünüm 25 temmuz hergunün bitişi bambaska duygulara bürüyor.hergenc kızın yasadıgındanım şimdi..sevinç...hüzün...şaşkınlık...heyacan..bugunlerımızın kıymetını bilelim.Rabbim herkese nasip etsin sevdikleriyle bir ömür yasamayı.opuyorumnanaktan

selam..
benim de 17 temmuz
aynı duyguları yaşıyorum çok ilginç değil mi... demek ki herkeste oluyormuş, rahatladım :asigim:

Canım çok tşk ediyorum yorumların için..Hayatta hiçbirşey istediğin gibi olmak zorunda değil bunu biliyorum..Herkes farklı..Başkalarından duyunca bişiler kıskanıyorum ama ne yapalım diyorum bizimkilerde böyle...Alışmaya çalışıyorum..Herşey sevdiğim için..O olmasa belki bişiler daha çok zoruma gidecek..Anneler günü geliyor annem yok benim ama kayınvalidemi bir anne olarak seviyorum sayıyorum..Ona hediye aldım..Bugün bize geleceklerdi..Orda veririm artık kendisine..benim içimden geliyor ama onların içinden alayım edeyim sevindireyim yok benneyaptımki

Düşüncen çok güzel inşallah zamanla senin iyiliğini bilip karşılığını verirler hani demişsin ya başkalarından duyunca kıskanıyorum diye inanki kimse kimsenin içini bilmiyor ve hayatta hiç kimse göründüğü kadar mutlu değil alsanaalsanasmile ben önce öyleydim arkadaşlarımın eşlerinin nişanlılarının yaptığı güzel bir olayı duyunca gelip nişanlıma patlıyordum :oklava: sen şöylesin böylesin romantik değilsin falan filan sonra baktım ki aslında herkes birbirine rol yapıyo mutluluk oyunu oynuyo açıkca söylüyorum nişanlımla tartışıyoruz zaman zaman sesimizi yükseltiyoruz ama şöyle bi düşününce artılarının eksilerinden daha fazla olduğunu görüyorum sende bak etrafına o kıskandıklarının genel hayatı seninkindinden çok mu güzel bütünüyle bak ama sadece sende olmayan senin ilişkinde olmayan özelliklere takılı kalma nişanlının o kişi olması kader ama şu anda hala senin nişanlın olması senin seçimin belki biraz polyannacılık olacak ama boşver nişanlının ailesini nişanlına bak sadece, kendini şanslı hissediyorsan onla beraber olduğun için söylenecek söz yok bence, umarım çok mutlu olursunuz kaydirigubbakcemile4

Bende heyecan cok her yenı bır gune basladıgımda bır yanım mutlu diğer yanım mutsuz.ailemden bir semt uzaga tasınıyor olsamda baba evınden cıkıyoruz.Herkese nasip etsin Rabbim teliyle duvagıyla baba ocagından cıkartmayı İnşaallah.nişanlıma diyorum uzuldumu diğer yandan mutlulugumu.. diyor ben ne yapayım nişanlımın ailesi bizim yasadıgımız sehirde bile değil.sukur suan ben ailemle aynı yerdeyım ilerde bakalım ne olur iş baska bıryer cıkar gideriz belkı dogdum yer değil doydum yer derlermıs nasip.calısıyorum annemın yemeklerını şimdiden özler oluyorum.eve gidiyoruz hersey hazır kıyafetlerımizı yıkanıyor.yemek hazır.kıyamazlar analar evletlarına yorgun argın bısı yaptırmazlar.Anaların hakkı ödenmez ödenmez. ahh canım anam özlucem senı..kardeşimle yatıyorum doya doya..nısanlımıda sevıyorum cok onunla bır yuvayakaydirigubbakcemile4 evımız hazır esyalar yapılyıor buhafta temzılık yapıcaz.ceyızımı ufak ufak götürüyorum evıme.yuvam ıcın bıseler almak mutluluk helede esımle olup yasamak dusuncesı bambaska bilirsiniz sizlerde.kalbım hızla atıyor,içim tuhaflasıyor..off heyecanlıyım bende sizler gibi.gelinlik provam oldu ıkı kez cıkarasım gelmedı kaydirigubbakcemile3 süper bişi herkese nasip olur inşaallah.:asigim:takvımden kopartıgım her bı yaprak askıma canıma can yoldasıma sevdıgıme herseyıme yaklastırıyor

Bir an kendimi gördüm anlattıklarında ben de aynı durumdayım biliyor musun nişanlımın ailesi başka bir şehirde evlenince ailemle aynı şehirde oturacağım en azından diyorum ama daha önceden ailemden hiç ayrı kalmadım hala şu gün olmuş kirliler yıkanır ütülenir akşam eve gelirim yemek hazır bir taraftan kendime ve nişanlıma güveniyorum ama bir taraftan da o sorumluluk beni korkutuyo mutlaka sıkıntı yaşıycaz ilk zamanlarda ki bu doğal, çok farklı ve yeni bi hayat bekliyo bizleri inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

Sıkıntılar,stresler her şey bitecek arkadaşlar..
Hep güzel günler yaşayacağız inşallah..

benimde az kaldı.neyseki annem yanımda her konuyla fazlasıyla ilgileniyor.
bizde de birçok konuda stres yaşanıyor.tel.konuşmaları uzun sürüyor(birçok kişi aynı durumdadır)
evden ayrılacağıma hiç üzülmüyorum, beni düşündüren yeni hayatımız nasıl olacak,geçinebilecekmiyiz,sabırlı olacakmıyız.
artık çoğu evlilik mutsuzlukla sonuçlanıyor.benimki karamsarlık değil.hepimiz duyuyorz bunları.
bu sorular var aklımda.
ailelerimiz müdahele etmiyor neyseki.işleri büyütmeden herşeyi en sade şekliyle tamamlamak istiyorum.

Son düzenleme:
Ayy kızlar duygulandım yine sabah sabah :((
Dün annem sözlümle konuştu beni dışarı çıkardılar :))
"Kızım çok kırılgandır sakın onu üzme" demiş...
Çok konuştular ama hiçbirini duyamadım...

Düşüncen çok güzel inşallah zamanla senin iyiliğini bilip karşılığını verirler hani demişsin ya başkalarından duyunca kıskanıyorum diye inanki kimse kimsenin içini bilmiyor ve hayatta hiç kimse göründüğü kadar mutlu değil alsanaalsanasmile ben önce öyleydim arkadaşlarımın eşlerinin nişanlılarının yaptığı güzel bir olayı duyunca gelip nişanlıma patlıyordum :oklava: sen şöylesin böylesin romantik değilsin falan filan sonra baktım ki aslında herkes birbirine rol yapıyo mutluluk oyunu oynuyo açıkca söylüyorum nişanlımla tartışıyoruz zaman zaman sesimizi yükseltiyoruz ama şöyle bi düşününce artılarının eksilerinden daha fazla olduğunu görüyorum sende bak etrafına o kıskandıklarının genel hayatı seninkindinden çok mu güzel bütünüyle bak ama sadece sende olmayan senin ilişkinde olmayan özelliklere takılı kalma nişanlının o kişi olması kader ama şu anda hala senin nişanlın olması senin seçimin belki biraz polyannacılık olacak ama boşver nişanlının ailesini nişanlına bak sadece, kendini şanslı hissediyorsan onla beraber olduğun için söylenecek söz yok bence, umarım çok mutlu olursunuz kaydirigubbakcemile4

Çok haklısın....Herkesin bir sorunu vardır illaki..Göründüğü gibi olmuyor...Gerçekten bazılarıda yalan söylüyorlar..Bilerek sırf seni kıskandırmak içinnn:olmaz:İyi yönden bakmak her ikimiz için de iyi olacak.Kendimi gerçekten şanslı hissediyorum.Aşkımıda çok seviyoruuummmopuyorumnanaktan.Güzel yorumun için tşk ederim sana:1hug:

Slm kizlar..dügünüme yaklasik 6 ay kaldi..ve benim aklima simdiden karisti..nisanlimla 5 yildir birlikteyiz ve onunla evlenecegim icin cokmutluyum hihoyyyt
fakat evden ayrilacagim icinde simdiden icimi bir hüzün kapladi..ayrica 1 ay sonra kiz kardesiminde dügünü var..yani pes pese..bu dahada zorlastiriyor durumu..
ayrica nisanlima karsi tavirlarimda degisiyor zaman zaman.gereksiz gerginlikler,kiskancliklar, huysuzluklar fln..ama evlilik önce normal bu sanirim..öyle diil mi:(

Slm kizlar..dügünüme yaklasik 6 ay kaldi..ve benim aklima simdiden karisti..nisanlimla 5 yildir birlikteyiz ve onunla evlenecegim icin cokmutluyum hihoyyyt
fakat evden ayrilacagim icinde simdiden icimi bir hüzün kapladi..ayrica 1 ay sonra kiz kardesiminde dügünü var..yani pes pese..bu dahada zorlastiriyor durumu..
ayrica nisanlima karsi tavirlarimda degisiyor zaman zaman.gereksiz gerginlikler,kiskancliklar, huysuzluklar fln..ama evlilik önce normal bu sanirim..öyle diil mi:(

Sanırım normal çünkü nişanlılık dönemi flört döneminden çok farklı oluyor tartışmaların boyutu değişiyor aileler maddiyat eşyalar ev nerede oturulacağı yine ailelerin müdahalesi giriyor işin içine, bir de şu var tabi insan nişanlanınca nişanlısından beklentileri de artıyor daha çok sahip çıksu-ın daha çok önemsesin sadece seni ve evliliğinizi düşünsün istiyorsun bu da her zaman mümkün olmayınca kızıyorsun tabi erkekler ve kızlar bu evlilik olayına biraz farklı bakıyor bizim için alınan eşyalar düğün gelinlik vs çok önemli oluyo ama erkekler için sonuç önemli evlilik olsun yeter diyorlar ben çevremde herkesten duyuyorum tartışmaların şiddeti artıyor diye sıkıntı yapma bence herşey yoluna girer bir de etrafında evlilikle ilgili olumsuz yorum yapanlar varsa onlardan uzak durmaya çalış çünkü bu dönemlerde herkes kendine göre olumsuz yorum yapıyor ve ister istemez moralin bozuluyor

Normal normal merak etmeyin:)
Sadece bunu dengede tutmak,aşırıya kaçmamak lazım..
Bugün itibari ile 24 günüm kaldı benim de..
Bitiyor bitiyor..

@empatik: canim rahatladim gercekten :)..gerci 2-3 gündür tekrar duruldum.ama cok haklisin gercekten.onlar kimi zaman bizden cok farkli düsünebiliyor.cok rahat olabiliyorlar. "Telas yapma vs" :kahve: diyor birde :çok üzgünüm:
neyseki yalniz degilmisim kizlar buarada HEPINIZE GÜNAYDIN a.s.

@esrant: Tatlim senin dügününede cok az kalmis..nedir durumlar?heyecan, telas vardir eminim?

Canım istersen anlat, inan herkesin yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorsun.
ınşallah hayırlısıyla anlatırsın, evlendikten sonraki hafta eminim bunların hepsini unutacaksın
yerimseniben

Canım istersen anlat, inan herkesin yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorsun.
İnşallah hayırlısıyla anlatırsın, evlendikten sonraki hafta eminim bunların hepsini unutacaksın
yerimseniben

Bencede..dügünden sonra herseyi unutup gideceksin.
Keske sevmekle,birbirini istemekle olup bitseyi hersey.
önceden öyle düsünüyprdum..fakat okadar cok dis etken varki..anliyorum seni..üzülmemek,sinir olmamak elde degil.:sinifsinif:

Back