Ne kadar güzel anlatmışsın duygularına..Allah mesut etsin..
Düğün ne zaman,çok yakın sanırım..
Canım çok tşk ediyorum yorumların için..Hayatta hiçbirşey istediğin gibi olmak zorunda değil bunu biliyorum..Herkes farklı..Başkalarından duyunca bişiler kıskanıyorum ama ne yapalım diyorum bizimkilerde böyle...Alışmaya çalışıyorum..Herşey sevdiğim için..O olmasa belki bişiler daha çok zoruma gidecek..Anneler günü geliyor annem yok benim ama kayınvalidemi bir anne olarak seviyorum sayıyorum..Ona hediye aldım..Bugün bize geleceklerdi..Orda veririm artık kendisine..benim içimden geliyor ama onların içinden alayım edeyim sevindireyim yok benneyaptımki
Bende heyecan cok her yenı bır gune basladıgımda bır yanım mutlu diğer yanım mutsuz.ailemden bir semt uzaga tasınıyor olsamda baba evınden cıkıyoruz.Herkese nasip etsin Rabbim teliyle duvagıyla baba ocagından cıkartmayı İnşaallah.nişanlıma diyorum uzuldumu diğer yandan mutlulugumu.. diyor ben ne yapayım nişanlımın ailesi bizim yasadıgımız sehirde bile değil.sukur suan ben ailemle aynı yerdeyım ilerde bakalım ne olur iş baska bıryer cıkar gideriz belkı dogdum yer değil doydum yer derlermıs nasip.calısıyorum annemın yemeklerını şimdiden özler oluyorum.eve gidiyoruz hersey hazır kıyafetlerımizı yıkanıyor.yemek hazır.kıyamazlar analar evletlarına yorgun argın bısı yaptırmazlar.Anaların hakkı ödenmez ödenmez. ahh canım anam özlucem senı..kardeşimle yatıyorum doya doya..nısanlımıda sevıyorum cok onunla bır yuvayaevımız hazır esyalar yapılyıor buhafta temzılık yapıcaz.ceyızımı ufak ufak götürüyorum evıme.yuvam ıcın bıseler almak mutluluk helede esımle olup yasamak dusuncesı bambaska bilirsiniz sizlerde.kalbım hızla atıyor,içim tuhaflasıyor..off heyecanlıyım bende sizler gibi.gelinlik provam oldu ıkı kez cıkarasım gelmedı kaydirigubbakcemile3 süper bişi herkese nasip olur inşaallah.:asigim:takvımden kopartıgım her bı yaprak askıma canıma can yoldasıma sevdıgıme herseyıme yaklastırıyor
Düşüncen çok güzel inşallah zamanla senin iyiliğini bilip karşılığını verirler hani demişsin ya başkalarından duyunca kıskanıyorum diye inanki kimse kimsenin içini bilmiyor ve hayatta hiç kimse göründüğü kadar mutlu değil alsanaalsanasmile ben önce öyleydim arkadaşlarımın eşlerinin nişanlılarının yaptığı güzel bir olayı duyunca gelip nişanlıma patlıyordumklava: sen şöylesin böylesin romantik değilsin falan filan sonra baktım ki aslında herkes birbirine rol yapıyo mutluluk oyunu oynuyo açıkca söylüyorum nişanlımla tartışıyoruz zaman zaman sesimizi yükseltiyoruz ama şöyle bi düşününce artılarının eksilerinden daha fazla olduğunu görüyorum sende bak etrafına o kıskandıklarının genel hayatı seninkindinden çok mu güzel bütünüyle bak ama sadece sende olmayan senin ilişkinde olmayan özelliklere takılı kalma nişanlının o kişi olması kader ama şu anda hala senin nişanlın olması senin seçimin belki biraz polyannacılık olacak ama boşver nişanlının ailesini nişanlına bak sadece, kendini şanslı hissediyorsan onla beraber olduğun için söylenecek söz yok bence, umarım çok mutlu olursunuz
Slm kizlar..dügünüme yaklasik 6 ay kaldi..ve benim aklima simdiden karisti..nisanlimla 5 yildir birlikteyiz ve onunla evlenecegim icin cokmutluyum hihoyyyt
fakat evden ayrilacagim icinde simdiden icimi bir hüzün kapladi..ayrica 1 ay sonra kiz kardesiminde dügünü var..yani pes pese..bu dahada zorlastiriyor durumu..
ayrica nisanlima karsi tavirlarimda degisiyor zaman zaman.gereksiz gerginlikler,kiskancliklar, huysuzluklar fln..ama evlilik önce normal bu sanirim..öyle diil mi
Canım istersen anlat, inan herkesin yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorsun.
İnşallah hayırlısıyla anlatırsın, evlendikten sonraki hafta eminim bunların hepsini unutacaksın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?