• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

Senin durumun da farklıymış..
Evliliğe baba evinde alışacaksın ne güzelkaydirigubbakcemile5

[
evet canim öyle olucak :) esim vize alasiya kadar eski hayatim devam edicek
ondan sonra ne olur, beni ne heycanlar ,ne hüzünler basar bilemicem :kedi:

su anda nikahim var zaten ama kendimi hic evli hissetmiyorum aklinialirimsmile
esim yanimda olmadigi icin,daha dügünde olmadigi icin hala bekarligin sultanligindayim

heyecan ve mutluluk

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[
evet canim öyle olucak :) esim vize alasiya kadar eski hayatim devam edicek
ondan sonra ne olur, beni ne heycanlar ,ne hüzünler basar bilemicem :kedi:

su anda nikahim var zaten ama kendimi hic evli hissetmiyorum aklinialirimsmile
esim yanimda olmadigi icin,daha dügünde olmadigi icin hala bekarligin sultanligindayim

Bizim nikahımız düğün salonunda olacak,2 ayrı heyecanı kalbim kaldırmaz benimeyvahedigeldismile
İnşallah eşin çabucak alır canım vizesini.

Kimimizin düğününe 1 hafta var,kimimizinkine 1 ay,kimimizinkine 1 yıl..
Ortak noktamız evlenecek olmamız..
Benim düğünüme yalnızca 1 ay kaldı.
Hala kabullenemiyorum sanki bu durumu,sanki evlenecek olan ben değilim gibi.
Sanki çok farklı şeyler hissetmeliyim,mutluluktan ayaklarım yere basmamalı vs..
Ama bunların hiçbiri yok.Aslında mutluyum,çok seviyorum nişanlımı.
Ama içimde bir hiçlik duygusu var.
Bu evden gideceğimi,yeni bir eve,yeni bir hayata sahip olacağımı hayal bile edemiyorum.
Ara ara bu evden ayrılacağım düşüncesi dank ediyor kafama,o zaman da kederleniyorum.
Karma karışık,saçma sapan duygular içerisindeyim.Koşturmaca,stres..
Bitsin istiyorum artık bu süreç,ama diğer taraftan da korkuyorum.
Nedir bu duygular,normal mi bu hissettiklerim?
Evlilik zor,bir kez yaşanıyor bu duygular..Çok yabancı..Yeni bir hayat..
Bu nedenle normal değil mi yani hissettiklerim.
Birden bire bu duruma alışabilmem mümkün değil değil mi?

Aklım biraz karışık yani..Ne hissedeceğimi bilmiyorum.
İçiç buruk..
Yalnızca 1 ay kaldı..
Sevdiğim insanla yeni bir hayat kuracağım için mutluyum ama evden ayrılacağım için üzgünüm..
Karmakarışığım..

Pekii siz arkadaşlar?
Evlenmek üzere olan arkadaşlar neler hissediyorsunuz?
Ve en önemlisi evli olan arkadaşlar,siz neler hissettiniz ve nasıl gelişti bu duygular,bu süreç.

Bekliyorum paylaşımlarınızı arkadaşlar..
Teşekkürleropuyorumnanaktan

selam... ben aranızda yeniyim. benim de düğünüme nişanlımın söylediği üzere 53 gün kaldı. ve bende senden farklı şeyler hissetmiyorum. zaman zaman uyanıp ben bu evde uyanmayacağım dediğim oluyor bu çok zor bir süreç. hele mutfağımı hazırlarken en son annemin çay kaşıkları benimkilere karışmış. "anne bunlar senin" derken içim cız etti. ağlamamak için kendimi zor tuttum. annemin sürekli buğulu bakışları ve benim her an akmaya hazır gözlerimle koşturup duruyoruz. işin özü karışığım. bazen benim hayatım duygusu kaplıyor her yanımı tam evet hissetmem gereken bu dediğim nokta da babamın "kızım koş sevdiğin şarkı çalıyor" demesiyle dönüyorum o makus gerçeğe... ben evleneceğim ve babam o şarkı çaldığında "kzıım koş " demeyecek... dilerim geçer bu duygular.

benimde 2 ay var biran önce evimin ve ev işlerinin bitmesini istiyorum o zaman nişanlımla rahatlıycaz artık.

İnşallah tez zamanda biter..opuyorumnanaktan

selam... ben aranızda yeniyim. benim de düğünüme nişanlımın söylediği üzere 53 gün kaldı. ve bende senden farklı şeyler hissetmiyorum. zaman zaman uyanıp ben bu evde uyanmayacağım dediğim oluyor bu çok zor bir süreç. hele mutfağımı hazırlarken en son annemin çay kaşıkları benimkilere karışmış. "anne bunlar senin" derken içim cız etti. ağlamamak için kendimi zor tuttum. annemin sürekli buğulu bakışları ve benim her an akmaya hazır gözlerimle koşturup duruyoruz. işin özü karışığım. bazen benim hayatım duygusu kaplıyor her yanımı tam evet hissetmem gereken bu dediğim nokta da babamın "kızım koş sevdiğin şarkı çalıyor" demesiyle dönüyorum o makus gerçeğe... ben evleneceğim ve babam o şarkı çaldığında "kzıım koş " demeyecek... dilerim geçer bu duygular.

Ne güzel senin de az kalmış canım..
Evet çok duygusal anlar yaşıyorsun sen de ama olsun güzel yanlarından bakmamız lazımboshayallersmile

ıçimde heyecan kıpırtıları hissediyorum..
Önümüzdeki ay bugün,düğün sabahına uyanmış olacağımbayanssulusmile

esrant senin cok az kalmisopuyorumnanaktan
ben öyle asiri heycanlanmiyorum düsününce nedense
sabirsizlaniyorum sadece

ben nisanda, nikahta bile heycanlanmadim ki
herkes bana sinir oluyodu bi insan bu kadar mi sogukkanli olur diye kaydirigubbakcemile3
bakalim dügünde heycanlancam mi
dügünde olmasa bile dügün bitiminden sonra heycandan,korkudan ölecegim kesin

oof oof aynı dertten bende de var sanırım.. nikahıma 39 gün kaldı. 13.06.2010 tarihinde evleniyorum Allah'ımın izniyle opuyorumnanaktan ama o kadar karışık duygular içerisindeyim ki.. eşyalarımızı beğendik ama hala evimiz yok.. yani bir tane tutmuştuk ama küçük ve kirli diye annemin yüzünden vazgeçtik.. çok tartıştık nişanlımla bu konu yüzünden. ne senin ailen ne de benim ailem karışmasın hiçbişeye dedi ama olmuyor işte.. en sonunda ev meselesi yüzünden bir daha annen karışırsa işin sonu kötü olur dedi benneyaptımki annem öle diyo nişanlım öle diyo arada ben kalıyorum kimse beni düşünmüyo.. geçicek bu günler stres yapmıyım diyorum ama gözümü kapayıp açınca evlenmiş olmayı o kadar çok istiyorum kii..

oof oof aynı dertten bende de var sanırım.. nikahıma 39 gün kaldı. 13.06.2010 tarihinde evleniyorum Allah'ımın izniyle opuyorumnanaktan ama o kadar karışık duygular içerisindeyim ki.. eşyalarımızı beğendik ama hala evimiz yok.. yani bir tane tutmuştuk ama küçük ve kirli diye annemin yüzünden vazgeçtik.. çok tartıştık nişanlımla bu konu yüzünden. ne senin ailen ne de benim ailem karışmasın hiçbişeye dedi ama olmuyor işte.. en sonunda ev meselesi yüzünden bir daha annen karışırsa işin sonu kötü olur dedi benneyaptımki annem öle diyo nişanlım öle diyo arada ben kalıyorum kimse beni düşünmüyo.. geçicek bu günler stres yapmıyım diyorum ama gözümü kapayıp açınca evlenmiş olmayı o kadar çok istiyorum kii..
aynı gün evleniyoruz cnm
nişanlın haklı bencede karıştırma anneni fln oda karıştırmasın

esrant senin cok az kalmisopuyorumnanaktan
ben öyle asiri heycanlanmiyorum düsününce nedense
sabirsizlaniyorum sadece

ben nisanda, nikahta bile heycanlanmadim ki
herkes bana sinir oluyodu bi insan bu kadar mi sogukkanli olur diye kaydirigubbakcemile3
bakalim dügünde heycanlancam mi
dügünde olmasa bile dügün bitiminden sonra heycandan,korkudan ölecegim kesin

Ayy bir de böyle şeyler duyunca daha fena oluyorum.;
Çok az mı kaldıeyvahedigeldismile
Yk canım daha kocamaannnnnn 30 gün varboshayallersmile

Canım düşünmemeye çalış..Evet arayı yapmak zordur ama işte yapacak bir şey yok..

Günaydın kıslar.
Dün nikah günü aldık 02.09.2010opuyorumnanaktan
Bir taraftan evi eşyaları halledelim biran önce evlensem diyorum diğer taraftan başka düşünceler işte..
Dün nişanlımla düşüncelerimi sıkıntılarımı paylaştım...Evliliğe dair korkularım yok değil..
Babamın evinde çok rahat bir yaşantım var.Ne aldın ne ettin hayatta karışmaz..Annemde öldükten sonra herşeyin sorumluluğu kardeşim ve bende oldu tabiki..Nişanlımın ailesi baya bir tutumlu..Ben kendi ailemde görmediğim birçok şeyi görüyorum veya duyuyorum..Evlendikten sonra tabiki bende geçimim için birçok şeyin idaresini yapacağım..Kazandığımı savuracak halim yok...Nişanlım sürekli bu konudan bahsediyor evlendikten sonra illaki değişeceksin diyor...Ben böyle gördüm diyor vs..
Nihakımın düğün günü olmasını istedim ne gerek varki dedi:sinifsinif:
Anne ve babasını seviyorum istiyorumki daha çok sahip çıksınlar bana...Evlatlarının mürvetinde birşeyleri yapmak bu kadar zor olmamalı..İlla bizim söylememize ne gerek var.
Birtakım beklentiler içerisindeyim..Bunu dün aşkımada söyledim. Sonuçta tek evlatlarısın dedim ben 50 yaşlarda değilim isteklerimin olması normal dedim..
Birkaç aya kadar mobilyaları alacağız.İnş. orda sorun çıkmaz..Off offf nişanlımla aram çok iyi beni anladığını hak verdiğinide biliyorum (çok fazla dile getirmesede anlayabiliyorum)
Bizim köyün derneği var ona üye yapmak istiyorum..Çünkü bütün köylüler üye ve birçok katkılar sağlıyor bu dernek...Düğünde cenazede insanlar kendi insanlarını arıyorlar..İnan kim gelmiş kim gitmiş ona bakıyorlar..Uzak kalmasını istemiyorum...Yarın birgün bizimde evlatlarımız olacak neden köylüden ayrılsınlarki değil mi??Dün bu konuda baskı yaptım.Düşüneceğim dedi...Sizce yanlış mı yapıyorum...Kayınpederimi kendi köylüsü tanımaz..Çok uzak durur..Bende böyle olalım istemiyorum..Kendi köylüsünü hısımını akrabasını bilsin, bilelim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz???

bende su slklntlar stress vs. bi bitse diye dua ediyorum... biran önce kendi evimde esimle bir yasamak istiyorum.. 5.5 sene bekledik temmuz ayinda da evleniyoruz nihayetinde.. ama bana halaa bir ömür gibi geliyor ..offf zaman gecmek bilmiyor...
bazende öyle bi heyecanlaniyorumki, kalbim yerinden firliyacak gibi :))) stress, slklntl olmasa nekadar mutlu oldugumu fark edecem ama izin vermiyorlar ,sempatiksalakcinni

Günaydın kıslar.
Dün nikah günü aldık 02.09.2010opuyorumnanaktan
Bir taraftan evi eşyaları halledelim biran önce evlensem diyorum diğer taraftan başka düşünceler işte..
Dün nişanlımla düşüncelerimi sıkıntılarımı paylaştım...Evliliğe dair korkularım yok değil..
Babamın evinde çok rahat bir yaşantım var.Ne aldın ne ettin hayatta karışmaz..Annemde öldükten sonra herşeyin sorumluluğu kardeşim ve bende oldu tabiki..Nişanlımın ailesi baya bir tutumlu..Ben kendi ailemde görmediğim birçok şeyi görüyorum veya duyuyorum..Evlendikten sonra tabiki bende geçimim için birçok şeyin idaresini yapacağım..Kazandığımı savuracak halim yok...Nişanlım sürekli bu konudan bahsediyor evlendikten sonra illaki değişeceksin diyor...Ben böyle gördüm diyor vs..
Nihakımın düğün günü olmasını istedim ne gerek varki dedi:sinifsinif:
Anne ve babasını seviyorum istiyorumki daha çok sahip çıksınlar bana...Evlatlarının mürvetinde birşeyleri yapmak bu kadar zor olmamalı..İlla bizim söylememize ne gerek var.
Birtakım beklentiler içerisindeyim..Bunu dün aşkımada söyledim. Sonuçta tek evlatlarısın dedim ben 50 yaşlarda değilim isteklerimin olması normal dedim..
Birkaç aya kadar mobilyaları alacağız.İnş. orda sorun çıkmaz..Off offf nişanlımla aram çok iyi beni anladığını hak verdiğinide biliyorum (çok fazla dile getirmesede anlayabiliyorum)
Bizim köyün derneği var ona üye yapmak istiyorum..Çünkü bütün köylüler üye ve birçok katkılar sağlıyor bu dernek...Düğünde cenazede insanlar kendi insanlarını arıyorlar..İnan kim gelmiş kim gitmiş ona bakıyorlar..Uzak kalmasını istemiyorum...Yarın birgün bizimde evlatlarımız olacak neden köylüden ayrılsınlarki değil mi??Dün bu konuda baskı yaptım.Düşüneceğim dedi...Sizce yanlış mı yapıyorum...Kayınpederimi kendi köylüsü tanımaz..Çok uzak durur..Bende böyle olalım istemiyorum..Kendi köylüsünü hısımını akrabasını bilsin, bilelim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz???

Merhaba canım ilk yazdıkların konusunda çok hak verdim sana ben de temmuzda evlenicem ve herşey kusursuz olsun istiyorum ayrıca nişanlının anne ve babasından sahip çıkmalarını beklemek çok güzel bir düşünce genelde insanlar isterler ki anne baba hiç karışmasın uzak dursunlar ama sen çok güzel düşünmüşsün, gelelim köy derneğine açık söyleyim bu dernekler nasıl olur hiç bilmiyorum ama yazdıklarına bakılırsa dernektekiler arasında akraba gibi yakın bir bağ oluyor bu açıdan bakıldığında sana hak vermek istiyorum ama nişanlının da senin gibi düşünmesini bekleyemezsin değil mi çünkü nişanlın dernektekiler arasındaki bu bağı hiç bilmiyor olabi,lir hatta onun için çok önemli de olmayabilir bence bu istediğini çok dile getirme derneğe gittiğin zaman o da gelsin ya da zamana bırak eğer bahsettiğin gibi güzel bir oluşumsa zamanla nişanlın d sevecektir zaten. :hulya:

yazılanları tek tek okudum
Allah hepınıze mutluluk versın oncelıkle a.s.

kendimi düşündüm de içim buruldu
2008 aralıkta evde söz nişan birarada gibi yaptık
tık yok
ne tarıh ne soyle olur boyle olur tarzında bır konusma
yok hıcbır sey yok :çok üzgünüm:
beklemek ne can acıtıcı
artık normal gelmeye basladı işin garıp tarafı
sankı herkeste boyle ıslıyor surec sanıyorum
en kotusu de bu

Ayyyy Benim Düğünümde 17 Temmuzda HeyecanLıyım Biraz 2 Ay Kaldı Evi aLdık Sıra Eşyalarda . Ama İçim Çok Buruk Aklıma Geldikçe Ağlıyorum Babamdan AyrıLacak Olmak Çok Üzüyo Beni , Yine Aynı Şehirde Olucaz Ama Ewin İçindeymiş Gibi Olmucam . Annem Babam Kardeşim Abim ::a015: Ayyyy Çok Zor oLucak Düğün Günüm Çooookk... Eşimide Canımdan Çok Sewiyorum ... Allah Herkese Kolaylık Versin.

yazılanları tek tek okudum
Allah hepınıze mutluluk versın oncelıkle a.s.

kendimi düşündüm de içim buruldu
2008 aralıkta evde söz nişan birarada gibi yaptık
tık yok
ne tarıh ne soyle olur boyle olur tarzında bır konusma
yok hıcbır sey yok :çok üzgünüm:
beklemek ne can acıtıcı
artık normal gelmeye basladı işin garıp tarafı
sankı herkeste boyle ıslıyor surec sanıyorum
en kotusu de bu

Allah Mutluluk Versin Canım Tez Zamandada Seni Sewdiğine Kawuştursun . Beni 22 Aralıkta İstediler, 2 Ocak 2010da Nişanlandım , 17 temmuzdada Ewleniyorum . Senin Süre Bayaaa UzamıŞ Şaşırdım Yani Allah Tamamına Erdirsin Hayırlı Zamanı Vardır İnşallah :Saruboceq:

kızlar benimde düğünüm 1 ağustos'da nikahım 10 mayıs
p.tesi nikahım var ama ben çok durgunum içime bir hüzün çöktü dün babamda çok durgundu
bende nişanlımı çok seviyorum ama ne bilyiim mütihş bir heycan yok gelinlil ve düğünü düşündüğüm zaman heycan yapıyorum okadar

Back