• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun zor günler ama bitecek ve mutlu olucaz inşallah :Saruboceq:

ben gayet normalim ne stress var ne telaş ne yorgunluk şimdilik birşey hissetmiyorum düğüne 2 ay var . çok şükür aynı şehirdeyim ailemle çok uzakta değilim sanırım bu yüzden dahaçok rahatım

birde bütün eşyalarım gelinliğim dahil bir çırpıda bitti . gerçi yapı olarakta çok rahat biriyim sanki ailemde normal gibi :)) sanrım bizde ailcek bir sorun var :lepi:

:)Aman yok canım ne sorunu ne güzel işte:)
Ben de ailemle birlikteyim ama işte son ay ya biraz fazla kasıldım galiba.Düşününce evet diyorum her şey olacak bitecek,tabii ki biz evleneceğiz,işte her şey ilerliyor ama o düşünceleri reelde uygulayamıyorum..
Bakıyorum şu anda hiçbir şey hissetmiyorum,ilginç..

Haklısın canım ama elde değil işte..
Dün annem yeğenimle konuşuyor,minik daha 4 yaşında.
"ne giyeceksin kızın halanın düğününde?" dedi.
Ayy ben hiiçç oralı olmuyorum halanın düğünü olacak tamam ama o hala ben miyim hiç farkedemiyorum:1shok:

zaman daraldıkça farkedeceksin illaki:delphin:

Benim annemde 2005 te vefat etti.Annesizlik zor zaten.Ama şu zamanlar dahada koyuyor insana..Annem yanımda olsaydı bu kadar stresim olmazdı belkide:gitme:

Allah rahmet eylesin canım..Seni çok iyi anlıyorum..Annenin yeri bir kız evlat için özellikle daha ayrı..Meleğim yanımda olsaydı bu kadar stres yapmazdım..O düşünürdü o ne derse tamam derdim..Şimdi herşeyi ben yapmaya çalışıyorum.

Hissizlik..
Tam anlamıyla bu hissettiğim.Daha doğrusu hissedemediym..
Heycan falan hiç bişey yok..
Yorgunluk,sıkılma,bıkma bunlar var sadece..
Bitsin artık..
Bu ara tek istediğim o..
Aileden ayrılcak olmak içimi felaket yapıo ama düşünmemeye çalışıorum..
Sadece 25 gün kalmasına rağmen.. :1no2:

canım aynı duyguları bende yaıyorum karısık bişeyler var içimde ben evlenicem ama gurbetci olucam belkide oyuzden bana garip gelmiyor hiç bişey hiç heyecan yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun:1hug:

Aynıyız hepimiz kızlaropuyorumnanaktan

tam 1 ay önce aynı duygular içindeydim .
kına olacağı gün ağlamakdan duramadım , bi sürü misafirler geldi gün boyu, herkes birşeyler soruyor falan insan çok kötü oluyor, onun öncesinde yaşanan tatsızlıklar , ailevi sorunlar, son dönem ufacık şeylerden fırtınalar kopuyordu ..
ama çok şükür o kötü günler düğünle beraber bitti , herşey yolunda maşallah .
herkes geçiyor bu yollardan, biraz sabretmek gerek sadece..
şimdiden mutluluklar dilerim.

İşte tecrübeli bir arkadaş..
Ne güzel sen atlatmışsın hayatım,darısı başımıza..
Evet stres var bizde de,daha doğrusu bende.
Bazen olmadık şeylerden tartışma çıkarıyorum evde.
Sonra da ne yapıyorum ben ya diyip toparlanıyorum hemen.
Yakında misafirler de geleye başlar.
Bakalım o zaman neler neler olacak..

:)Aman yok canım ne sorunu ne güzel işte:)
Ben de ailemle birlikteyim ama işte son ay ya biraz fazla kasıldım galiba.Düşününce evet diyorum her şey olacak bitecek,tabii ki biz evleneceğiz,işte her şey ilerliyor ama o düşünceleri reelde uygulayamıyorum..
Bakıyorum şu anda hiçbir şey hissetmiyorum,ilginç..

evet cnm benim daha var işte rahatlığımda ondan senin az kalmış bende eminim 1 ay sonra pek rahat hissetmem kendimi

ama tabi yapı rahat olmayınca stress başlıyor . ben daha eve eşyaları yerleştirmedim belki ondan da rahatım ama 15 gün sonra hepsi bitecek mobilyaların gelicek kısmetse :))

GEL 30 HAZİRA GEL GAYRİ:D delikafaduldensırnaşık şey

evet cnm benim daha var işte rahatlığımda ondan senin az kalmış bende eminim 1 ay sonra pek rahat hissetmem kendimi

ama tabi yapı rahat olmayınca stress başlıyor . ben daha eve eşyaları yerleştirmedim belki ondan da rahatım ama 15 gün sonra hepsi bitecek mobilyaların gelicek kısmetse :))

Ben de yapı gereği biraz stresliyimdir maalesef:kedi:
Bizim de ev daha yerleşmedi,önümüzdeki hafta yerleştirmeye başlayacağız,bir de bunun stresi var galiba..
Bitse de kurtulsak ah ahhhhboshayallersmile

gelir kızlar sizin az kalmış benim daha var temmuzda

kızlar ben düğün stresi yaparken siz evli olucaksınız bn yazarım yine size burdan :))

Evet canım,biz de evlendikten sonra buraya gelir,"amaann kızlar stres yapmayın,her şey geçer gider" derizdelikafadulden

ben sabirsizlaniyorum
hersey cok güzel olucak insallah. ama benim hayatimda dügünden sonra pek öyle ahim sahim bi degisiklik olmayacagi icin rahatim sanirim

esim türkiyede ben isvicrede. vize almasi biraz uzun sürecegi icin dügünden sonra yanima gelemicek hemen
yani ben evli bi bayan olarak tekrar annemin evine dönücem.
kaldigim yerden devam edicem. o yüzden rahatim sanirim

ben sabirsizlaniyorum
hersey cok güzel olucak insallah. ama benim hayatimda dügünden sonra pek öyle ahim sahim bi degisiklik olmayacagi icin rahatim sanirim

esim türkiyede ben isvicrede. vize almasi biraz uzun sürecegi icin dügünden sonra yanima gelemicek hemen
yani ben evli bi bayan olarak tekrar annemin evine dönücem.
kaldigim yerden devam edicem. o yüzden rahatim sanirim

Senin durumun da farklıymış..
Evliliğe baba evinde alışacaksın ne güzelkaydirigubbakcemile5

Back