Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

benim de düğün 31 temmuzda:teytey: valla hiç gidecekmiş gibi hissetmiyorum kendimi.. yaşadığım yer değişecek hiç bilmediim bi yere gidicem.. annemlere yaklaşık 2-3 saatlik uzaklıkta olan bi yere gidicem.. ya benim daha hiçbi şeyim yok çeyiz hazırlığı vs.

nemm hislerimi süper anlatmış..Sadece evim anneme 10 dk araba ile

cnmmmmmm senin en güzel yanın annene yakın olman:):):):)bu çok büyük bi artııı:)
aslında kimi zaman ne benim anneme nede kaynanama yakın olmak istiyorum uzakta olmakkk daha iyi geliyorrrr bu ara strese girdim yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum sanırım:)her kafadan bi ses çıkıyorrrrrrr:):):)
vallaaaaaa benim kimi arkadaşlarım evlenecek diye okdr mutluki anlatamam dün çeyizim evden çıktı deiişik ya kelimelere dökemiyorum bi yanım gitmek istiyor bi yanım kalmak:)
allah kimseyi pişman etmesin:)zor işler ama olması gereken işler:)
26 yaşındayım eminim 2-3 sene daha evlenmesem herkes evde kalmış gözüyle bakıp bisürü laf edeceklerdiiiii hoşşşş şimdidennnn bebek yapın demeye başladılar milette laf bitmiyor anacım:):):):):)
seninde az kalmış cnm benden 6 gün sonra evlenceksin :)

Ben de 24 yaşındayım canımm Canım benim de yarın çeyiz çıkacak nasıl oluyo sizin orda bi anlatır mısın?Ben kimseyi çağırmadım

ben de mutluyum aslında huzurlu...ya garip özel ayrı bi duygu yok nedense..Nişanlımı çok ama çok seviyorum ama ne bileyim sanki başkas..Ben yukarıdan izliyorum her şeyi

Ben de 24 yaşındayım canımm Canım benim de yarın çeyiz çıkacak nasıl oluyo sizin orda bi anlatır mısın?Ben kimseyi çağırmadım

cnmmm ben annem kardeşim halam bide kuzen geldii çeyizi götürdükk evime:)kaynanamdanda 3-4 kişi vardı akrabalarından sagolsunlar herkes arı gibi çalıştı:)mobilyalar perdeler halılar falan gelmişti zatennnn camlar yerler bide çeyizler yerleştiii uzun sürmüyor kalabalık oluncaaaaa eger 3-4 kişi olsaydık 2 günümüzü alırdı sanırım..tabi düğünden sonra deiştircegim yerler var kalabalık oluncada her istedigin tam yeirne yerleşemiyor:)

kızlar bende de bir heyecan yok düğün gününe kadarda beklemiyorum zaten rahat bir yapıya sahibim o yüzden arada annem hadi şebnem onu yapalım bunu yapalım demese sanki ben evlenmiycem bi o kadar rahatım

bir kaç arkadaşımız rahat olun yazmış bende katılıyorum biraz rahat olmak gerek ki o güzel anların tadını çıkartalım çünkü bir kere olucak

tamam baba evinden çıkmak düğün günü en acıklı kısmı o denilecek sözüm yok

inşallah evliliklerimizde o kadar mutlu olalım ki bu topigi okuduğumuzda ne çok stres yapmışsız ne gerek vardı diyelim kızlar opuyorumnanaktan

cok kötüyüm cok 20 gün kaldi yurt disina gidiyorum her gün agliyorum gitmek istemiyorum artik herkesle kavga dövüs var aramda psikolojim bozuldu yani

Slm kızlar nasılsınız bugün bende sizler aynı duyguyu paylaşıyorum nişanlım benden 1,5 saat uzakta çalışıyor ancak hafta sonları görüşebiliyoruz o da düğün hazırlığı çeyiz,eşyalar,davetiyeler derken birbirimize zaman kalmıyor, eksikler hiç bitmiyor şu düğün gelse de hayırlısıyla koşuşturmadan kurtulabilsek diyorum her hafta sonu görüşüyoruz ama birbirimize hasret ayrılıyoruz pazar günleri gelecek hafta sonu nişanlımın memleketine gidicez hafta sonun için kısa bir tatil kafamızı dağıtalım istiyoruz,
Bugün 6 haziran düğünüme 49 gün var daha okullar kapanıp tatile girseydik her şey daha kolay olurdu , Allah yardımcımız olsun öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cok kötüyüm cok 20 gün kaldi yurt disina gidiyorum her gün agliyorum gitmek istemiyorum artik herkesle kavga dövüs var aramda psikolojim bozuldu yani

cnm üzme kendini sonuçta sevdiğin insanla evleneceksin sanırım isveçe gidiyorsun isveç güzel bir ülke alışırsın kısa zamanda :teselli:

19 günüm kaldı ... çok mutluyum , çok heyecanlıyım, her şeyiylee istedğim gbi oluyor her şey ve en önemlisi hayatımın anlamıyla hayatlarımızı birleştirceiz... Allah herkesee bu tadı tatmayı nasip etsin...

canım merhaba yakında nişanlanacaklar topiğinden tanışıyoruz geçen sene bu dönemlerde nişannımz için planlar yaparken şimdi düğün planları yapıyoruz sana şimdiden mutluluklar gelinliğin resmi varmı görmek isterdim herşey gönlünüzce olsun

evet hayatım hatırladımm nerelerdesin sen? senin de az kalmışşş mutluluklarr....

gelinliğimin resmini çekemdim 10 gün sonra son provama gidicem ozaman çekerim ,senin nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı her şey?

benimde gelinliğin dikiliyor ay sınu son prova ve teslim alıcam evim tutldu eşyalar tamam sadece ev temizlenecek ve yerleştirmeye başlıcaz hıım birde perdelerim ve halılarım yok bu ay gidip onları ayarlıcam gün sayıyoruz napalım :) senin nasıl hazırlıklar

Aminnnnnn canım çok az kalmış

Ne duygular hissetmişim,neler yaşamışım..
Şimdi ise artık evliyiimmmmmmmmmmmm.......zemuszemus

benim 1 ayım kaldı cok stresliyim sanki herkesin söledigi laf batıyo gibi ( ve ortada hiç bi sorun yokken bi sorun bulup nişanlımla tartısıorum normalmi bunlar yoksa benmi anormalim kaydirigubbakcemile3

Tebrik ederim esrant. Allah bir ömür boyu mutlu etsin.

Darısı bizim başımıza :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…