Evlenmek istiyorum sizce saçma mi?

O doktorda yokmuş demek ki açıklama ama bilimde olduğuna eminim. Eğer istiyorsan umarım bir gün olur, bilinen sağlık sorunu yokmuş zaten. Ama henüz bilinmeyen bir sorun varsa sende ya da partnerlerinde o da tespit edilir. Sen yine de tedbiri elden bırakma

Ferhans bugün bulsan yarın nikahı basarsın yeme şimdi bizi burda he canım he aynen

Off şurada bir felsefe yaptırmıyorsunuz
Yapma zaten, istemem yan cebime koy yapma boş yere feministlik kocayı, komünistlik parayı bulana kadar demişler. Forum da örnekleriyle dolu işte sen veya başkaları... Konuya gelirsek ben her zaman bakımlı, güleryüzlü, sosyal olmayı önemsiyorum. Bu bir şekilde psikolojik hazırlıktır aynı zamanda. İnşallah karşına gönlüne göre biri çıkar H hicmadammine

senin koca kötü diye her erkek kötü mü

arkadaşımın teyzesi geldi aklıma o da evlenmek istiyordu 35 yaşındaydı o tek farkı bu. eğitimi mesleği yoktu normal işlerde çalışmış satış danışmanlığı vs. evlenmek istediğini söylediği için herkese insanlar ona kısmet buluyordu o da yok onun yaşı büyük (3-4 yaşa bile bunu diyordu) yok onun evi yok diyip duruyordu kendisi de gidip azardan falan sevgili buluyordu kendine. öyle buldu birini evlendi. yaş çok önemli değil bence bir de 30 yaşındaki erkeklerin çoğu daha küçük kadınlara kayıyor misal benim sevgilim. kafa uyuyorsa yaş çok önemli bir olgu değil bence. benim anneannem dedemden 6 yaş büyüktü ve çok güzel evlilikleri vardı.

Duygularınızı çok iyi anlıyorum.
Paniğe kapılmayın
Henüz gençsiniz.
Anne olmak için çok tedavi seçeceğim var artık.

Ancak evden işe işten eve gitmekle de kısmet gelmiyor.
Sosyal çevrenizi genişletmeye bakın.
Daha çok insan tanıyın ki
Daha çok kişi ile tanışma olasılığınız artsın.

Gayet normal bi düşünce. Sevdiğin biriyle evlenmenin yanında bir de anlayışlı ve ev işlerinde sana destek olanı bulman lazım. Tek başına sevgi ev işleri bebek bakımı derken sinir harbine dönüşüyor.Kendini yalnız ve evlilikten pişman halde buluyorsun. O yüzden inşallah aklına mantığına yatan kalbini ısındıran biriyle evlenirsin. İnsanlara şans ver tanımaya çalış bu süreçte.

Ay nedeni üzücü olmuş . Çok güzel bir şey yapmışsın gönüllü olarak . Ya yengenç biraz da şans işi gibi geliyor bana

Sakın evlenme diyen arkadaşlarınız madem bu kadar mutsuz evlilikleri sonlandırıp kocalarına yol vermek gibi bir niyetleri var mı acaba.
Duygusal bir boşluk ya da toplum baskısı ...bu ve benzer durumlar için değil hayatta birlikte yol almak istiyorum diyebileceğiniz biri çıkarsa tabiiki evlenin.Hiç bir evlilik gül bahçesi değil.Yaşanılan sorunlar saygı sevgi medeniyet üçgeninde çözülüyorsa sorun yok

ben 36 yaşımdayım 22 yaşındayken bu triplere girdim erkek arkadasimla tartıstık ayrıldık ama yeter artık evleneyip deyip başkasiyla evlendim hayatımın buyuk bir bolumu mutsuz ve ayrılmaya çalişarak geçti o yüzden evlenmek için evlenmeyin,tamam aradığım bu demeden 40 yaşınada gelseniz evlenmeyin derim nacizane fikrim.

Konu farklı tartışmalara yol açmış. Bende görüş belirtmek isterim.

Belli bir yaşa kadar entellektüellik ve evlilik yaşı doğru orantılı olabilir. Ancak 30lu yaşlarda evli- bekar olmak entelektüellik ile ilgili değil, doğru kişiyi bulup- bulmamak ile alakalıdır ya da eğitim - iş gibi durumlara geç başlayıp - başlamamakla alakalıdır diye düşünüyorum.

30 yaşında evlenmeyi istemek normal bence. Ve evlilik kötü bir şey değil, doğru kişiyle olursan. Tabi ki kimsenin evliliği her gün muhteşem değildir. Yalnızken, her günün muhteşem geçmediği gibi.

"Yaşım geçiyor" mantığı ile evlilik yapmak veya çocuk sahibi olmaya karar vermeyi doğru bulmuyorum. Ancak bilimsel açıdan belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak riskli ve zor. Bu da bir gerçek.

Evlenmek isteyenlere hayırlı insanlar denk gelsin inşallah. İyi tanımak, iyi düşünmek gerek.

22 yasinda evlenip ne kdr evli kaldınız ? Ve tekrar evlendiniz mi ? 22 erken bir yaş bence o yüzdende biraz yanlış adım olmus

22 yasinda evlenip ne kdr evli kaldınız ? Ve tekrar evlendiniz mi ? 22 erken bir yaş bence o yüzdende biraz yanlış adım olmus
4 sene kadar nişanlı kaldık sonrasında evlendik geçen haftada resmi olarak boşandık.tabiki çok yanlıştı hem yaşımın getirmiş olduğu cahillik toyluk hemde sırf evlenmek için bir insanla evlenmek büyük hata,evlenmek için mantık tabiki önemli ama hangi yaşta olursanız olun sevgi,uyum çok daha önemli,o frekans yakalanmadan olursa hata olur,bir evliliği bitirmek yalnızlıktan daha zor çünkü...

şimdi o bengü o bengü olduğu için onu yapabilir onun evlenme amacı ile senin evlenme amacın bir değil o muhtemelen çocuk için evlenmiştir sen güvence için evlenirsin duygusal açlık için cinsellik için evlenirsin yani senin ondan daha fazla evlenmeye ihtiyacın var sen neden böyle düşünüyosun senin kendini konumlandırdığın konumda evllilik karşına çıkarsa tanesi 7 aylıktan 4 çocuk yaparsın 25 yaşında o yüzden yadırgama oluyor böyle seyler ha birde erkeklerin cinsel ihtiyacı kadınların güvence ihtiyacı rahat karşılanıyorsa evlenilmez ha sen 40 yaşına kadar 50 insanla seviş 51 . de evlenmeye çalış ondan sonra buda olmasın artık

mesela 30+ yaşında evlenmeyi istememek gibi bir seçenek olamaz mı ?
konu sadece iş ve doğru kişi olayı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…