-
- Konu Sahibi hicmadammine
Bence olabilir ama bu tarz düşünceler kıskançlıktan kaynaklanabileceği için genelde bu şekilde yorumlanıyor.mesela 30+ yaşında evlenmeyi istememek gibi bir seçenek olamaz mı ?
konu sadece iş ve doğru kişi olayı mi?
Yanlış değil.Bekar bir kadınsınız. Forumda daha önce, acaba hamile kalabiliyor muyum diye korunmadan ilişki yaşayıp; sonra da gebeliği sonlandırdığınızı yazmıştınız. Size daha önce farklı bir konuda da yazmıştım. Bknz. Yeniden hamile kalırsanız ne yapacaksınız ?
Hangi doktor size bunları söyledi; kendisinin gerçekten doktor olduğuna emin misiniz ?
Kasıtlı olarak foruma yazdığınız yanlış bilgileri, birileri ciddiye alır diye de hiç çekinmiyorsunuz.
Sakın evlenme demek yanlış birşey emin olmadan evlenme demek doğru yanlış insanı sevip hayatını mahfetmek te var işin ucunda sevdiğin kişiden tam emin olmalısın hayatını acaba gerçekten onunla geçirebilir misin diyeKızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
japonlar hariç. inanılmaz sevimli buluyorum. halı saha suratlı türk erkeğinden bin kat iyidir. karakterlerini bilmiyorum tabi davulun sesi uzaktan hoş gelirValla katılıyorum dil, din, ırk gözetmeksizin erkeklerin çoğu berbattttttttttttttt. iyi olanlar azınlıkta.
arkadaşların boşansın o zaman madem o kadar kötü bi şeyKızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
bende 28 yaşında severek evlenmedim, bir nevi evde kalmamak için evlendim diyebilirim. öğretmenim eşim de öğretmen ama birbirini sevmeyen iki zorunlu arkadaş gibiyiz. hala filmlerdeki beğendiğim bazı erkeklere hayranlık duyarım eşim bilmez. senin yerinde olsaydım asla evlenmez paramı biriktirip tatillere çıkardım hayat budur kardeşim hayat aynı yatakta yatıp gece boyu başka birinin gaz ve ağız kokusunu çekmek değil inan bana. çok yalnızsan kedi de besleyebilirsin çok temiz hayvanlardır yalnızlığını alır.
Boşanabilirsinizbende 28 yaşında severek evlenmedim, bir nevi evde kalmamak için evlendim diyebilirim. öğretmenim eşim de öğretmen ama birbirini sevmeyen iki zorunlu arkadaş gibiyiz. hala filmlerdeki beğendiğim bazı erkeklere hayranlık duyarım eşim bilmez. senin yerinde olsaydım asla evlenmez paramı biriktirip tatillere çıkardım hayat budur kardeşim hayat aynı yatakta yatıp gece boyu başka birinin gaz ve ağız kokusunu çekmek değil inan bana. çok yalnızsan kedi de besleyebilirsin çok temiz hayvanlardır yalnızlığını alır.
Ben de aynı durumdayım. Evlilikten döndüm hem de 9 yıllık ilişkimdi. 2 ay içinde evlendi. Ha onla olmadığına mutluyum ama ben de yanlız öleceğim ve çocuk sahibi olamayacağım diye korkuyorum. Sadece dua ediyorum temiz biri çıksın diyeKızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
kimseye boşanayım mı diye sormadım kişisel görüşlerimi belirttim. kimseden tavsiye de istemiyorum fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi kendinize saklayın veya konu sahibinin görüşlerini alıntılayarak cevap verin bana değil.Tüm bunları yapabilmek için, konu sahibinin yerinde olmak zorunda değilsiniz. Sevmediğiniz eşinizden ayrılabilir; çocuğunuzla birlikte, kendi hayal ve isteklerinize göre yaşayabilirsiniz.
flood yapıyorum fakat tekrarlıyorum kimseden tavsiye ve öğüt dinlemek için kişisel görüşlerimi yazmadım. konunun sahibinin yazdıklarına göre kişisel görüşlerimi belirttim. verdiğiniz öğütleri veya aklı kendinize saklayın. insanlar soru sormadıkça da soru cevaplar gibi insanların yorumlarını alıntılamayın.Boşanabilirsiniz
Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
bende 28 yaşında severek evlenmedim, bir nevi evde kalmamak için evlendim diyebilirim. öğretmenim eşim de öğretmen ama birbirini sevmeyen iki zorunlu arkadaş gibiyiz. hala filmlerdeki beğendiğim bazı erkeklere hayranlık duyarım eşim bilmez. senin yerinde olsaydım asla evlenmez paramı biriktirip tatillere çıkardım hayat budur kardeşim hayat aynı yatakta yatıp gece boyu başka birinin gaz ve ağız kokusunu çekmek değil inan bana. çok yalnızsan kedi de besleyebilirsin çok temiz hayvanlardır yalnızlığını alır.
Tüm bunları yapabilmek için, konu sahibinin yerinde olmak zorunda değilsiniz. Sevmediğiniz eşinizden ayrılabilir; çocuğunuzla birlikte, kendi hayal ve isteklerinize göre yaşayabilirsiniz.
Boşanabilirsiniz
kimseye boşanayım mı diye sormadım kişisel görüşlerimi belirttim. kimseden tavsiye de istemiyorum fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi kendinize saklayın veya konu sahibinin görüşlerini alıntılayarak cevap verin bana değil.
bunları yapmak istiyorsunuz.senin yerinde olsaydım asla evlenmez paramı biriktirip tatillere çıkardım hayat budur kardeşim hayat aynı yatakta yatıp gece boyu başka birinin gaz ve ağız kokusunu çekmek değil inan bana.
flood yapıyorum fakat tekrarlıyorum kimseden tavsiye ve öğüt dinlemek için kişisel görüşlerimi yazmadım. konunun sahibinin yazdıklarına göre kişisel görüşlerimi belirttim. verdiğiniz öğütleri veya aklı kendinize saklayın. insanlar soru sormadıkça da soru cevaplar gibi insanların yorumlarını alıntılamayın.
hiçç normal değil bu tavırlarınız kardeşim. kişisel olarak soru sorup dertleşmek istesem konu açıp tavsiye isterdim fakat alıntılayarak bana öğüt verilmesinden hoşlanmıyorum. işinize bakın bence. alıntılama da yanlışlık olmuş olabilir sistemsel bir hatadır ben macbooktan giriyorum telefondan değil.Konu sahibi de konusunda: evlenmek istediğinden, sevmek sevilmek istediğinden bahsetmiş. Ve kendisi gibi hissedenler var mı, diye sormuş. Sizin yorumunuz da oldukça ilgisiz bu durumda.
Konu sahibi evlenmek istiyor; evli olan sizse, onun yerinde olsanız:
bunları yapmak istiyorsunuz.
Konu sahibi evlenebilmek için, gönlüne göre biriyle tanışmalı ve 2 tarafta evlenmek istemeli vb.
Evlenmek isteyen bir insan bir anda evlenemeyebilir, evlilik tek kişinin istek ve arzusuyla yapılamamakta ancak siz konu sahibinin yerinde olmak, yani bekar olmak istiyorsanız; yeniden bekar olabilirsiniz.
Flood yaparken ( üst üste mesaj atarken) ,
minerva1988 'in "Boşanabilirsiniz" yorumunu, benim alıntı mesaj kutuma yazarak, mesajı yazan kişiyi değiştirmişsiniz.
Forum nedir, nasıl kullanılır okursanız; yorum yapma ile ilgili sizin istediğiniz gibi bir kısıtlama olmadığını da görebilirsiniz.
Bence her insan hayatında en az 1 kere evliliği tecrübe etmeli. Sonunu getirir ya da getiremez ama bu deneyimi yaşamalı. Evlilik insanı olgunlaştıran bir kurum. Hele çocuk seni bambaşka bir şeye dönüştürüyor. Tabii hakkıyla yaparsan.
Ben havuz yapmıştım bekarken. Evlenebileceğim seçenekleri biriktirmiştim. Arkadaşça görüşüyordum. Elektrik aldığım bir tanesiyle evlendim.
bende 31 yaşındayım,
çevremde evli çok az insan var
çevrenize şaşırdım
Ay çok özür dilerim nasıl becerdim onu ya kusura bakmayin. AA ben yaptım sandım :) şimdi okuyunca anladım, yorucu bir gündüKonu sahibi de konusunda: evlenmek istediğinden, sevmek sevilmek istediğinden bahsetmiş. Ve kendisi gibi hissedenler var mı, diye sormuş. Sizin yorumunuz da oldukça ilgisiz bu durumda.
Konu sahibi evlenmek istiyor; evli olan sizse, onun yerinde olsanız:
bunları yapmak istiyorsunuz.
Konu sahibi evlenebilmek için, gönlüne göre biriyle tanışmalı ve 2 tarafta evlenmek istemeli vb.
Evlenmek isteyen bir insan bir anda evlenemeyebilir, evlilik tek kişinin istek ve arzusuyla yapılamamakta ancak siz konu sahibinin yerinde olmak, yani bekar olmak istiyorsanız; yeniden bekar olabilirsiniz.
Flood yaparken ( üst üste mesaj atarken) ,
minerva1988 'in "Boşanabilirsiniz" yorumunu, benim alıntı mesaj kutuma yazarak, mesajı yazan kişiyi değiştirmişsiniz.
Forum nedir, nasıl kullanılır okursanız; yorum yapma ile ilgili sizin istediğiniz gibi bir kısıtlama olmadığını da görebilirsiniz.
hiçç normal değil bu tavırlarınız kardeşim. kişisel olarak soru sorup dertleşmek istesem konu açıp tavsiye isterdim fakat alıntılayarak bana öğüt verilmesinden hoşlanmıyorum. işinize bakın bence. alıntılama da yanlışlık olmuş olabilir sistemsel bir hatadır ben macbooktan giriyorum telefondan değil.
Ay çok özür dilerim nasıl becerdim onu ya kusura bakmayin
Siz mutsuz sırf evde kalmamak için evlilik yapıp diğer insanlara da evlenme diye yorum yapıyorsunuz, mantıksız geldiği için . Belki konu sahibi çok mutlu olacak . Ya da evlenir baktı olmuyor boşanır , bir kere evlendi diye söz gibi hayatını ah vahla niye geçirsinkimseye boşanayım mı diye sormadım kişisel görüşlerimi belirttim. kimseden tavsiye de istemiyorum fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi kendinize saklayın veya konu sahibinin görüşlerini alıntılayarak cevap verin bana değil.