- 17 Şubat 2023
- 83
- 29
- 31
-
- Konu Sahibi hicmadammine
Heh iste aradığım kan. Peki sende simdi diyor musun boşuna uzulmusum falan diyeBen de boyleydim. 32 yasinda evlendim
mali müşavirmişsiniz, kendi portföyünüz mü var? çünkü öyleyse şayer asker biriyle 3 sene bir şehir 5 sne bir şehir sizin işinize ne kadar uygun olurdu?Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
Nerede koca kaçıyor gibi yapışıp evlenen kadın var 'aman sakin evlenme' diyorBayılıyorum bu evlilere ben, sanki zincire vuruyorlar evlenince. Dönüp gitmez evlilikten ama kimseye de önermez. Doğru kişiyle karşılaşınca neden olmasın ama yaşım geçiyor diye abuk, alakasız biriyle sakın. Hem neden hayatının aşkı il değiştirince ilişki bitti? O mu istemedi giderken? O yüzden mi sandım, dedin?
dogru kisiyi bulduktan sonra neden evlenmeyesiniz.. ama gercekten dogru kisi olmali. dogru kisi tanimini size gore en iyi siz bilirsiniz ama gercekten sevip sevildiginiz bir iliski olmali, bir de yas geciyo diye dusunup kriterlerinizden taviz vermeyin lutfen. ayni hisleri yasadim ben de cok kisi ile gorustum, eledim, elendim.. 32 de evlendim. (iyi b.k yedim dermisimKızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
33 ten sonra bana bi rahatlama gelmişti sana da olır belki?Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
27 28 yasindayken falan evlenemedigim icin uzulurdum. Ama simdi evlilik icin o yaslar cok erken geliyor bana. 30 ve sonrasi ideal. Cok da gec kalmamak kaydiyla.Heh iste aradığım kan. Peki sende simdi diyor musun boşuna uzulmusum falan diyebi yanım surekli kendimi telkin ediyor cunku aslında her şeyi biliyorum ama ne bileyim iste
Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ?
koca kaciyor gibi yapisan tipler nisanlaninca şoyle der; "hic beklemedigin anda oluyor kuzum"Nerede koca kaçıyor gibi yapışıp evlenen kadın var 'aman sakin evlenme' diyormadem o kadar kötü sen niye ayakların totona vura vura koşarak evlendin?
Ne cins insanlar ya...
Konu sahibi hala genciz hala güzel. boşversene:) sen hayatına bak, gönlüne uygun birini bulursan elbet evlenirsin. Sırf yaşın geldi diye yaşı gelmiş birini bulursan bu çok da evlilik olmaz. biri beni merak etsin, düşünsün demişsin ama kısmetine salt anasını merak eden, bi onu dusunen bir oğlan da çıkabilir.
O yüzden emin olmadan basma nikahı:)
Çeşit çeşit ortamlara gir .
Ben son on günde 15 bekar ,30 yaş üstü adamla tanıştım misalortamlara gir ki çeşit artsın
mali müşavirmişsiniz, kendi portföyünüz mü var? çünkü öyleyse şayer asker biriyle 3 sene bir şehir 5 sne bir şehir sizin işinize ne kadar uygun olurdu?
"hayatımın aşkı" çok büyük bir sıfat, ki değilmiş zaten. hayatımın aşkını bulacağım diye odaklanmayın (genelde Türk kadını fazla pollyanna fazla abartılı şeyler hayal ediyor gibi geliyor bana). güzel vakit geçirmeye, sevmeye-sevilmeye ve tanımaya odaklansanız biraz insan tanısanız hayatımın aşkı dediğiniz bir insandan whatsapp üzerinden ayrılmak gibi şeyler yaşamayabilirsiniz. bakın ayrınılır, en güzel ilişkiler bile biter, bitebilir ama derin, anlamlı ilişkilerde 1 hafta yazmamalı, engellemeli çocukça basit afedersiniz ama adi, kalitesiz tavırlar şeyler olmaz, olmamalı. sizinki sıradan birşeymiş ve çoook büyütmüşsünüz. buna dikkat edin derim.
Hayır kendi portföyüm yok yeni oldum zaten şirkette çalışıyorum. Size aptallik gibi gelebilir ama o kdr aşık olmustim ki isi bi şekilde hallederim diye düşünmüştüm. Ne kadar aptalmışım. Evet hayatımın askı olsaydi simdi yanımda olurdumali müşavirmişsiniz, kendi portföyünüz mü var? çünkü öyleyse şayer asker biriyle 3 sene bir şehir 5 sne bir şehir sizin işinize ne kadar uygun olurdu?
"hayatımın aşkı" çok büyük bir sıfat, ki değilmiş zaten. hayatımın aşkını bulacağım diye odaklanmayın (genelde Türk kadını fazla pollyanna fazla abartılı şeyler hayal ediyor gibi geliyor bana). güzel vakit geçirmeye, sevmeye-sevilmeye ve tanımaya odaklansanız biraz insan tanısanız hayatımın aşkı dediğiniz bir insandan whatsapp üzerinden ayrılmak gibi şeyler yaşamayabilirsiniz. bakın ayrınılır, en güzel ilişkiler bile biter, bitebilir ama derin, anlamlı ilişkilerde 1 hafta yazmamalı, engellemeli çocukça basit afedersiniz ama adi, kalitesiz tavırlar şeyler olmaz, olmamalı. sizinki sıradan birşeymiş ve çoook büyütmüşsünüz. buna dikkat edin derim.
Vallahi tebrik ediyorum. Benim maalesef öyle bi çevrem Ya da ortamım olmadığı icin böyle yalnız hissediyorum kendimi.Nerede koca kaçıyor gibi yapışıp evlenen kadın var 'aman sakin evlenme' diyormadem o kadar kötü sen niye ayakların totona vura vura koşarak evlendin?
Ne cins insanlar ya...
Konu sahibi hala genciz hala güzel. boşversene:) sen hayatına bak, gönlüne uygun birini bulursan elbet evlenirsin. Sırf yaşın geldi diye yaşı gelmiş birini bulursan bu çok da evlilik olmaz. biri beni merak etsin, düşünsün demişsin ama kısmetine salt anasını merak eden, bi onu dusunen bir oğlan da çıkabilir.
O yüzden emin olmadan basma nikahı:)
Çeşit çeşit ortamlara gir .
Ben son on günde 15 bekar ,30 yaş üstü adamla tanıştım misalortamlara gir ki çeşit artsın
Askerle evlenseydim aynı şeyi yaşayacaktım bende o ara bile bu düşünce beni çok yoruyordu. Allah yardımcın olsundogru kisiyi bulduktan sonra neden evlenmeyesiniz.. ama gercekten dogru kisi olmali. dogru kisi tanimini size gore en iyi siz bilirsiniz ama gercekten sevip sevildiginiz bir iliski olmali, bir de yas geciyo diye dusunup kriterlerinizden taviz vermeyin lutfen. ayni hisleri yasadim ben de cok kisi ile gorustum, eledim, elendim.. 32 de evlendim. (iyi b.k yedim dermisim) bu arada kriter demisken benim en buyuk kriterim kendi ailemle ayni sehirde yasamakti ama olmadi. en cok da bundan taviz verdigim icin pismanim
iyi ki evlenmemissiniz, gercekten cok zor aileden ayri olmak. Allah hakkinizda en hayirli olani nasip etsinAskerle evlenseydim aynı şeyi yaşayacaktım bende o ara bile bu düşünce beni çok yoruyordu. Allah yardımcın olsun
İşte bacım, yeni yeni ortamlara gir diyorum ben de sana. Bu saydığım kişilerle malesef üzücü bir olay neticesinde toplastigimda tanıştım.Vallahi tebrik ediyorum. Benim maalesef öyle bi çevrem Ya da ortamım olmadığı icin böyle yalnız hissediyorum kendimi.
Canım yalnız hissetme. Bunları istemen, özlemen çok normal. Kendi içinde dengeli ve mutluysan, kafana göre birini de bulursan neden olmasın? Temiz bir niyetle istediğin takdirde olacağını düşünüyorumKızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
koca kaciyor gibi yapisan tipler nisanlaninca şoyle der; "hic beklemedigin anda oluyor kuzum"halbu ki koca koca diye yanip tutusur ilk buldugu adama yapisir sonra da hemen yeni gelin edalari ile suzunur. kriter mriter hak getire bu tiplere. yeter ki koca olsun. aradan 3 5 sene gecsin, sakin evlenme der
Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
Yalnizlik hissinden yas geciyor vs sebeplerinden dolayi yapacagin evlilik karari, hayatinin en kotu karari olabilir.Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
Size evlenme diyen arkadaşlarınızın hepsi yanlış kişilerle evlenmişler.Kızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?