Evlenmek istiyorum sizce saçma mi?

mali müşavirmişsiniz, kendi portföyünüz mü var? çünkü öyleyse şayer asker biriyle 3 sene bir şehir 5 sne bir şehir sizin işinize ne kadar uygun olurdu?

"hayatımın aşkı" çok büyük bir sıfat, ki değilmiş zaten. hayatımın aşkını bulacağım diye odaklanmayın (genelde Türk kadını fazla pollyanna fazla abartılı şeyler hayal ediyor gibi geliyor bana). güzel vakit geçirmeye, sevmeye-sevilmeye ve tanımaya odaklansanız biraz insan tanısanız hayatımın aşkı dediğiniz bir insandan whatsapp üzerinden ayrılmak gibi şeyler yaşamayabilirsiniz. bakın ayrınılır, en güzel ilişkiler bile biter, bitebilir ama derin, anlamlı ilişkilerde 1 hafta yazmamalı, engellemeli çocukça basit afedersiniz ama adi, kalitesiz tavırlar şeyler olmaz, olmamalı. sizinki sıradan birşeymiş ve çoook büyütmüşsünüz. buna dikkat edin derim.

Nerede koca kaçıyor gibi yapışıp evlenen kadın var 'aman sakin evlenme' diyor madem o kadar kötü sen niye ayakların totona vura vura koşarak evlendin?
Ne cins insanlar ya...
Konu sahibi hala genciz hala güzel. boşversene:) sen hayatına bak, gönlüne uygun birini bulursan elbet evlenirsin. Sırf yaşın geldi diye yaşı gelmiş birini bulursan bu çok da evlilik olmaz. biri beni merak etsin, düşünsün demişsin ama kısmetine salt anasını merak eden, bi onu dusunen bir oğlan da çıkabilir.
O yüzden emin olmadan basma nikahı:)
Çeşit çeşit ortamlara gir .
Ben son on günde 15 bekar ,30 yaş üstü adamla tanıştım misal ortamlara gir ki çeşit artsın

30 yaşına gelmiş biri olarak ben aştım bu durumları hayatıma erkekler giriyor çıkıyor ama hayatımın aşkını bulamadım bu gidişte de olacak değil.herkes çiftini bulur diye bir şey de yok .şahsen evlilik değil de bende sevmeyi sevilmeyi isterdim. Ama olmayınca da olmuyor..

dogru kisiyi bulduktan sonra neden evlenmeyesiniz.. ama gercekten dogru kisi olmali. dogru kisi tanimini size gore en iyi siz bilirsiniz ama gercekten sevip sevildiginiz bir iliski olmali, bir de yas geciyo diye dusunup kriterlerinizden taviz vermeyin lutfen. ayni hisleri yasadim ben de cok kisi ile gorustum, eledim, elendim.. 32 de evlendim. (iyi b.k yedim dermisim ) bu arada kriter demisken benim en buyuk kriterim kendi ailemle ayni sehirde yasamakti ama olmadi. en cok da bundan taviz verdigim icin pismanim

33 ten sonra bana bi rahatlama gelmişti sana da olır belki? şaka bi yana.. yalnız başına mutlu olmayı öğrenebilsek keşke, o zaman o mutluluğa eşlik edecek partner çok daha güzel oluyor. Yalnızlıktan ölünmez, mutsuzluktan ölünür ama evlilik de be yalnızlığa ne mutsuzluğa çözüm işin içinden çıkabilen alim oluyor zaten çok takılma derim

Heh iste aradığım kan. Peki sende simdi diyor musun boşuna uzulmusum falan diye bi yanım surekli kendimi telkin ediyor cunku aslında her şeyi biliyorum ama ne bileyim iste
27 28 yasindayken falan evlenemedigim icin uzulurdum. Ama simdi evlilik icin o yaslar cok erken geliyor bana. 30 ve sonrasi ideal. Cok da gec kalmamak kaydiyla.
Evlendikten sonra eski hisler unutuluyor. Bosuna uzulmusum, bekarligin tadini cikarsaymisim hissi oluyor.
Evlenmek isteyip de evlenemeyen kimseyi gormedim ben. Bi ben vardim ben de evlendim
Nasibinizi bulacaksiniz bir sekilde uzulmeyin

Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ?

Bence evet, abartıyorsunuz.
Kendinizi oyalayacak meşgaleler bulun, yaşınız geç değil etkinliklere falan katılın. Yeni ortamlarda illa ki birileriyle tanışırsınız

koca kaciyor gibi yapisan tipler nisanlaninca şoyle der; "hic beklemedigin anda oluyor kuzum" halbu ki koca koca diye yanip tutusur ilk buldugu adama yapisir sonra da hemen yeni gelin edalari ile suzunur. kriter mriter hak getire bu tiplere. yeter ki koca olsun. aradan 3 5 sene gecsin, sakin evlenme der

Hayır kendi portföyüm yok yeni oldum zaten şirkette çalışıyorum. Size aptallik gibi gelebilir ama o kdr aşık olmustim ki isi bi şekilde hallederim diye düşünmüştüm. Ne kadar aptalmışım. Evet hayatımın askı olsaydi simdi yanımda olurdu

Vallahi tebrik ediyorum. Benim maalesef öyle bi çevrem Ya da ortamım olmadığı icin böyle yalnız hissediyorum kendimi.

Askerle evlenseydim aynı şeyi yaşayacaktım bende o ara bile bu düşünce beni çok yoruyordu. Allah yardımcın olsun

Vallahi tebrik ediyorum. Benim maalesef öyle bi çevrem Ya da ortamım olmadığı icin böyle yalnız hissediyorum kendimi.
İşte bacım, yeni yeni ortamlara gir diyorum ben de sana. Bu saydığım kişilerle malesef üzücü bir olay neticesinde toplastigimda tanıştım.
Ama hayırlı bri olay neticesinde tanıştığın insanlar da oluyor :)
Sen evde durup Allah'a 'koca ver ya rab' dersen kimse sana gelmez. Bu işler böyle işlemiyor ki. Gireceğin tonla ortam var senin yaşında insanlarin dahil olduğu. Kulüpler var, gönüllü kuruluşlar var, eğitimler var, eş dost dogumgunleri var, bekarlığa veda partileri var,seyehatler var... Sen ne kadar 30 yaşında bekarsan piyasada o kadar 30 yasinda bekar, aşkı arayan insan var.
Dışarı çıkmadan,yeni ortamlara karismadan kimseyi bulamazsin

Canım yalnız hissetme. Bunları istemen, özlemen çok normal. Kendi içinde dengeli ve mutluysan, kafana göre birini de bulursan neden olmasın? Temiz bir niyetle istediğin takdirde olacağını düşünüyorum Bekarlık güzel. Ben de 30 yaşında evlendim, şimdi neredeyse 4 yıl olacak çok da mutluyum şükürler olsun ki. Yaş geçiyor diye evlilik yapılmaz tabii ki ama bu düşüncelerle paniğe kapılıp hata yapmanı istemem.

%10000000000000000

Abartıyor muyum demişsiniz . Evet .

Doğru olduğunu düşündüğünüz kişi ile evlenin. Yaşınız çok genç hem de evliliğin ,çocuğun yaşı olmaz :) kısmet ne zaman olur o zaman evlenilir . Evlilikle ilgili yorum yapanlari da boşverin. Çünkü herkes güzel şeyler yaşayamıyor maalesef . Bu tamamen kişisel bir durum sizi bağlamaz .

Yalnizlik hissinden yas geciyor vs sebeplerinden dolayi yapacagin evlilik karari, hayatinin en kotu karari olabilir.
Yalniz hayat guzeldir, hayatini yasa da demiyorum. O yalnizlik hissini gidermen icin sosyallesmeni tavsiye ediyorum, ki araftayken yanlis birine kapilip gitme

Size evlenme diyen arkadaşlarınızın hepsi yanlış kişilerle evlenmişler.
Gerçekten sürekli sohbet edebileceğin, güvenebileceğin, yanındayken mutlu olabileceğin biri çıkarsa karşına asla kaçırma.
14 yıldır evliyim bir gün olsun keşke evlenmeseydim demedim, iyiki bu adam karşıma çıkmış diye hep şükür ettim.
Her an yanınızda bir dost var, sizi kendisini düşündüğü kadar düşündüğünden emin olduğunuz biri öyle düşünün.
O doğru insan inşallah en kısa sürede karşınıza çıkması dileğiyle

Evlenmem lazım diye eş seçmeye çalışırsanız tongaya düşmeniz olası. Amacınız evlenme olmasın. İyi eş ve insan olmak için kendinizi düzeltin. Vakti gelince zaten denk gelirsiniz. Belki de sizin görülmemenizi sağlayan istenmeyen özellikleriniz vardır.

Evlenmek de şart değil ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…