- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
-
- Konu Sahibi hicmadammine
hanımefendi 30 lu yaşlarda bekar olmayi sadece doğru kişiyi bulup bulmamak ya da iş bulup bulamamak olarak tanimlamista cevabım onaydi .Tabi ki de olur evlenmek istemek nasıl bir tercihse istememekte bir tercih.
Türkiye’de evlenme yaşı kadınlarda 25, erkeklerde 28
Sizin çevre ortalamayı yansıtmıyor.
Gecen gece yogun bır agız kurulugu ve susama ama oyle boyle degıl..su ıcıyorum tuv su ıcıyorum tuv 3 4 saat gecmedı en sonu seker hastasımı oldum sekermı yukseldı dedım
Gece 1 acıle kostum 15 yıllık evlıyım esım nereye dedı kotuyum dedım cıktım kosarak …
Ne bır merak ne elındekı pupgyı kapatmak bosversene.. her evlendıgın ınsan senı merak etmıyor
Tahlıl yaptırmıstım eve geldım uyudum dıger gun ogleden sonra yıne dok gıttım bızımkı aradı nerdesın noldu dedım hıc merak ettım dedıhass… dedım kapattım
Deger gormemekte cok kotu bırsey 3 4 gundur yatıyorum kalkmak ıstemıyorum
Kendı cocukları yedırıp herseyıvyapıyor
Suan onun gozunde ben kendı kendıme trıp yapıyorum hıc ellemıyor
Bende bıtkıselvhayatta gıbı yasıyorum
Bosver evlenme
Eee benimkinin açıklaması ne o zamandoktor bile senin yerinde başka kadın olsa her ay hamile kalırdı senin niye nedensiz bir şekilde olmuyor anlamıyorum dedi.3,5 seneden bahsetmiyorum.10 senden bahsediyorum.
Hamile kalındiktan sonra açiklama belli zaten.spermin yumurtayı döllemesi.ama neden dölleyemediğini açıklayamıyorlar bana.üff aman neyse.bir türlü kabullenemiyorum nedensiz kısırlığımı
Türkiye gerçeği kadınlarda ortalama evlilik yaşı 25, erkeklerde 28 Linkte de yazıyor.Gönderdiğiniz bağlantıda ortalama yaş kavramına yer verilmiş."Ortalama yaş" kavramının nasıl hesaplandığı bilgisine ise yer verilmemiş.
Forumda yorum yapar ve örnek verirken; herkesin kendi çevresinden bahsetmesi çok normal.
Sizin 2. , eşinizin ilk evliliği değil mi ? Eşiniz 42 yaşında ilk kez evlendiyse; o da Tuik'e göre standart sapma sanırım.
O doktorda yokmuş demek ki açıklama ama bilimde olduğuna eminim. Eğer istiyorsan umarım bir gün olur, bilinen sağlık sorunu yokmuş zaten. Ama henüz bilinmeyen bir sorun varsa sende ya da partnerlerinde o da tespit edilir. Sen yine de tedbiri elden bırakma
Üyeyi biliyorum ama kürtajı bilmiyordum. Öyleyse hamile kalabiliyor demek ki, bilimüstü bir durum yok.Üye bekar. Mesajlarından birinde: hamile kalabiliyor mu diye öğrenmek için korunmasız ilişki yaşayıp hamile kaldığını ve kürtaj yaptırdığını yazmıştı.
He bir de onların aklında aslaaa evlenmek olmuyor, adamlar o rapunzel saçlarından sürükleyerek nıkah masasına oturtuyorlar,onu unuttun yengençNerede koca kaçıyor gibi yapışıp evlenen kadın var 'aman sakin evlenme' diyormadem o kadar kötü sen niye ayakların totona vura vura koşarak evlendin?
Ne cins insanlar ya...
Konu sahibi hala genciz hala güzel. boşversene:) sen hayatına bak, gönlüne uygun birini bulursan elbet evlenirsin. Sırf yaşın geldi diye yaşı gelmiş birini bulursan bu çok da evlilik olmaz. biri beni merak etsin, düşünsün demişsin ama kısmetine salt anasını merak eden, bi onu dusunen bir oğlan da çıkabilir.
O yüzden emin olmadan basma nikahı:)
Çeşit çeşit ortamlara gir .
Ben son on günde 15 bekar ,30 yaş üstü adamla tanıştım misalortamlara gir ki çeşit artsın
Allah gönlünüze göre versin. Elbet sizinde kismetiniz vardır, dua edin hakkınızda hayırlısı olsunKızlar merhaba, 30 yasinda mali müşavir bi kadınım. Artık yaşım 30 olunca kendimi iyiden iyiye yalnız hissetmeye başladım. 29 yasinda hayatımın askını buldum sandım. Ama il değiştirdi ve kurduğum tüm hayaller çöpe gitti. Çevremde çoğu kişi evli ve ben artık yalnız kalmaktan yaşımın geçmesinden anne olamamaktan çok çok korkar oldum. Bende sevmek sevilmek bir evim olsun istiyorum. Hic kimseyi de bulamıyorum. Çok yalnizim. Artık Allah’a dua ediyorum. Bu yalnızlığım bitsin diye sizce ben abartıyor muyum ? Allah herkesi çift yaratmış der annem ? Ama çoğu evli arkadaşım da sakin evlenme diyor . Ama yalnız olmakta birinin seni merak etmemesi de çok zor . Benim gibi hisseden Ya da bu durumu yaşayan , aşan var mi ?
mesela 30+ yaşında evlenmeyi istememek gibi bir seçenek olamaz mı ?
konu sadece iş ve doğru kişi olayı mi?
sizin çevrenizde böyle demek daha dogru olurKalıpsal bir şeyden bahsetmiyorum. "Düşünüyorum" diyerek kendi fikrimi belirtiyorum.
Evlenmeyi istememek tabi ki seçenek.
Ancak kişi karşısına doğru biri çıktığına inanıyorsa ( sevdiği, sevildiği, hayata bakış açısının uyduğu, mantığına da yattığı vs) zamanla istiyor.
Mesela iki kişi ölene kadar sevgili kalmıyor :) Böyle demek istiyorum.
sizin çevrenizde böyle demek daha dogru olur
benim çevremde 35 e yaklaşan bir kaç arkadaşım var sistemsel olarak evliliğe karşılar ve çok uzun iliskileri evli değiller.
kuzenim ve sevgilisi var yıllardır birlikteler iki çocukları var ama evli değiller.
Evetsenin koca kötü diye her erkek kötü mü
işte maalesef öyle değil kendini kandırmaya devam et sadece. herkes ilişkisinde sevgisiz ve ilgisiz değil. herkesi kocan sanıp insanlara boşver evlenme demeye devam et de kim dikkate alır seni bilmiyorum