Evlenmek İstemiyorum!

Tesadüf diye bir şey olmadığına inanıyorum, yani bunları düşünüyor olmam da tesadüf olamaz illa ki bir sebebi vardır belki konuşmadığımız süre içerisinde birbirimizi çok özleyeceğiz belki o da konuşmadığımız süre içerisinde benimle aynı şüpheleri düşünecek. İnşallah hayırlısı neyse o olur

aklınızdaki soru işaretlerini sevgilinizle paylaşın birlikte çözüm bulun iyi ya da kötü.. ikinizin geleceği bu çünkü dürüst olun bence

Zaten 2 gündür onu kandırmış olmamak için düşünmem gerektiğini söyledim ve düşünmem lazım dedim. 2 gündür konuşmuyoruz canım

Evet bende tesadüfe inanmıyorum . Her şeyin bir sebebi olduğuna inanıyorum . Sadece aşk konusunda çok büyük aşklar çok mutlu evlilikler sonucunu doğurmuyor onu söylemek istedim . Hakkınızda hayırlısı olsun .

soğuduysanız ve istemiyorsanız br ömür geçmez sonuçta kendinize haksızlık yapmayın

Gün geçtikçe soğuyorum canım malesef, gittikçe uzaklaşıyorum onunla hayat paylaşmaktan

gerçekten mi :/ 2.5 yıl içindeki güzel günlerinizi size hatırlatacak şeyler yapsanız, hani sonradan pişman olabilirsiniz. 2.5 yıl sevmediğinizbiriyle geçmez kii, şuan korkuyor olabilirsiniz, hayaller gerçekleşince hep böyle olmaz mı korkmaz mıyız ya istediğimiz gibi olmazsa diye. hayal kurarken hep iyi şeyler umarız, aksilikleri atlarız ama gerçek hayatta öyle bi filtre yok malesef..

1 hafta daha bekleyeyim belki sesini duymayı özlerim, belki hayaller kurarım diyorum ama bakalım Rabbim hangisi hayırlıysa onu düşündürtsün inşallah

1 hafta daha bekleyeyim belki sesini duymayı özlerim, belki hayaller kurarım diyorum ama bakalım Rabbim hangisi hayırlıysa onu düşündürtsün inşallah

Bana göre siz stresin etkisiyle hareket ediyorsunuz. Kendinizi salsanız biraz, onun attığı "mutlu" mesajları bir okusanız, tartışmalarınızı okusanız, yani ikinize dair şeyleri önünüze koyup düşünseniz?
Evlilik zor zanaat ama sevgi varsa saygı varsa motivasyon kaynağı..

İnanın deniyorum hayaller kurmayı deniyorum, mesajlara bakıyorum ama insanda hiç mi duygu olmaz? Nasıl böyle oldu anlayamadım ki

Sevgilimin projeleri, sonrasında kpss derken bir aya yakın görüşemedik.
Ben o ara bi'garip oldum 3 yıla yakın bi'ilişki...
Ablamla konuşurken acaba bana evlenme teklif etse naparım, ilişki ilerledikçe kafamda oturacağına tam tersi daha çok irdeliyorum dedim.
Mesela şu sevmediğim huyuna bi'ömür katlanabilir miyim vs vs.
Sonra ablam mükemmel insan yok ki lafını hatırlattı.
Ozaman da artılarını düşündüm. Benimki cidden dönemselmiş

Bir iki huyuna ciddi anlamda kılım ama sırf onunla uyuyabilmek için evlenme teklifini ben yapabilirim.

Demem o ki kaygıların olabilir sonuçta büyük bi'karar veriyosun, tüm hayatını etkileyecek ama onunla aynı yatağa girmekle ilgili yazdığın baştan sona olumsuz cümle biraz fazla geldi bana:44:

Evlilik tarihini biraz ileri alsan canim. Dusunmeye vakit olmasi icin. Bi sure ayri kalmayi dene ondan bakalim hislerin nasil olacak. Tabii bunlari onu kirmadan yapmalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama canım benim inan ki öyle hissediyorum, benim kafamı bu kadar kurcalayan da o. Hani sadece sevmediğim gözüme batan özellikleri olsa evlilik stresi diyeceğim ama diyemiyorum

Evlilik çok başka canım çok iyi düşün sözü atarsın ama evlilik çok daha zor gerçekten sevdiğine eminsen hayatının tamamını o adam ile geçireceğine eminsen yola devam et değilsen ne kendine ne sözlüne bunu yaşatma üzülürsünüz eminim sözlün belki daha üzülür ama zamanla insan neler alışıyor :26:

Evli olsan ve bunları hissetsen farklı şeyler söylerdim canım ama madem henüz evlenmedin sana tavsiyem, ayaklarını yerden kesecek,kalbini pır pır attıracak biriyle evlenmen.

Banada psikoojik gibi geliyor,hemen hemen herkes yaşamıştır bu durumu aslında.Ciddi ciddi ayrılsan pişman olursun gibime geliyor yada biraz zaman verin kendinize belki o zaman özlersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dile kolay iki buçuk sene..
ayrılınca nasıl rahat uyursun acaba.. gercekten merak ediyorum
heyecanını kaybetmen çok önemli bi gerekçe..

ayrıl bencede sen
çocuk biran evvel alışsın aşk acısına
hatta yaptıgı evlenme teklifinin boşa gitmesi gururunu iyice incitsin
senden sonrakilere güvenmeden yaşamayı öğrensin
yıllar sonra evlenmeye karar verip ikinci bi evlenme teklifi ederken hevesi kaçmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…