Yakın bir tanıdığım çok büyük bir aşkla evlendi . 3 ay sonra boşandı . O aşık olduğunuz adam tamam işte bu dediğiniz adamla evlenseniz bile sonradan pişman olma ihitimaliniz var çünkü ne zaman ne olacağı ne ile sınanacağımız belli değil şu hayatta .
Umarım en doğru kararı verirsiniz .
aklınızdaki soru işaretlerini sevgilinizle paylaşın birlikte çözüm bulun iyi ya da kötü.. ikinizin geleceği bu çünkü dürüst olun bence
Tesadüf diye bir şey olmadığına inanıyorum, yani bunları düşünüyor olmam da tesadüf olamaz illa ki bir sebebi vardır belki konuşmadığımız süre içerisinde birbirimizi çok özleyeceğiz belki o da konuşmadığımız süre içerisinde benimle aynı şüpheleri düşünecek. İnşallah hayırlısı neyse o olur
Zaten 2 gündür onu kandırmış olmamak için düşünmem gerektiğini söyledim ve düşünmem lazım dedim. 2 gündür konuşmuyoruz canım
peki duygularınız nasıl bu 2 gündür :S
soğuduysanız ve istemiyorsanız br ömür geçmez sonuçta kendinize haksızlık yapmayın
Gün geçtikçe soğuyorum canım malesef, gittikçe uzaklaşıyorum onunla hayat paylaşmaktan
gerçekten mi :/ 2.5 yıl içindeki güzel günlerinizi size hatırlatacak şeyler yapsanız, hani sonradan pişman olabilirsiniz. 2.5 yıl sevmediğinizbiriyle geçmez kii, şuan korkuyor olabilirsiniz, hayaller gerçekleşince hep böyle olmaz mı korkmaz mıyız ya istediğimiz gibi olmazsa diye. hayal kurarken hep iyi şeyler umarız, aksilikleri atlarız ama gerçek hayatta öyle bi filtre yok malesef..
1 hafta daha bekleyeyim belki sesini duymayı özlerim, belki hayaller kurarım diyorum ama bakalım Rabbim hangisi hayırlıysa onu düşündürtsün inşallah
Bana göre siz stresin etkisiyle hareket ediyorsunuz. Kendinizi salsanız biraz, onun attığı "mutlu" mesajları bir okusanız, tartışmalarınızı okusanız, yani ikinize dair şeyleri önünüze koyup düşünseniz?
Evlilik zor zanaat ama sevgi varsa saygı varsa motivasyon kaynağı..
İnanın deniyorum hayaller kurmayı deniyorum, mesajlara bakıyorum ama insanda hiç mi duygu olmaz?Nasıl böyle oldu anlayamadım ki
Sevgilimin projeleri, sonrasında kpss derken bir aya yakın görüşemedik.
Ben o ara bi'garip oldum 3 yıla yakın bi'ilişki...
Ablamla konuşurken acaba bana evlenme teklif etse naparım, ilişki ilerledikçe kafamda oturacağına tam tersi daha çok irdeliyorum dedim.
Mesela şu sevmediğim huyuna bi'ömür katlanabilir miyim vs vs.
Sonra ablam mükemmel insan yok ki lafını hatırlattı.
Ozaman da artılarını düşündüm. Benimki cidden dönemselmiş
Bir iki huyuna ciddi anlamda kılım ama sırf onunla uyuyabilmek için evlenme teklifini ben yapabilirim.
Demem o ki kaygıların olabilir sonuçta büyük bi'karar veriyosun, tüm hayatını etkileyecek ama onunla aynı yatağa girmekle ilgili yazdığın baştan sona olumsuz cümle biraz fazla geldi bana:44:
Ama canım benim inan ki öyle hissediyorum, benim kafamı bu kadar kurcalayan da o. Hani sadece sevmediğim gözüme batan özellikleri olsa evlilik stresi diyeceğim ama diyemiyorum
Hanımlar iyi akşamlar,
2.5 yıla yakın süren bir ilişkim vardı. Teklif gelene kadar yaşlanmak istediğim erkeğin o olduğunu düşünüyordum. Ramazana girmeden birkaç gün önce sürprizli bir evlenme teklifi aldım erkek arkadaşımdan, o anın heyecanından mıdır bilmem kendimi çok mutlu hissettim ve evet deyiverdim. 2 gün öncesine kadar da evlilik heyecanım devam ediyordu. Ne oldu nasıl oldu anlamadım ama erkek arkadaşıma aslında aşık olmadığımı alıştığımı hissetmeye başladım. Diyeceksiniz ki evlendikten sonra sanki herkes birbirine alışmıyor mu, aşk ikinci planda kalmıyor mu haklısınız da ama nasıl anlatsam bilemiyorum içimde bir his var sanki pişman olacakmışım gibi, sanki artık doğru adam o değilmiş gibi hissediyorum. Yanındayken de istemeden elimde olmadan soğuk davranmaya başladım, elini tutacağım zaman bile zoraki tutuyorum. Elimde değil inanın. Bildiğim tek bir şey var ki evlenmek değil, onunla evlenmek istemiyorum.
Birçok gerekli gereksiz şeyi gözüme batmaya başladı şimdiden. Yersiz ve sürekli tekrarlanan alınganlıkları, pasif oluşu, garsonlara sipariş verirken bile beceremediği için ya da sesi çıkmadığı için diyelim 2.5 yıldır ben veririm siparişleri mesela. Arkadaşlarımla kalabalık bir masada kendisi de varken kimseyle konuşmayıp onlara gidin artık der gibi surat yapması. Bunları yeni mi anladın diyebilirsiniz bana, aşk etkisini kaybettikçe farkediyorum sanki. Bu evlilik olayı, parmağımdaki tektaş beni geceleri uyutmamaya başladı. Evlilik öncesi bunları yaşayan var mı bilmiyorum ama ben iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?