• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek İstemiyorum!

Aynen öyle Smileyy'cim. Yani benim derdim de tek taraflı değil. Yalnızca ben mutsuz olurum diye değil, mutsuz bir kadın eşini de mutlu edemez. Onu da sürüklemek istememek biraz aslında. Aynı şeyi sözlüm yapıp bana söylemeyip evlense adamı belki taşa tutardık haksızlık da etmek istemiyorum. Taşıma suyla değirmen dönmez ki. Ama üzgün değilim desem yalan olur :50:

canım ilerde mutsuz olacağına onuda mutsuz etme bir an önce ayrıl ama kırmadan üzmeden bana göre sevgi seninki oda bizimki gibi zamanla alışkanlığa dönmüş aşk lazım aşk midemizde kelebek uçuşturacak biri :1:

Bence 1 hafta kadar konuşmayın, ara verin.
Normalde hiç sevmem ilişkide ara verme olayını ama onu özlüyor musun gör..

Bir arkadaşım çok daha geçerli sebeplerle söz attı.
Sonra pişman oldu. Çok özlüyorum unutamıyorum diyor.
Ve gerçekten geçerli sebepleri vardı ayrılmak için ( küfür, kabalık gibi)

Şimdi bir umut yeniden olur muyuz derdinde..:ssz:

bence evliliğe hazır değilsiniz...
evlilik sizi ürkütmüş olabilir...
sevgilinize hala aşık mısınız değilmisiniz bilemem
aşk mı alışkanlık mıdır aşk alışkanlığa döner mi

ama bazen insan birşeylerin değerini kaybettiğinde anlar...
onu kaybetmek istemiyorsanız hala seviyorsunuzdur ve yaşadığınız evliliğe hazır olmamaktan kaynaklanan gerginliktir belki

canım ilerde mutsuz olacağına onuda mutsuz etme bir an önce ayrıl ama kırmadan üzmeden bana göre sevgi seninki oda bizimki gibi zamanla alışkanlığa dönmüş aşk lazım aşk midemizde kelebek uçuşturacak biri :1:

Tam olarak öyle, 2.5 yıl nedir ki? Ben yıllar sonra gördüğümde bile aşkla bakabileceğim bir eş istiyorum sanırım, çok şey de istiyor olabilirim :61:

Bence 1 hafta kadar konuşmayın, ara verin.
Normalde hiç sevmem ilişkide ara verme olayını ama onu özlüyor musun gör..

Bir arkadaşım çok daha geçerli sebeplerle söz attı.
Sonra pişman oldu. Çok özlüyorum unutamıyorum diyor.
Ve gerçekten geçerli sebepleri vardı ayrılmak için ( küfür, kabalık gibi)

Şimdi bir umut yeniden olur muyuz derdinde..:ssz:

2 gündür konuşmuyoruz canım, yalnız kalmak istediğimi söyledim ona. Ama nasıl anlatsam hani önceden bir saat geç arasa üzülürdüm iki gündür aklıma bile gelmiyor

bence evliliğe hazır değilsiniz...
evlilik sizi ürkütmüş olabilir...
sevgilinize hala aşık mısınız değilmisiniz bilemem
aşk mı alışkanlık mıdır aşk alışkanlığa döner mi

ama bazen insan birşeylerin değerini kaybettiğinde anlar...
onu kaybetmek istemiyorsanız hala seviyorsunuzdur ve yaşadığınız evliliğe hazır olmamaktan kaynaklanan gerginliktir belki

Aslında evlilikten korkmuyorum ama onunla yapacağım evlilik beni ürkütüyor doğru. Aynı yatağa girme fikri bile itici gelmeye başladı.

2 gündür konuşmuyoruz canım, yalnız kalmak istediğimi söyledim ona. Ama nasıl anlatsam hani önceden bir saat geç arasa üzülürdüm iki gündür aklıma bile gelmiyor

Onun senden vazgeçmeyeceğinden eminsen onun rahatlığı da olabilir..
Çok iyi tart duygularını.. Sonra pişman olup dönememek var karşı taraf haklı olarak
gurur yapıyor, güven sorunu yaşıyor..

Tam olarak öyle, 2.5 yıl nedir ki? Ben yıllar sonra gördüğümde bile aşkla bakabileceğim bir eş istiyorum sanırım, çok şey de istiyor olabilirim :61:

yanen bende istiyorum 2,5 yıl koca bir alışkanlık görmeyince özleyeceğim yemek yiyemediğim uyuyamadığım aşk istiyorum şu mübarek günde allah herkese versin :1:

Onun senden vazgeçmeyeceğinden eminsen onun rahatlığı da olabilir..
Çok iyi tart duygularını.. Sonra pişman olup dönememek var karşı taraf haklı olarak
gurur yapıyor, güven sorunu yaşıyor..

Evet haklısınız. Onunla evlenirsem mutsuz olup doğal olarak onu da mutsuzluğa sürükleyecekmişim gibi hissediyorum. Yaşlanmak istediğim insan değilmiş gibi geliyor artık :50:

yanen bende istiyorum 2,5 yıl koca bir alışkanlık görmeyince özleyeceğim yemek yiyemediğim uyuyamadığım aşk istiyorum şu mübarek günde allah herkese versin :1:

Amiiiin inşallah. Kim kaybetti biz bulalım canım ama umut fakirin ekmeği, Allah gönlüne göre versin inşallah senin de :61:

Aslında evlilikten korkmuyorum ama onunla yapacağım evlilik beni ürkütüyor doğru. Aynı yatağa girme fikri bile itici gelmeye başladı.

hımmm ozaman sizin kendi içinizi iyice bir yoklamanız lazım...
biraz yalnız kalmayı tercih edip kararınızı gözden geçirebilirsiniz
bir ömrü nasıl ve kiminle geçirmek istediğinizi iyice ele alın
bu ciddi bir sorun çünkü...

Evet haklısınız. Onunla evlenirsem mutsuz olup doğal olarak onu da mutsuzluğa sürükleyecekmişim gibi hissediyorum. Yaşlanmak istediğim insan değilmiş gibi geliyor artık :50:

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Garsondan sipariş gibi bir mesele için insan soğumaz diye düşünüyorum.
Aşk ve heyecan yok sanırım. Önceden de iyi bir insan diye başlanan bir ilişki gibi..

hımmm ozaman sizin kendi içinizi iyice bir yoklamanız lazım...
biraz yalnız kalmayı tercih edip kararınızı gözden geçirebilirsiniz
bir ömrü nasıl ve kiminle geçirmek istediğinizi iyice ele alın
bu ciddi bir sorun çünkü...

Bu durumdan ona bahsetmedim yalnızca yalnız kalıp düşünmem gerektiğini söyledim. Aşk olmadan evlilik olmaz diyenlerdenim ben, sanırım artık aşk yok aramızda en azından benim tarafımdan

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Garsondan sipariş gibi bir mesele için insan soğumaz diye düşünüyorum.
Aşk ve heyecan yok sanırım. Önceden de iyi bir insan diye başlanan bir ilişki gibi..

Yok tam tersi ilk görüşte aşk olmasa da aşık olarak başladığım bir ilişkiydi, birgün onun hakkında bunları düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi :50:

Biraz saçma olacak ama hep evleneceğim adamın aynı evde olsak ne kadar mutlu olurum diye hayal ettiğim adam olması gerektiğini düşünürüm :)
Sanki sizin hayalinizdeki bu adam değilmiş gibi hissettim ya da evlilik fikrine hazır değilsiniz :ssz:
şimdi size ayrılın diyemiyorum ilişkinize de yazık :50: yapabileceğim tek yorum geçmişteki düşüncelerinizi hayallerinizi biraz gözünüzün önüne getirin, sevginizin boyutuna karar vermeye çalışın.
Hakkınızda hayırlısı :)

Back