İşler ciddiye bindiğinde aynı evin içinde mutlu olamayacağımı farkettim. Aynen öyle sevgiliyken evler ayrıyken buluşmak görüşmek heyecanlı oluyor ama aynı ev çok farklı bir şey ne yazık ki. Aynı yatağa girmek düşüncesi bile itici gelmeye başladı şimdiden.
İşi uzattıkça uzat aşksız evlilik olmaz, bakalım belki de geçicidir bu dönem değilse ona göre çaresine bakarsın.
canım o zaman kızma ama biten aşk ya da alışkanlık olmuş diyemeyeceğim.. sen aşık olmamışsın zaten hiç.. öyle geldi bana.. sevmişsin mutlu olmuşsun yanında ama o kadar.. yargılama olarak alma.. insan yaşarken işin içindeyken çok düşünemiyor sonra birden dıştan bakınca şaşırabiliyor geldiği noktaya.. bence yine acele etme iyi düşün.. ama o kişiyi de kırmadan bu olayı çok uzatma eğer netsen..
canım isin ciddiye binmesi mi seni korkutuyo acaba :)) evlilik fikrimi seni korkutuyo bunu bi düsün bence eger sevmiyosan evlenme ileride ikinize de yazık edersin bence sevgilinle konusmalısın cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman hislerine güven derim. Yani en azından acele etme. Pasif olması seni itiyor sanırım:44:
Yok canım benim inan ki işin ciddiye binmesi değil de onunla ciddiye binmesi ürküttü beni sanki. Yaşlanmak istediğim insan değilmiş gibi hissediyorum
Yok canım benim inan ki işin ciddiye binmesi değil de onunla ciddiye binmesi ürküttü beni sanki. Yaşlanmak istediğim insan değilmiş gibi hissediyorum
Tabi pasif olması başlı başına bir sebep ya da etken değil ama o da büyük bir yer kaplıyor
Yok canım benim neden kızayım aşk olsunBen sizlerin de fikirlerini duymak için açtım bu konuyu buraya. Aşık olmamış değilim aslında yani aşk vardı aramızda sevgiliyken, ilişki monotonlaşınca her şey tek düze olunca ve heyecan denen duygu yalnızca özel günlere mahsus kalınca anlayamadım hayalimdeki adamın o olduğunu diye düşünüyorum. Alışkanlığa dönüştü gibi sanki ve ben bunu işler ciddiye binene kadar farkedemedim ne yazık ki.. 2 gündür yalnız kalmak ve düşünmek istediğimi söylediğim için konuşmuyoruz zaten amacım asla onu üzmek değil o yüzden en fazla 1 hafta zaman veririm kendime gibi geliyor
Canm ben de nisanlimla 1 yil flort ettim ve hep ailen istemeye gelsin diye baski yaptim ama o hep uzak durdu ve onun bu uzak durusu sebebiyle ayrildim ben. Sonra ohh be iyiki de ayrilmisim ben onunla nasil geciniyormusum dedim ama bu sefer o beni birakmadi surekli aradi aradi istemeye gelelim dedi hatta askerdi o zaman ve ben dedim ki seninle evlenmek mi asla Allah yazdiysa bozsun. Hatta beni oyle bunaltti ki annesini arayip oglun pesimi buraksin beni rahatsiz ediyo bile dedim.Sonra bu arada ben evlilik dusuncesi ile farkli insanlar degerlendirdim ama dedim ki kimse mukemmel degil. En sonunda askerden geldi ve pesimi yine birakmadi sirf basimi yemesin diye dedim ki tamam aileme durumu anlatacagim onlar ok derse okur yoksa olmaz dedim. Aileme söyledim bi sure arastirdilar babam cagirdi konustu falan akillarina yatti ve bu surede de ben ona tekrar asik oldugumu hissettim su an nisanliyiz ve 35 gun sonra dugunumuz var insallah. Sonuc ne mi iyi ki diyorum iyi ki vazgecmemisim. Ama tabi karakter ve emek cok onemli. Benim nisanlimda senin dedigin gibiydi asla kalabaliga girmezdi vs ama suan o kadar degisti ki ve bana hep senin sayende ufkum ve dunyam genisledi der. Uzun oldu ama bence insan cok istedigi seye ulasinca kiymeti kalmadi gibi hissediyor ilk basta. Cunku bende sozlendigim anda ben napiyorum cocuga blof atayim derken evlenme yolunda gidiyorum falan diye cok dusundum ama zamanla geciyo bunlar.
Ikibucuk yillik iliski ve asksiz evlilik olur mu diyorsun? Ayni yataga girmek itici geliyor diyorsun.. Sen coktan bitirmissin. Biran once bu durumu sozlune snlat cok yazik. Ayni durumda bu dusuncelerde sozlun olsaydi bir dusunsene?
Bence evlenmemelisin bu düşunceler cok da normal degil mutsuz olursun belliki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunu 2 gunde nasil anlayip da bu kadar emin oldunuz anlayamadim inanin. 2.5 yildir birliktesiniz. Adamin evlilik teklifini kabul edip simdi boyle dusunmeniz karsinizdaki icin eminim cok yikici olmustur. Ben hislerinizi iyi analiz etmeniz gerektigi dusuncesindeyim. Ruzgarin yonu degistikten yani sevgiliniz de bunu kabullenip aklindan cikardiktan sonra ah nasil boyle yaptim demeyesiniz...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Hanımlar iyi akşamlar,
2.5 yıla yakın süren bir ilişkim vardı. Teklif gelene kadar yaşlanmak istediğim erkeğin o olduğunu düşünüyordum. Ramazana girmeden birkaç gün önce sürprizli bir evlenme teklifi aldım erkek arkadaşımdan, o anın heyecanından mıdır bilmem kendimi çok mutlu hissettim ve evet deyiverdim. 2 gün öncesine kadar da evlilik heyecanım devam ediyordu. Ne oldu nasıl oldu anlamadım ama erkek arkadaşıma aslında aşık olmadığımı alıştığımı hissetmeye başladım. Diyeceksiniz ki evlendikten sonra sanki herkes birbirine alışmıyor mu, aşk ikinci planda kalmıyor mu haklısınız da ama nasıl anlatsam bilemiyorum içimde bir his var sanki pişman olacakmışım gibi, sanki artık doğru adam o değilmiş gibi hissediyorum. Yanındayken de istemeden elimde olmadan soğuk davranmaya başladım, elini tutacağım zaman bile zoraki tutuyorum. Elimde değil inanın. Bildiğim tek bir şey var ki evlenmek değil, onunla evlenmek istemiyorum.
Birçok gerekli gereksiz şeyi gözüme batmaya başladı şimdiden. Yersiz ve sürekli tekrarlanan alınganlıkları, pasif oluşu, garsonlara sipariş verirken bile beceremediği için ya da sesi çıkmadığı için diyelim 2.5 yıldır ben veririm siparişleri mesela. Arkadaşlarımla kalabalık bir masada kendisi de varken kimseyle konuşmayıp onlara gidin artık der gibi surat yapması. Bunları yeni mi anladın diyebilirsiniz bana, aşk etkisini kaybettikçe farkediyorum sanki. Bu evlilik olayı, parmağımdaki tektaş beni geceleri uyutmamaya başladı. Evlilik öncesi bunları yaşayan var mı bilmiyorum ama ben iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?