Evlenmek İstemiyorum!

Hiç saçma olmadı inanın tam olarak bu işte, anlatmaya çalışıp beceremediğim şey. Hayalimdeki adam sözlüm değil

Sevgiliniz sevdiğiniz adam evlenme teklif ediyo ve siz onunla evlenmek istemiyorum sevmedigimi hissediyorum diyosunuz lukse bak nimet o nimet onu bulamayanlar da var bence siz onunla evlenmekten değil evlenmekten korkuyosunuz. Karşınızda başkası olsa onun için de böyle dusunecektiniz. İki buçuk yıllık bi ilişkinin ardından yeni birini tanımak ondan teklif almak falan ne bileyim zor isler biraz. Diyelim ayrildiniz çocuğun ahi tutar, onu başkasının elini tutarken sarılırken öperken düşünebilir misiniz? Önce bunu bi hayal edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence insan İŞTE BU demeden evlenmemeli.
yol yakınken dönün..

evlilikten korkuyorsunuz iki bucuk yildir berabersiniz garsonlara siparisi ben veriyorum diyorsunuz neden simdi batti gözünüze cunku kaygi basliyor o yuzuk ciddiyete gidiyor.aman allahim.napiyorum oluyorsunuz nisanliyim iki ay sonra dugunum var hala olcup bicip tartiyorum.cok normal bence zamana birakin...

Ah etmesi için bir sebep yok ki ortada, ihanet yok yalan yok içimde ona. Asıl onunla evlenirsem ahı tutar gibime geliyor bana. Bu hislerle onunla evlenirsem yaşadığım mutsuzluk ve hep içimde olan belkilerle onun hayatıyla oynarım diye düşünüyorum. Daha nişan bile takılmamışken sözlüyken bu işi sonlandırmak daha adil geliyor bana. Evlenmekten kesinlikle korkmuyorum sadece içimden bir ses doğru insanın o olmadığını söylüyor. Aşk şüphe kaldırır mı sizce?

İnanın evlilikten korkmuyorum. İşler ciddiye bindiğinde gözüme batmaya başladı çünkü bu insanla bir ömür geçirmek söz konusu. Tek taraflı asla düşünmüyorum yani sadece ben mutsuz olurum diye değil onu da mutsuz ederim diye çekiniyorum. Allah sizin de yardımcınız olsun zor işlermiş bunlar.

Size sunu diyeyim, bu forumda bu konuda o kadar cok yazi okudum ki, bazları demiş evlilik bana gore değil bunaldim evimi özledim yatagimi özledim annemi özledim bilmem ne, bir ay geçince, alıştım iyiyim kocami cok seviyrm iyi ki evlenmisim diyolar, evlilik arifesinde bu tur sıkıntılar olur insan biranda kendini ciddi biseyin içinde bulunca geriliyo tabi. Mesela ben gecen gün bi mağazada arkadaşımın yanina ugradim tabak çanak satan biyer o müşteriyle ilgilenirken ben de evlenince şundan aliyim bundan aliyim diye bakarken o kadar bunaldim ki ne zor şeymiş dedim, bence asil ayrilirsaniz pişman olursunuz. Dedigimi bi düşünün onun başka kıza sarıldığını öptüğünü bi gözünüzde canlandırin, başkasını sevmesini evlenmesini hazmedebilir misiniz? Ahi da tutar o yüzüğü takip söz vermissiniz bi kere oyun gibi o yüzüğü çıkarmanız sizi seven kişiye bi nevi ihanettir

Pardon da pek cok kadin hayatindaki adama guvenilir mi, ahlakli mi, beni yari yolda birakir mi vs vs bunla olumluysa tamam diyor. Muhtesem bir iliski yok ki. Herkesin esinde begenmedigi yonler vardir. Dikkat edin de kaybedince pisman olmayin. Tozpembe hayaller zamanla toz olarak kalabiliyor.

Ben asıl ihanetin sevmeden ya da hisler bittikten sonra yapılan evlilik gibi düşünüyorum hani şey gibi çocuk için devam eden evlilikler gibi. Karşısına daha iyi insanlar çıkması için fırsat vermektir biraz da bunu yapmak. Tabi o evlilik hazırlığı, gerginlik, işlerin ciddiye gitmesi geriyor insanı bu inkar edilemez. Lakin insan en azından bir kadın hiç mi heyecanlanmaz sevdiğim adamla ömür geçireceğim, bizim seçtiğimiz eşyaların üstünde oturacağız, belki ileride ikimize benzeyen bir bebek sahibi olacağız diye? İnanın yok bende. Yüzüğü çıkarmak yerine bunları hissederken yüzüğü takmak sizce de daha büyük bir kandırmaca ya da ihanet değil midir? Dediğim gibi bu işler biraz da Rabbimin insiyatifinde olan şeyler. İnsan daha doğmadan alnında yazarmış eşinin kim olacağı. Zaten alnımda yazan eş o kişiyse ben ne kadar kaçsam da beni bulacaktır, ama o değilse ben ne kadar kendimi zorlasam da kendiliğinden olmayacaktır. Allah herkese en hayırlısını verir inşallah.

Tabi ki onlara bakıyor her erkek ve kadın ancak aşksız bir evlilik nasıl olur sizce? Ya da mutsuz olup bir de üstüne mutsuz edeceğini düşünen bir kadın sırf güvenilir veya mutlu edebilir diye evlenmeli midir? Ama tavsiyelerinizi dinleyeceğim tabi ki fikirlerinize ihtiyacım var

Canim bende 6 sene sonunda evlendim aileler ilk tanistiginda dugun tarihi belli oldugunda bu karmadayi yasadim ama suan bi aylik evliyim cokta mutluyum bunlar vesvese olabilir iyi dusun bence biseyleri bitirmeden

Canim bende 6 sene sonunda evlendim aileler ilk tanistiginda dugun tarihi belli oldugunda bu karmadayi yasadim ama suan bi aylik evliyim cokta mutluyum bunlar vesvese olabilir iyi dusun bence biseyleri bitirmeden

Değerli tecrübenizi paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah en kötü günleriniz bu günler olsun
Şeytan çok uğraşırmış evlilik arifesindeki gençlerle diye bir konuşma yapmıştım arkadaşımla geçen. Biraz da Allah'a bıraktım artık, hayırlısıysa nasip etsin.

Ne diyim o zaman hakkınızda hayırlısı olsun siz böyle dusunuyoken soğuk davranıp çocuğu uzmeniz de kul hakki. Madem öyle ayrilin. Ben bunu kolay kolay söylemem ama inşallah bi gün gelip pişman olmazsiniz

İnşallah Rabbim hangisi hayırlısıysa onu nasip eder bana da size de herkese de
Zaten kendisine düşünmek istediğim şeyler olduğunu ve bir süre konuşmamamız gerektiğini söyledim.

Soğuduysan elini bile tutmak istemiyorsan o evlilik bir yerde patlar zaten. Hatta evlenmeden önce karşındaki d soğukluğunu farkeder illaki sorun çıkar. Bu sevgi değil, alışmak diyorsan evlenmemeni öneririm. Elbette senin içini kıpır kıpır edecek biri mutlaka tekrar karşına çıkacaktır

Rahatlatıcı ve güzel yorumun için çoook teşekkür ederim Calliopeia'cım. Bende senin gibi düşünüyorum. Daha evlenmeden bunları düşünüp o kişiyi üzmektense ikimizin de karşısına daha mutlu olabileceğimiz insanlar çıkmasına müsade etmeliyiz

önemli bir karar sonuçta.. o evlenme teklif edene kadar hiç mi düşünmedin muhakkak düşündün.. ama iş ciddiye binince bazen kafada deli sorular oluşabiliyor.. geçici olabilir ya da gerçekten istemediğini farketmiş olabilirsin.. bence biraz daha zaman tanı kendine.. onu kırarsan bu konuda hiçbişey eskisi gibi olmaz.. sıkıntılı gördüğün noktaları paylaş onunla.. evlenince aşk biter zaten diye birşey yok.. tabiki sevgili iken ayrı hayatlar buluşurken herşey daha heyecanlı.. aynı ev aynı hayat daha farklı ama aşk sonsuz bana göre..

Gayet olgunca bir düşünce. Süpersin

İşler ciddiye bindiğinde aynı evin içinde mutlu olamayacağımı farkettim. Aynen öyle sevgiliyken evler ayrıyken buluşmak görüşmek heyecanlı oluyor ama aynı ev çok farklı bir şey ne yazık ki. Aynı yatağa girmek düşüncesi bile itici gelmeye başladı şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…