• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için ne kadar beklediniz :)

16/06/2009 da tanıştık:69:

07/08/09 da sözlendik:16:

11/10/09 da nişanlandık:73:

09/10/11 de düğünümüz var inşallaaaaaah:123::118:

peki peki kazanın sebebini sorabilir miyim?:17::17::17:
sen mi korunuyordun eşin mi
ayy bi kazaya kurban gitmekten çok korkuyorum da:18::18::18:

İLAÇ ALIYORDUM DÜĞÜNDEN ÖNCE BAŞLADIM. DÜĞÜNÜM 2 AYRI İLDE OLDU. TELAŞDAN ALAMADIM İLAÇ 1-2 GUN İÇEMEDİM O ARADA HAMİLE KALDIM.HAZİRAN 20 DE ÖĞRENDİM HAMİLE KALDIĞIMI 4 HAFTALIK İDİM.SON ADETM 20 MAYISDI :1: SUAN 6 AYLIK Bİ KIZIM VAR:emir_bebek:

İLAÇ ALIYORDUM DÜĞÜNDEN ÖNCE BAŞLADIM. DÜĞÜNÜM 2 AYRI İLDE OLDU. TELAŞDAN ALAMADIM İLAÇ 1-2 GUN İÇEMEDİM O ARADA HAMİLE KALDIM.HAZİRAN 20 DE ÖĞRENDİM HAMİLE KALDIĞIMI 4 HAFTALIK İDİM.SON ADETM 20 MAYISDI :1: SUAN 6 AYLIK Bİ KIZIM VAR:emir_bebek:

ayy Allah bağışlasın maşallah:46::46:

hımm bnde yasmine başladım birinci kutu bitti de düğüne kdr 2kez adet görmüş olacağım inş. sorun olmaz dediğin gibi unutmamak lazım ben telefonun alarmını kuruyorum da o düğün telaşında naparım bilmem:18::18:

ayy Allah bağışlasın maşallah:46::46:

hımm bnde yasmine başladım birinci kutu bitti de düğüne kdr 2kez adet görmüş olacağım inş. sorun olmaz dediğin gibi unutmamak lazım ben telefonun alarmını kuruyorum da o düğün telaşında naparım bilmem:18::18:

tşkler cnm rabbim sanada versn
yazz 24+4 kullanıyorum suan çok memnunum.hiçbir yan etkisi yok.tavsiye ederim.buzdolabına yapıştırdım unutma sansım 0 :==

ben şöle bir iki yaz eli boş gönlü hoş gezmek istiyorum aşkımla..inşallah Allah nasip eder de sonrasında düşünürüz..Allah aratmasın her isteyene nasip etsin annelik duygusunu

ben şöle bir iki yaz eli boş gönlü hoş gezmek istiyorum aşkımla..inşallah Allah nasip eder de sonrasında düşünürüz..Allah aratmasın her isteyene nasip etsin annelik duygusunu

ben evlenene kdr zaten eşimle idim.üniveriste okuyordum 2 sene boyunca yanyana idik. yeterince gezdk tozduk demekki hmn bebiş oldu :)))

evlenmek için ne kadar beklediğinizin bir önemi yok
yeterki bulduğunuz beklediğinize değsin...

insan hayatına yön veren iki yol ayrımı var
bunlardan biri iş seçimi,diğeride eş seçimi

bunlarda isabet ettirirseniz hayatınız kolay ve mutlu geçer
eğer yanılırsanız...vay halinize

şubat 2006 da tanıştık ve nasipse 2012'de evlenmeyi düşündüğümüze göre 6 sene beklemiş olacağım.zaman değil önemli olan saygı ve sevgi.Allah herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı yuvalar nasip etsin inş.

1,5 yıldır beraberiz. Ben yeni mezun oldum o doğuda görev yapıyor nerden baksak 2 yılımız var evlilik için ama kısmet bu işler, hiiç belli olmaz heheh :1:

biz 2010 martta tanıştık 3 ay sonra nişanlandık ve evlendik..yıldırım hızıyla oldu herşey:):):)

4 yılı devrdk çok şükür askerde şmdi aşkım, 12 şubatta tanışma yıldönümümzde nişanımız olacak inş:69: 2013 yaza da düğünümüzz yani 6 yıl flört etmş olczz... her dönemn güzelliği farklı cnm hiiç acele etme...

moralim bozuldu bu başlığı okuyunca yaaa. 4 senedir birlikteyiz sevgilimle ama bi 3 sene daha bekleyeceğim gibi. bütün arkadaşlarım evlendi benden küçükler bile evleniyor allahımmmm ne kadar bedbaht ne kadar talihsiz bir kızım:)

off off 7 yılı devirdik hala bekliyoruz!bize kala çoktan evlenmiştik beklıyoruz ama keyıf beklıyoruz bızle ılgılı degıl malesef babamın keyfini bekliyoruz:(((

yaaaa:69: sevgilim kahramanmaraşlı, oranın işgalden kurtuluş yıldönümü hep kutlama oldugu için hiiç unutmuyo o yüzdn nişanı da o gune getirek de unutursam başımın etini yeme dıyo:))

:1: mantıklı olmş bakkk .dügünü nikahı fln da de öyle kutlamalı bi tarihe denk getirirse işi kolay olucak :9:

bazı arkadaşlarımızın 1 yada 2 yıl birlikte olduklarını okudum
şunu iyibilmeliyizki bir erkekle nişanlanmadan yada evlenmeden
asla birlikte olmamak lazım,
bununla birlikte uzun süren nişanlılık dönemide sakıncalı
nevarki askerde olması yada başka zaruri sebebler hariç

çünki erkek yada kadın evlenmeden önce birbirlerini çözerse
(iyi ve kötü yönlerini,açıklarını vs.)evlilikleri ya uzun süreli olmaz yada
mutsuz olur,bundan emin olabilirsiniz,

evlilik = karşılıklı

saygı
sadakat
sevgi
hoşgörü
özveri
sabır

bunlar varsa tamam,yoksa yazık o insanlaraki evlilik onlar için eziyettir..

Back