yeni bi iliskiden cıktım sevip sayıldıgım deger gordugum bi iliskiydi ama sevgi her seye yetmiyor ya da bu yeni jenerasyon yani bizlerin bahanesi bilmiyorum. sorun su ki son bir bucuk sene icinde üc tane ciddi iliskim oldu ortalama hepsi 4-5 ay sürdü, ayrılık acısı esigim mi güclendi bagısıklık mı kazandım bilmiyorum cok sukur hepsini kolay atlattım ama bu da bana garip geliyor yani sadece benim yasadıgım sey degil evli insanları tenzih ederek soyluyorum insanlar tanısıyor birbirlerine baglanıyolar alısıyolar sevmeye baslıyolar belki bi taraf asık oluyor birsuru anı paylasılıyo aylarca yıllarca her günleri beraber geciyo sonra yoktan sebeplerden o iliskiyi bitirip iki yabancı moduna geciyolar yani cevremde de goruyorum insanlar 3-4 senelik iliskilerini hicbi caba gostermeden bitirip yenilerine geciyolar kimsenin kimseye tahammulu kalmadı benimde aynı sekilde e hal böyle olunca sevgi ve ask adına bi sey yok ben sahsen kimseye karsı güclü bi bag kuramıyorum, kafamda bittigi an soğuyorum önümdeki 5-6 sene boyunca da evlilik gibi bi planım yok ama evlenecegim insana da büyük bi ask duyup evlenmek isterim, bu gidisata bakılırsa da yasanan her sey basit ve sıradan iliskilerden ibaret bilmiyorum hayatındaki insana büyük bi ask duyan surekli heyecan ve merak dolu bi iliski icinde olup evlenenler var mı aranızda ? boyle bi sey mumkun mu ( bahsettigim caba tabiki ask mesk icin kendinden önceliklerinden vazgecmek degil özsaygı yitirmek degil bunu hicbi kadın yapmamalı )
Son düzenleme: