• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için ne kadar beklediniz :)

2006 da başladık 2009 da nişanlandık hala bekliyoruz valla iş durumundan :)) Herşeyin hayırlısı ilişkimiz hala ikimizede keyif veriyor ya önemli olan bu :69:

Ayy inşallaah inşallah :) Aramızda yüzük taktık biz de ama bakıorm burda görüorm evlilik çeyiz falan hazırlıkları özeniyorum:)
Okulu bitirince 22yaşında olacağız inşallah bu da büyüük avantaj :)

Ocak 2011, tanışma+çıkmaya başlama
Şubat 2011, evlenme teklifi+isteme+söz
Haziran 2011, nişan
Eylül 2011, düğün :nazar:

Biz her şeyi 2011'e sığdırdık :1:
Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun..:16:

2,5 yıldır beraberiz ama daha ikimizde okuyoruz Nişan 2yil sonra düğünde nisandan 6ay sonra olacak.ama olsun sevgili olduğumuz dönemleri evlenince ararım diye tadını çıkarıyorum hiç kafama takmıyorum :)
Evlenen veya evlenme hazırlığı yapan tüm kk lılar ömür boyunca sevdiğiniz insanla mutlu olun insaallah :) darısı basıma :):16:

25/09/2002 yılıydı çıkmaya başlama tarihimiz.
04/10/2010 da nişanlandık.
16-17-18 Eylül de düğünümüz olacak inşallah.
9 Yılı devirdikten sonra kavuşuyoruz nihayet:69:

Geçen ay 3. yılımız bitti bu sene üniversiteden yeni mezun olduk aralı kgibi askere gitmeyi düşünüyor ben de kpss'ye hazırlanıcam işe girmem en erken 2012 kasım-aralık gibi 2013'ün nisan mayısında nişan eylül gibi de düğün düşünüyoruz yani 6. senemize girdikten 2 ay sonra. Bir ara bu eylülde isteme seneye de nişan düşündük ama baktım bu süreç bile geriyor en iyisi düğüne 4-5 ay kala yapalım her şeyi dedik.

hımm 2006 da üniversitede tanıştık çok sıkı iki arkadaş olduk 2008 eylülde sevgili olduk 2010 eylülde nişanlandık 2011 ekimde evleniyoruz.
bukadar yıl nasıl geçti hiç bilmiyorum ama gün saymadan anı yaşayın. bir yıldır evlilik için gün saymak bile zor geldi.

Allah gönlünüze göre versin arkadaslar
Rabbim dügünü olacak kardeslerimize hem kolayliklar hemde mutluluklar versin ins.

esimi tanidim ,2 hafta sonra evlenme teklifi...
3.hafta söz
yine ayni haftanin sonlari gibi nikah ,
1 yil sonrasina dügün :) (ancak hazirlanabildik )

16 yil oldu Allahima sükürler olsun :)

Allah gönlünüze göre versin arkadaslar
Rabbim dügünü olacak kardeslerimize hem kolayliklar hemde mutluluklar versin ins.

esimi tanidim ,2 hafta sonra evlenme teklifi...
3.hafta söz
yine ayni haftanin sonlari gibi nikah ,
1 yil sonrasina dügün :) (ancak hazirlanabildik )

16 yil oldu Allahima sükürler olsun :)
Gene çoook hızlı bir çift:)

Maşallaah :):):) Allahm sonuna kadar mutluluk versin sizlere:)

biz 2003 ekim gibi tanistik, cok yakin arkadas olduk. tabi o bana ayni gozlerle bakmiyormus, ben bilmiyordum :)) 3 sene sonra bana acildi, ama ben biz arkadasiz diye kabul etmedim. sonrasinda arkadasligimiz bozulmadi ama o da benden hic vazgecmedi. en sonunda bana ettigi belki 100. evlenme teklifini kabul ettim 24 nisanda. yani, 8 senelik iliski bile degil, arkadasligin sonucu evlenmeye karar verdik :)

ekim 2003..... tanisma
24 nisan 2011..... evlilik teklifi + cikmaya baslama :)
01 ekim 2011...... isteme + nişan
07 temmuz 2012..... dugun :)

insallah allah herkesin gonlune gore verir.

2006 mayıs ayından beri birlikteyiz

bayramdan sonra istemeye geliyolar:52::52::52::52:

Daha 2 yıl beklememiz gerekiyor. askerliğimiz var çünkü. 2013 düğün Allah'ın izniyle:8:

Ben derdim ki hep " Nasıl olsa aynı evde yaşamayınca tam olarak tanımıcam :) İyisimi hemen olsun bitsin uzatmaya gerek yok.... 2-3 ay içinde evleniyim"
Ama naparsınız ki planladığın gibi olmuyo hiç birşey misal hala bekliyorum ama düğün tarihim bile yok :))))
2010 haziran da başladık
2011 şubat da nişan
Düğün tarihi de allaha emanet:14:
Kısacası hala beklemedeyim..... Oysa ben beklenmeliydim:5::6::77::97::97:

Back