• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için ne kadar beklediniz :)

2010 da tanıştık.....

2012 de nişanlandık.........

08.06.2014 te ewleniyoruuuuz Allahın izniyle......... :nazar:

yani 4 yıl bekledik anacıım :1:

Son düzenleme:
garip bir örnek olacak belki ama 9 sene birlikteydık evlılık için tek adım atmadı sonra ayrıldık.
sonra hayatımım prensiyle tanıştım 3 ay içinde söz-nişan yaptık şimdide eylülde düğünüm var:16: ALLAH ım herseyin hayırlısını versin.
yani ALLAH ın izniyle tanışdıktan sonra 1 sene içerisinde evli olacaz :nazar::nazar::nazar:

21.02.2012 de tanistik
14.12.2013 de sozlendik
11.01.2014 de nisanlandik su an 3 aylik nisanliyiz
31.01.2015 de dugunumuz olacak. Dugunumuz de 3 sene olacak kismetse :)))

2009 de tanistik 2010 da nisanlandik hayırlısiyla 2015 te evlenicez:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7.2011 tanışma
12.2011 söz
2.2012 nişan
12.12 düğün

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2007'de tanıştık
2010'da sözlendik&nişanlandık
2011'de nişanı attım
2013'de aynı kişiyle evlendim

Herkesin hayatı, kaderi bambaşkadır :)

Erkek arkadşmla 11 aydır birlikteyiz . Ve evlilik için en az 5 sene var önümüzde . Bana iyi örnekler gerek :)
Şimdiden Allah mutluluğunu daim etsin bana da nasip etsn:)

10 yıl sonra mutlu son oluck inşallah 1 ay sonra evli olucm 15 yasındaydım nişanlımı tanıdıgımda 10 yıldır sevgiliydik hiç ayrılmadık şükürler olsun sonundada evlilik yoluna bizde adım atıyoruz inşallah :16::16:

Erkek arkadşmla 11 aydır birlikteyiz . Ve evlilik için en az 5 sene var önümüzde . Bana iyi örnekler gerek :)
16 yaşımda tanıştım 7 sene birlikteydik sonrasınada 3,5 yıllık evliyiz 10,yılımızı doldurdu ilişkimiz ama sabır sabır sabır bu zqamanlara getirdi beni birde kızım var çok mutluyom kocamı çok seviyorum evlendikten ve baba olduktan sonra dahadaq harika bi adam oldu allah sanada nasip etsin ama bu kadar beklemezsin inşallah

16 yaşımda tanıştım 7 sene birlikteydik sonrasınada 3,5 yıllık evliyiz 10,yılımızı doldurdu ilişkimiz ama sabır sabır sabır bu zqamanlara getirdi beni birde kızım var çok mutluyom kocamı çok seviyorum evlendikten ve baba olduktan sonra dahadaq harika bi adam oldu allah sanada nasip etsin ama bu kadar beklemezsin inşallah

Bir sene dolmadan tanışıp evlenen biri olarak gözlerim kocaman kocaman okudum her sayfayı. Maşaallah sizlere :cool:

12-01-2015 ♥

Back