• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz emek veriyorsunuz uğraşıyorsunuz ama adamın umrunda bile değil. Sizden o kadar emin ki istediği gibi hareket ediyor. 7 yok çok uzun zaman ayrılmak kolay değil ama bu kadar sürdü diye evlenmeye mecbur değilsiniz

Millet 20 yillik evliligi yaşanmisligi siliyor. Bir 7 sene derdine düşmüssuz gitmiş o da okuldu şuydu buydu gecmiş ne yasanmisligi????
Valla sizin gibi kadinlar o nikah masasina oturup en az bir tane de cocuk yapmadan rahat edemiyor.

Gecen biri daha vardi buraya nisanliyken konu acmiş herkes evlenme demiş. İlla gidip evlenip ustune bi de cocuk yapip boşaniyorum diye konu acmisti bu sefer.

Sevgiliyken copsuz uzunken ayrilmak yerine kucakta bi cocukla baba evi daha iyi geliyor galiba 🙄
sanirim millet illaki o caresiziligi hissetmek istiyor akli basina gelmesi icin

Allah razı olsun sizden hiç kimsem yoktu kendime getirdiniz beni hepinize minettarım
Sonunda yazılanlar sayesinde farkındalığa varan birini gördük, çok şükür. Akıllı bir kadınsınız :KK200:

7 yıllık ilişkiyi bitirmek zor geliyordur elbette ama şöyle düşünün, gençsiniz Allah nasip ederse önünüzde uzun bir ömür var, 7 yıl nedir ki? Devede kulak.

Bir sevgili sana kredi cektiriyorsa ondan birsey olmaz. Insan utanir o parayi sevgilisinden alirken. Anasi babasi yok mu bunun. Sana dusmez kredi cekmek.
Hele ki ben odeyecegim diye cektirip taksitleri de odemiyorsa ondan hic adam olmaz. Gelecegini bu adam uzerine mi kuracaksin? Daha kendi kendini idare edemeyen adam evliligi yapabilir mi? Ha biz bosananlar hepimiz evlenince duzelir duzeltiriz diye evlendik ve duzeltemeyip bosandik. Istiyorsan sen de dene.
Kendini dusunmeyen adami sen mi dusuneceksin? Kendiyle birlikte seni de o cukura surukluyor. Yarin birgun evlenince icralarla iddia borclariyla ugrasir durursun, omur boyu borc bitse diye hayaller kurarsin. Herkes ev köy sahibi olur, sen hep bir degil bilmem kac ev iddia borcu odemis olursun daha da sen odedikce o oynar durur. Sonunda dayanamaz bosanmaya kalkarsin. Onda da adamin borclarinin bir kismi uzerine kalarak bosanirsin. Bosanmada sadece mallar paylastirilmiyor, borclar da paylastiriliyor. Bosandim kurtuldum dersin ama yine borclari bitirmeye ugrasirsin. Sonra birgun soyle bir kendine bakarsin, ben simdiye kadar ne yaptim ne sahibi oldum diye. Hiccc, hep iddia banka borcu odemisim dersin.

yok ayrılacagım dedim ya yanlıs anladınız. uzgunum zaten sizde böyle yapmayın
Ay görmemişim. Üzüldüm ve sinirlendim ondandı o tepkim. Kusura bakmayın. Hicbir kadın kendini göz göre göre yaksın istemem. Ailenize de anlatırsınız böyle böyle evlenmeye uygun biri değil diye.

Merhaba hanımlar
Benim bu Ağustosta 7 yılın dolacağı bir ilişkim var. Lisansım geçen sene bitti ve haliyle işe girip çeyiz düzmeye başladım. askerlikte aradan cıkmıştı. Herşeyi tamamladım bu sırada sevgilime herşeyi atıyordum fiyat araştırması yapıyorduk beğenip beğenmediğimizi konuşuyorduk hatta evde yer kalmadıgı için yarı aldıklarım onun evinde . Korona cıktı için devletin bankası kredi vermişti ve sevgilimin bu sırada borcu vardı bana çekersen cok rahatlarım dedi ve ben krediyi çektim sadece 36 ay 180tl ödeyecektik bütün borcumuz bitmişti cok sevinmiştim ben çalışıyorum o çalışıyor herşey cok guzeldi fakat sevgilim benden gizli kendiside kredi cekmiş ve hepsiyle benim verdiğimde dahil idda oynamış hiç birini ödememiş eve icra kağıdı gelince 7 ayı birden ödedi. benimkinide ara sıra aklına gelince yolluyor.. ben calısırken yemeğimi bile evden götürüyordum para biriktirmek için ama onun 3 senedir sürekli borcu var ve yakalıyorum idda oynuyor 6bin lira maas alan birisi 200tl kredi borcu var diye nasıl para biriktiremez? lafa gelincede sürekli seni yanımda istiyorum falan diyor. ben konuyu açınca gene başladık vs gibi şeyler diyor ama benim acıklama yapmak zprunda oldugum bir ailem var daha dün teyzem köye cagırdı ve annem bizim kızın bu yaz sözü olur gelemeyiz galiba dedi?? ona söyleyince ailene söylemeseydin beni diyor. nasıl o kadar sene saklayabilirdim ? çeyiz alınca annem haliyle anladı zaten.. ben kendi kendime gelin güvey oldum sanırım. karşımda ki insanda büyük genç değil 28 yasında. Onun aileside beni arayıp bu oğlan bu parayı ne yapıyor para biriktirsede sizi nişanlasak gibi konusuyor annesi anlayacagınız ailecek sorumsuzlar ne yapmalıyım? canıma tak etti artık yeni kıyafetler markalı ayakkabılar almış onu görünce konu açmaya karar verdim evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum ama artık kaç yasına geldim hep böyle mi olacak bir söz yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? hemen evlenelim demiyorum zaten lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.. beni yönlendirin. yasak bitince alıp karşıma konuşmayı düşünüyorum ben ikinci el satıs yapıyorum ordan para biriktirdim ona ne gerek var falan diyor bana bile mani oluyor
İddia oynayan adam seninle evlenmiyor diye üzülüyor musun?

sanirim millet illaki o caresiziligi hissetmek istiyor akli basina gelmesi icin

Bence evlenince duzelecek, biseyler degisecek saniyorlar, evlenince duzelmezse cocuk olunca duzelir saniyorlar.

Gorumcem de hayirsiz kocasini yillarca cekti en son inatla tedaviyle cocuk yapti, cocuk 1 yasina gelmeden bosandilar.

Ya yukaridaki gibi bir kafa var ya da ayrilsam beni kimse sevmez, baska kimden cocuk yapcam diye dusunuyorlar herhalde.

Ortada fol yok yumurta yok. Nişan bile yok ama sanki çeyiz kaçacakmis gibi aliyorsunuz. Evlenme teklifi yok ama tepsi tava var, şaka gibi. Üstüne birde insan babasina bile bankadan borç almaktan çekinirken, sen gidip boş yere sevgiline çekiyorsun.

Kisacasi ikinizde sorumsuzsunuz. Ve tabiki evleneceksiniz ve tabiki hemen hamile kalirsin. Ve tabiki "eskiden böyle değildi" dersin o zaman. Tabiki.

bana ne dedi biliyor musnuz? ümit verip verip. ailem spruyor diyince ailene söylemeseydin napiyim dedi. peki ayrılınca aileme ne diyeceğim yada o kadar yaşanmışlığım ne olacak parayı pulu geçtim
Ha diyorsun ki ilerde karnımda bebe kucağımda bebe daha rahat ayrılırım.

İnsanın iliskisi olması güzel, flört güzel, sorumluluk almak güzel, evlilik hayali kurmak, plan yapmak güzel ama sizin bu ilişkide ki para biriktir, çeyiz yap olayı biraz abartı geldi. Belirli bir tarih belirlenmiş olsa, aileler tanışmış bazı seyler havada değilde belirlenmiş olsa tamam ama siz tek taraflı hayatınızı evlenmeye odaklamış gibisiniz. ( o da seni hep yanımda istiyorum vb seyler söylemiş, ama icratta bir şey yok) isteyen adam bal gibi de hazırlığını yapar, ailesini alır sözü de nişani da istemeyi de yapar. Hayat zor, vs de daha şimdiden kadın bu kadar çabalayınca bana bir saçma geliyor. Ben ne senelerimi harcardım ne de gereksiz virikim yapardım, kusura bakmasın evlenmek istiyorsa o da hazırlığinin farkında olsun.

Merhaba hanımlar
Benim bu Ağustosta 7 yılın dolacağı bir ilişkim var. Lisansım geçen sene bitti ve haliyle işe girip çeyiz düzmeye başladım. askerlikte aradan cıkmıştı. Herşeyi tamamladım bu sırada sevgilime herşeyi atıyordum fiyat araştırması yapıyorduk beğenip beğenmediğimizi konuşuyorduk hatta evde yer kalmadıgı için yarı aldıklarım onun evinde . Korona cıktı için devletin bankası kredi vermişti ve sevgilimin bu sırada borcu vardı bana çekersen cok rahatlarım dedi ve ben krediyi çektim sadece 36 ay 180tl ödeyecektik bütün borcumuz bitmişti cok sevinmiştim ben çalışıyorum o çalışıyor herşey cok guzeldi fakat sevgilim benden gizli kendiside kredi cekmiş ve hepsiyle benim verdiğimde dahil idda oynamış hiç birini ödememiş eve icra kağıdı gelince 7 ayı birden ödedi. benimkinide ara sıra aklına gelince yolluyor.. ben calısırken yemeğimi bile evden götürüyordum para biriktirmek için ama onun 3 senedir sürekli borcu var ve yakalıyorum idda oynuyor 6bin lira maas alan birisi 200tl kredi borcu var diye nasıl para biriktiremez? lafa gelincede sürekli seni yanımda istiyorum falan diyor. ben konuyu açınca gene başladık vs gibi şeyler diyor ama benim acıklama yapmak zprunda oldugum bir ailem var daha dün teyzem köye cagırdı ve annem bizim kızın bu yaz sözü olur gelemeyiz galiba dedi?? ona söyleyince ailene söylemeseydin beni diyor. nasıl o kadar sene saklayabilirdim ? çeyiz alınca annem haliyle anladı zaten.. ben kendi kendime gelin güvey oldum sanırım. karşımda ki insanda büyük genç değil 28 yasında. Onun aileside beni arayıp bu oğlan bu parayı ne yapıyor para biriktirsede sizi nişanlasak gibi konusuyor annesi anlayacagınız ailecek sorumsuzlar ne yapmalıyım? canıma tak etti artık yeni kıyafetler markalı ayakkabılar almış onu görünce konu açmaya karar verdim evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum ama artık kaç yasına geldim hep böyle mi olacak bir söz yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? hemen evlenelim demiyorum zaten lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.. beni yönlendirin. yasak bitince alıp karşıma konuşmayı düşünüyorum ben ikinci el satıs yapıyorum ordan para biriktirdim ona ne gerek var falan diyor bana bile mani oluyor
İncinirsin.Tez ayrıl.

36 ay, ayda 180 tl ödediğiniz kredi ne kadar? yani ne kadar kullandınız ? düşük bir tutar olmalı bu plana göre çünkü.
ayrıca neden siz borç var diye yemeğinizi evden götürüyorsunuz ? onca sene okuyup neden bunun rahatını yaşamak varken hesap kitapla, hem de ailenizin olmayan bir borç için kendinizden feragat ediyorsunuz ?
adamın evlenmeye niyeti olsa bile bu kadarı fazla. gerçekten çok fazla hem de.

burada evlenmekten ziyade yaşının ve hayatının tadını çıkarmak isteyen bir adam var. zaten "ailene neden söyledin?" demesinden de bu çok net anlaşılıyor.
bence ilişkinizi bitirin. o aylık 180 tl ödeme de başınızın gözünüzün sadakası olsun.

Ortada fol yok yumurta yok. Nişan bile yok ama sanki çeyiz kaçacakmis gibi aliyorsunuz. Evlenme teklifi yok ama tepsi tava var, şaka gibi. Üstüne birde insan babasina bile bankadan borç almaktan çekinirken, sen gidip boş yere sevgiline çekiyorsun.

Kisacasi ikinizde sorumsuzsunuz. Ve tabiki evleneceksiniz ve tabiki hemen hamile kalirsin. Ve tabiki "eskiden böyle değildi" dersin o zaman. Tabiki.
Neden böyle yaptınız anlamadım kalbim kırıldı. Param vardı indirimdeydi ürünler , Oda beni çok gazlamıştı ev bile atıyordu bana bunun salonu güzelmiş vs. Benimde çok hoşuma gidince yavaş yavaş aldım öyle işte.

36 ay, ayda 180 tl ödediğiniz kredi ne kadar? yani ne kadar kullandınız ? düşük bir tutar olmalı bu plana göre çünkü.
ayrıca neden siz borç var diye yemeğinizi evden götürüyorsunuz ? onca sene okuyup neden bunun rahatını yaşamak varken hesap kitapla, hem de ailenizin olmayan bir borç için kendinizden feragat ediyorsunuz ?
adamın evlenmeye niyeti olsa bile bu kadarı fazla. gerçekten çok fazla hem de.

burada evlenmekten ziyade yaşının ve hayatının tadını çıkarmak isteyen bir adam var. zaten "ailene neden söyledin?" demesinden de bu çok net anlaşılıyor.
bence ilişkinizi bitirin. o aylık 180 tl ödeme de başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Adam zaten ödemiyormuş. Kendi çektiği krediyi ödüyormuş sadece.

İnsanın iliskisi olması güzel, flört güzel, sorumluluk almak güzel, evlilik hayali kurmak, plan yapmak güzel ama sizin bu ilişkide ki para biriktir, çeyiz yap olayı biraz abartı geldi. Belirli bir tarih belirlenmiş olsa, aileler tanışmış bazı seyler havada değilde belirlenmiş olsa tamam ama siz tek taraflı hayatınızı evlenmeye odaklamış gibisiniz. ( o da seni hep yanımda istiyorum vb seyler söylemiş, ama icratta bir şey yok) isteyen adam bal gibi de hazırlığını yapar, ailesini alır sözü de nişani da istemeyi de yapar. Hayat zor, vs de daha şimdiden kadın bu kadar çabalayınca bana bir saçma geliyor. Ben ne senelerimi harcardım ne de gereksiz virikim yapardım, kusura bakmasın evlenmek istiyorsa o da hazırlığinin farkında olsun.

seni hep yanımda istiyorum demek bence evlenelim demek değil zaten. konu sahibi evlilik olmasını biraz kendi kafasında şekillendirmiş gibi.

Neden böyle yaptınız anlamadım kalbim kırıldı. Param vardı indirimdeydi ürünler , Oda beni çok gazlamıştı ev bile atıyordu bana bunun salonu güzelmiş vs. Benimde çok hoşuma gidince yavaş yavaş aldım öyle işte.
Böyle şeyler lafla degil icraatle oluyor güzelim ama. Bana kac tane ev atan oldu, ne hayaller kuran oldu toplasam hepsini 12 ciltlik meydan larousse olur. Sonuc hepsinde sıfır. En baba aşk 3 sene sürer. Seninkisi inat biraz da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back