• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam sizinle evlenmeyecek.
Zaten evlenmemesi sizin için daha hayırlı.
İddia vs oynayan adamdan ne kadar uzağa kaçarsanız o kadar "iyi ki" dersiniz.
Kredi çekmeniz de hata olmuş, öyle sevgili için nişanlı için kredi çekmeye, borçlanmaya karşıyım ben. Kocanız olsa hadi neyse. Bu da ders olur yapmazsınız bir daha.

Neden böyle yaptınız anlamadım kalbim kırıldı. Param vardı indirimdeydi ürünler , Oda beni çok gazlamıştı ev bile atıyordu bana bunun salonu güzelmiş vs. Benimde çok hoşuma gidince yavaş yavaş aldım öyle işte.
böyle gaz olmaz ki ama, ne var ev fotosu attıysa? "bu ev evimiz olsun, sen karım ol, 2 de çocuk yapalım, seneye baharda düğünümüz olsun, davetiye bile seçtim" mi demek bu? öyle bile olsa evlenme teklif edilip adı koyulana kadar ortada evlenme yoktur.
seni yanımda istiyorum demenin "evlenmek istiyorum" demek olmadığı gibi
ha bir de evlenmek bu işin en basit yanı, esas olay o evliliği mutlu mesut sürdürebilme iradesi. yoksa evlemekte ne var?

sanıyorum belli bir çevrede yaşıyorsunuz ve kendinize göre tevil ediyorsunuz adamı, adamın o taraklarda bezi yok esasen. çünkü adam böyle rahat. konforu yerinde.

36 ay, ayda 180 tl ödediğiniz kredi ne kadar? yani ne kadar kullandınız ? düşük bir tutar olmalı bu plana göre çünkü.
ayrıca neden siz borç var diye yemeğinizi evden götürüyorsunuz ? onca sene okuyup neden bunun rahatını yaşamak varken hesap kitapla, hem de ailenizin olmayan bir borç için kendinizden feragat ediyorsunuz ?
adamın evlenmeye niyeti olsa bile bu kadarı fazla. gerçekten çok fazla hem de.

burada evlenmekten ziyade yaşının ve hayatının tadını çıkarmak isteyen bir adam var. zaten "ailene neden söyledin?" demesinden de bu çok net anlaşılıyor.
bence ilişkinizi bitirin. o aylık 180 tl ödeme de başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Teşekkür ederim ❤️

Size bu adamdan hayır yok. Gizli gizli kredi çeken, yalan söyleyen, iddia oynayan, borcunu ödemeyen adam bi baltaya sap olamaz. Siz ondan beklemeyin her ay isteyin borcunuzu, onun evindeki ceyizlerinizi de alın bunun evine icra micra gelir de emeğinize aldığiniz çeyizler de şey yoluna gitmesin

Aynısını arkadaşım yaşadı. Bile bile evlendi. Ozaman okadar kötü değilmiş düzelir diye düşünmiş.Evlendikten sonra iddia yetmedi, at yarışlarınada sardı. Sonra para yetmedi arkadaşımın maaşına göz dikmiş. Vermeyince dövmeye başlamış. 1 sene dolmadan boşandılar. Şimdi size soruyorum bunlarımı yaşamak istiyorsunuz?

inşallah dayak yediğiyle kalır

Size bu adamdan hayır yok. Gizli gizli kredi çeken, yalan söyleyen, iddia oynayan, borcunu ödemeyen adam bi baltaya sap olamaz. Siz ondan beklemeyin her ay isteyin borcunuzu, onun evindeki ceyizlerinizi de alın bunun evine icra micra gelir de emeğinize aldığiniz çeyizler de şey yoluna gitmesin
Bende öyle düşündüm . Eşyalarımı alacağım . Kredinin zaten az kaldı sadakam olsun uğraşmak istemiyorum. Ama ayrılmadan eşyaları almam lazım ayrılınca tekrar muhabbete girmek istemiyorum

Bende öyle düşündüm . Eşyalarımı alacağım . Kredinin zaten az kaldı sadakam olsun uğraşmak istemiyorum. Ama ayrılmadan eşyaları almam lazım ayrılınca tekrar muhabbete girmek istemiyorum
Ne alabiliyosaniz alın valla. Fena mı oldu hazır ceyiziniz var, yaşınız genç. Yarın bigun karşınıza adam gibi adam çıkar sizi hakeden biriyle evlenicek olursunuz ceyiziniz hazır olur, o dönem ceyizinize harcamanız gereken parayı düğününuze, balayiniza harcarsınız, araba falan alırsınız, borçsuz evlenirsiniz ne güzel. Kimse kimseye önce umut verip sonra soylemeseydin napiym falan diye parmağında oynatamaz vurun tekmeyi gitsin, gelişmeleri de aktarın lütfen

36 ay, ayda 180 tl ödediğiniz kredi ne kadar? yani ne kadar kullandınız ? düşük bir tutar olmalı bu plana göre çünkü.
ayrıca neden siz borç var diye yemeğinizi evden götürüyorsunuz ? onca sene okuyup neden bunun rahatını yaşamak varken hesap kitapla, hem de ailenizin olmayan bir borç için kendinizden feragat ediyorsunuz ?
adamın evlenmeye niyeti olsa bile bu kadarı fazla. gerçekten çok fazla hem de.

burada evlenmekten ziyade yaşının ve hayatının tadını çıkarmak isteyen bir adam var. zaten "ailene neden söyledin?" demesinden de bu çok net anlaşılıyor.
bence ilişkinizi bitirin. o aylık 180 tl ödeme de başınızın gözünüzün sadakası olsun.
işte şu devletin pandemide ihtiyacı olanlara vermek için çıkardığı ama ne hikmetse ihtiyacı olan hiç kimseye çıkmayan kredi
keşke burda gerçekten ihtiyacı olup da bu krediyi alamamış biri konu sahibi üzerinden nişanlısını ihbar etse de ihtiyaç kredisiyle iddia oynadığı ortaya çıksa
ben de biliyorum bir yaptırımı olmaz ama rezil olduğu yeter

Adam zaten ödemiyormuş. Kendi çektiği krediyi ödüyormuş sadece.

valla bir erkek açık açık evlenme teklif etmeden kadınların hazırlık yapmasına karşıyım. ha anneler bazı şeyleri çeyiz olarak önden hazırlamak istiyor, dantel vs gibi. bu tamam ama yok borç ödeyeli yok para biriktirelim, hep kadına oluyor olan.
erkekte alışıyor büütn yükü hemen kadına atıyor. %90ı böyle bu hikayelerin.

işte şu devletin pandemide ihtiyacı olanlara vermek için çıkardığı ama ne hikmetse ihtiyacı olan hiç kimseye çıkmayan kredi
keşke burda gerçekten ihtiyacı olup da bu krediyi alamamış biri konu sahibi üzerinden nişanlısını ihbar etse de ihtiyaç kredisiyle iddia oynadığı ortaya çıksa

bu kafadaki bir erkek evlenmesin zaten kimseyle ya. yazık günah.

Neden böyle yaptınız anlamadım kalbim kırıldı. Param vardı indirimdeydi ürünler , Oda beni çok gazlamıştı ev bile atıyordu bana bunun salonu güzelmiş vs. Benimde çok hoşuma gidince yavaş yavaş aldım öyle işte.

adam evlenme teklif etmemiş ama beğendiği evin fotolarını atmış. ikisi çok farklı şeyler.
bunu öne sürseniz kesinlikle "ama teklif etmedim ki, sadece muhabbet ettik öylesine" der.

Lütfen basımı belaya sokmayın. Daha hiç ayrılamam öyle bir şey olursa

bu kafadaki bir erkek evlenmesin zaten kimseyle ya. yazık günah.
erkek evlenmiyor zaten onda sıkıntı yok
sıkıntı hanım kızımızda
ee çünkü bi yedi yıl var yani boru mu
geri kalan yetmiş yılı düşünse
ömrünce çalışıp asalak besleyecek yetmeyince dövülüp belki de öldürülecek

erkek evlenmiyor zaten onda sıkıntı yok
sıkıntı hanım kızımızda
ee çünkü bi yedi yıl var yani boru mu
geri kalan yetmiş yılı düşünse
ömrünce çalışıp asalak besleyecek yetmeyince dövülüp belki de öldürülecek

evlilik meraklısı görünmek istemiyorum demiş basbayağı derdi bir an önce evlenmek. kınamak da istemiyorum belki böyle bir çevrede yaşıyor. belki 7 yıl üzerine, adam askerliği yapmış, işler bulunmuş; ailesi ile çevresi ile sıkıntısı var. bilemem.
bu yüzden de sanırım her hareketi evliliğe yorumlamış. oysa adamın her yaptığı havada kalan şeyler.
umarım inat edip evlenmez. zaten yaşları genç. kocaman adam dediği sevgilisi bile 28 yaşında henüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back