• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek için kılını kıpırdatmayan sorumsuz sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu içimi yaralayan ayrı bi olaydır aslında. bugune kadar bana bir oyuncak bebek hariç hiç bir şey almadı. iletişimimiz iyi sürekli konusuruz vs evlilik konuusu acılınca gene basladık gibi şeyler
ya kardesim gercekten seven insan sartlari da yerindeyse evlenmemek icin alttan girer ustten cikar. kendine bunu yapma. senin gonlunu eden, basinin uzerinde tasiyan bir insan gibisi var mi? sen niye kendine daha asagi seyleri layik goruyorsun.

bu içimi yaralayan ayrı bi olaydır aslında. bugune kadar bana bir oyuncak bebek hariç hiç bir şey almadı. iletişimimiz iyi sürekli konusuruz vs evlilik konuusu acılınca gene basladık gibi şeyler
Oyuncak bebek mi =) anisi vardir mutlaka ama adamin hediyesi bile özensiz ver bebegini de gitsin ötede oynasin.

Bu adam size hic evlenmek istedigini söyledi mi?
"Seni istiyorum" "seni hep yanimda istiyorum" demekten bahsetmiyorum. Evleniriz, yuva kurariz, eşim olmani istiyorum diye ciddi ciddi söyledi mi?
Evlilik teklifi oldu mu aranizda? (Süsleme organizasyon falan degil yani evlenme karari alindi mi net sekilde?)

Bana daha cok siz okul bitti askerlik de ok, yaslar da geldi diye kendi kendinize evlilik kafasina girmissiniz gibi geldi. Adamin uzaktan yakindan alakasi yok.

Ben ücretli öğretmenlik yaparken öncesinde de babamdan aldığım yetim maaşı ile çeyiz düzüyorum. Hatta aldıklarımı ona da atıyordum.
Neyse fakülte bitti. Ablam en azından bir söz keselim dedi. Aile arasında. Hiçbir masraf takı istemeden . Ben kaç demiştim ama dinlemedi..sonra bir gün ablam elimden telefonu alıp demişti. Telefon kapanınca ablam dedi ki biz seni bu adama zorla mı veriyoruz.
O anda başımdan aşağı kaynar su döküldü.
Ben ne kadar beklentisiz düşünüyorum ve çabalıyorum ama adam iki yüzük bir tepsi baklava almaya kalkışmıyor. Aynı günün gecesinde aradım ve bitti dedim.
Tamam dedi hiç üstelemedi.
Haliyle ben daha da yıkıldım adam çünkü olmaz falan da demiyor. Neyse aradan 2 ay geçti. Atanacağım kesinleştiği gün yakın bir kız arkadaşım dedi ki bak bu seni arar. Ya yok dedim hiç düşmedi peşime bırakmıştır artık.
Şaka gibiydi ertesi sabah 8 çeyrekte beni aramıştı. Şok oldum. Adam atanacağım kontenjan sayısından sona aradı beni.
Yok işte seviyorum vay efendim şimdi istemeye gelelim. Oldu oldu. Ben kalbime yumruk ata ata ağladım.kac gün haberi yok. Sormak yok.
Uzakta bir şehirdeydi düşünün çıkıp geldi.
Konuşmak istedi neyse dinledim ama kabul etmedim tabi. Bana alaycı bir şekilde Doğu'da gideceğim ilçe için orada ne yapacaksın sen orada yaşayamazsın dedi. Teröre rağmen mis gibi de yaşadım çok şükür.
Size bu şekilde davranan birinden kaçın kesinlikle.

Ayrılık sonrası psikolojinizi düşünüyorsanız şimdiden destek alın bence. Ayrılığa giden yolda sizi hazırlar psikologunuz. Bazen ilişkilerde geleceği ongoremeyiz. Herşey mükemmel görünür. Ama bazen de, sizin olayinizda olduğu gibi, gelecek hakkında bariz ipuçları vardır ilişkide. Bunları da göz ardı etmek daha büyük üzüntülere sebep olabilir. Ailenize ilişkinizin ciddi olduğunu anlattığınız icin de ayrılmaya sıcak bakmıyor olabilirsiniz. Ama nasib olursa önünüzde uzun uzun yıllar var. O yılları sorumsuz bir insanla mi geçirmek istersiniz? 7 seneyi bırakıp ayrılmak muhakkak kolay olmayacaktır. Ama ya yaşayacağınız diğer 7 yıllar?

Ay bu adam evlenmek için kılını kıpırdatsa ne olur? Evlenmek istese bir de evlenecek misiniz gerçekten? Adam iddia bağımlısının teki, icralık vs ben 7 yılı çöpe atıp koşarak kaçardım, şimdi ayrılmak evlendikten sonra boşanmaktan daha iyidir.

Bacım bırak git kimse için değmez yaaa ..

Kendi keyfine baksın ,üstüne kumar oynasın , sen de otur evlilik hazırlığı yap ..

Kaç git buna 1 dk mı gene harcamam 👌

Aynısını arkadaşım yaşadı. Bile bile evlendi. Ozaman okadar kötü değilmiş düzelir diye düşünmiş.Evlendikten sonra iddia yetmedi, at yarışlarınada sardı. Sonra para yetmedi arkadaşımın maaşına göz dikmiş. Vermeyince dövmeye başlamış. 1 sene dolmadan boşandılar. Şimdi size soruyorum bunlarımı yaşamak istiyorsunuz?

Nasıl olsa ömrümden 7 sene bu sorumsuza gitti, kalanı da kurban olsun, onca çeyiz de düzdüm şimdi ziyan olmasınlar kafasından çıkarsanız, iyi kötü günlerimiz oldu buraya kadarmış diyip önünüze baksanız, dürüst güvenilir ve sizle yaşamak için can atan bi adamla tanışıp mutlu olma olasılığınız çok yüksek.
Bu adamın keyfini bi 7 sene daha bekleyip sonra icra kağıtlarını suratına fırlatıp bunlar ne ? diye hesap sorduğunuzda "sen istedin, ben böyleydim" demesi kuvvetle muhtemel.

Sev guzel kardesim sev suan aslinda kabul etmesende kaciyor senden ondan kiymetli gozunde o senin ustune dusse senin suan ona yaptigini yapsa bu kadar sevmezdin seviyorum diyorsun ya evlenirsen bir kac aya kalmaz nefret edersin ozaman ne yapacaksin basini yakma okumssun meslegin elinde bak kendin yazdin 7 senede sadece bir oyuncak bebek illa pirlantalar almasi gerekmez ama deger vermiyor sana sen biraz daha ustelesen bu konuyu senden ayrilirda onu seviyorsunda kendinide hic mi sevmiyorsun

Adamın sizi sevdiğine dair hiçbir belirti yok.Hayır sevse bile ayrılın zaten.Sorumsuz biriyle ömür geçmez.Siz ha bire para kısarsınız evi geçindirmek için bu sefer de.Bence bu kadar verici olmayın.Gençliğinizi doya doya yaşayın.Bırakın çeyiziniz de dört dörtlük olmasın.Sizde istediğiniz ayakkabıyı kıyafeti alın.

Şu durumda yaptığınızın aslında sevgilinizin yaptığından farkı yok. Tıpkı onun gibi siz de bir kumar oynuyorsunuz, bu kumarda bugüne kadar 7 yılınızı kaybetmişsiniz belki kazanırım da telafi ederim diye kalan hayatınızı da yatırıyorsunuz o kumara. Yapmayın derim. İnsan evladını kaybediyor da alışıyor o acıya, sizin 7 yıllık ilişkinin yasını tutmanız da sürse sürse en fazla 1 yıl sürer sonra unutur hayatınıza devam edersiniz belki daha iyisi de çıkar karşınıza. Ama devam ederek tüm bu şansınızı elinizden alınıyorsunuz. 7 yıl boşa gitmedi, kötü günleriniz olduğu kadar elbette ki iyi zamanlarınız da olmuştur bu 7 yılda iyisiyle kötüsüyle yaşandı ve bitti, kayıp değil, beni olgunlaştırdı bana bi çok şey öğretti diye düşünüp bitirip hayatınıza devam edin. Kangrenli bi organı vücutta tutmaya çalışmak gibi bişey bu ilişki, devam ettikçe daha da zehieleneceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back