- Konu Sahibi Cukurova78
Kaç kurtar kendini evindeki eşyaları bi bahane bulup al sonra direk ayrıl bu adamla bi yuva kurulmaz. ki zaten adamın kurası var gibi durmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyin farkındayım ama bilmiyorum vazgeçemiyorum aranıyorum galiba?Bazı insanlar belasına bile isteye kendi ayağı ile gidiyor çok şaşırıyorum.
seviyorumKaç kurtar kendini evindeki eşyaları bi bahane bulup al sonra direk ayrıl bu adamla bi yuva kurulmaz. ki zaten adamın kurası var gibi durmuyor
ya kardesim gercekten seven insan sartlari da yerindeyse evlenmemek icin alttan girer ustten cikar. kendine bunu yapma. senin gonlunu eden, basinin uzerinde tasiyan bir insan gibisi var mi? sen niye kendine daha asagi seyleri layik goruyorsun.bu içimi yaralayan ayrı bi olaydır aslında. bugune kadar bana bir oyuncak bebek hariç hiç bir şey almadı. iletişimimiz iyi sürekli konusuruz vs evlilik konuusu acılınca gene basladık gibi şeyler
Oyuncak bebek mi =) anisi vardir mutlaka ama adamin hediyesi bile özensiz ver bebegini de gitsin ötede oynasin.bu içimi yaralayan ayrı bi olaydır aslında. bugune kadar bana bir oyuncak bebek hariç hiç bir şey almadı. iletişimimiz iyi sürekli konusuruz vs evlilik konuusu acılınca gene basladık gibi şeyler
Adam evlenmek bile istemiyor ki. O para ile iddaa oynamak varken ne gerek var? Onu da daha evlenmeden ödüyormuşsunuz zaten.herşeyin farkındayım ama bilmiyorum vazgeçemiyorum aranıyorum galiba?
Sev guzel kardesim sev suan aslinda kabul etmesende kaciyor senden ondan kiymetli gozunde o senin ustune dusse senin suan ona yaptigini yapsa bu kadar sevmezdin seviyorum diyorsun ya evlenirsen bir kac aya kalmaz nefret edersin ozaman ne yapacaksin basini yakma okumssun meslegin elinde bak kendin yazdin 7 senede sadece bir oyuncak bebek illa pirlantalar almasi gerekmez ama deger vermiyor sana sen biraz daha ustelesen bu konuyu senden ayrilirda onu seviyorsunda kendinide hic mi sevmiyorsunseviyorum
7 sene oldu
seviyorum