Evlenmeden yoruldum :(

Aynı cümleyi kurdum sonradan yalan olacak dedim!! Gerekiyorsa erteleyeceğim
Herşey köprüyü geçene kadar emin ol.. senin durumuna benzer durum yaşadım 1 sene kirada oturup ev alınacaktı 2. senemi dolduracağım... tabii buna da şükür ev olunca huzur olacak diye birsey yok biz sürekli kavga edip duruyoruz ha aldınız ha alacaksınız diye.. büyük düsün kendini ezdirme onlardan önce sen davran tavsiyem...

1 yıl falan kirada oturun öyle alırsınız canım ne bu acelen, nişanlın haklı aile apartmanına taşınmak istememkte. zaten düğün zamanı çok para gdiyor. ne bu ev ısrarı anlamadım.

Adim gibi eminim ki onların aile binası olsa ve boş daire olsa,sana sorma gereği bile duymazlardi istermisin diye.Çunku sen orda oturmaya mecbur olurdun,geçici de değil üstelik ha temelli.

Ama şimdi sığınmacı olamazmismis lafa bak .Para yardımına almam demez ama beyefendi .

ev alınmadı diye niye kavga ediyosunuz sürekli anlamadım, alınır vakti gelince domates değil ki bu hemen gidip alasınız, benim ailem de sürekli ev alın diyor eşim de bu krizde öyle borcun altına girilmez diyor, bende eşimi dinliyorum, sonuçta Allah nasip ederse elbet alınır ama bununn için gerçekten neden kavga ettiğinizi anlamıyorum

Farklı sorunlarımız da olmuştu. Baştan ayrı oturacagiz diye konusmustuk haberim olmadan meğer beni birlik götüreceklermiş yani kv ile bir oturacakmisim.. karambole geliyordum yani son anda çaktım derin konulara girmeyeyim.. ve bana sözünüde vermislerdi 1 sene kirada oturacaksiniz sonra ev alacagiz diye.. simdide 3 4 sene alamayiz diyorlar üstüne eşim çocuk da istiyor. yaşim gereğiyle erken diyorum ama nafile...

benim evim benim evim demişsiniz evin tapusu üzerinize mi anlamadım ben?
hele ev almaya niye bu acele evlenin kocanızla birlik beraberlikte alın iki aileden uzakta kirada oturun

Belli ki kv ile kp'in ağzı ile konuşuyor nişanlınız.

Ev almayı düşünme direk kiraya git.

Böyle bir sebebten sevdiginden sogumak bana garip geldi. Siz ev alalim, simdi almasak benim evimde kalalim alana kadar, ailenizde bizde yardim ederiz diyince beliki karsi taraf kendilerini ezik ve yetersiz hisseti aileside laf söyleyince nisanliniz kendini kötü hissetmis olabilir ki adam ya kiraya cikariz yada bizimkilerle kariz demis. Hakli taraflari var.

ailemin apartmanında 1 kat bana ait orada oturalım demişsin ama evin tapusu kime ait? sana mı babana mı? eğer senin üzerine değilse ev, bence taşınmak istememekte haklı. aslında sen de kira ödemektense ailenin evinde oturmak istemekte haklısın ama iki tarafın da rızası olmalı bence.

ben olsam ya kiraya çıkardım, ya da ev benim üstüme ise onu satıp başka bir yerden ev alırdım. ya da apartmandaki daireyi kiraya verin kirasını alın yeni evinizi öderken rahatlık olsun size de.

yani nişanlına da hak vermen gerekiyor bence. ama ailesinin yanına taşınma fikri saçma bence. o olaya asla yanaşmayın. kira ödeme imkanı varken aileyle birlikte yaşamak çok sıkıntılı bir durum.

aynı ev
hayatının en büyük hatası olur
bir kere aynı eve girdi mi daha çıkamazsınız
çünkü aynı evdesiniz diye masrafları size ödetirler sizde de birikim mirikim kalmaz
kiraya çıkın ama aynı eve çıkmayın

Konu sahibi bu adam niyetini belli etmiş dubleks ev alınıp birlikte oturmak diye açıkça demiş
Sen niye rahatlayana kadar diye kabul etmiştim diyorsun, sen o eve otur sittin sene çıkamazsın yada huzurun gider
Hem onlarada haksızlık siz oturacağınız icin ev satılıp dubleks alınacak hiç gececi olarak kabul ederlermi
Ayrıca iki çalışan insan kiralarında makul olduğu bi yerde iki aileyede mesafeli bi yere kiraya çıkmalı niye boş para olarak görüyorsun HUZURUN daha önemli bunu 10 evle satın alamazsın birak 1 sene sonra olsun ama huzurun olsun

Ve sakın degil 1 aylığına 1 günlüğüne bile idare ederim orda deme abla tavsiyesi çık kiraya rahat et

Ailen o bos evi kiraya verip kirasiyla sizin tutanacginiz evi odesin ozaman.ayni sey oluyor yardim bakimindan.2 tarfinda apartmaninda kalmamis olursunuz ikiniznde kafasi rahat olur

erkek ya ondandır.. tövbe tövbeee!!
öyle bişey derse sakın kabul etmeyin en temizi kiraya çıkmak
siz çalışmıyor musunuz

Beyefendiye bak yaaa kızın babası ev veriyor gelin oturun diye ama çok gururlu çıkıyor, kendi ailesine dublex ev aldırıp geçici olarak beraber yaşayalım diye kızı kandırmya çalışıyor. Valla babana helal olsun böyle kız babalarının elini öpesim geliyor... sen en azından ayrı evde yaşayacak ortam sunuyorsun oysa aynı evin içine sokuyor seni çok bencilce... kesinlikle kabul etme yaa kiraya çıkın yada babanın evinde oturun .
Rabbin babana sağlıklı uzun ömür versin, miras zamanı geldiği zamanda yok o sizin karıcım tek başına ye sen mirası diyecektir kesin....

Senin evin varsa geç otur, ikna et nişanlını. Para biriktirince de ortak ev alırsınız.
Bıktım bu saçma iç güveysi muhabbetinden!

Adam çalışmaz, ekmek elden su gölden yaşar, sonunu düşünmez, günlük yaşar ve hep sana güvenirse 'içgüveyi' dersin ama 2 taraf da işinde gücünde insanlarsa gerek yok bu saçma düşüncelere.

Evet Allah razı olsun ailemden hiç öyle düşünceleri yok daha yeni 15.000 masraf yapıp evi yeniledi..Bizim beyefendi sığınmacı olamazmış.. Ben birikim yapalım diyorum onun keyfi hareketlerine katlanmak istemiyorum artık..Ama kendine gelince onun ailesiyle yaşamak sıkıntı değil!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…