- 5 Aralık 2016
- 22
- 10
- 3
Herşey köprüyü geçene kadar emin ol.. senin durumuna benzer durum yaşadım 1 sene kirada oturup ev alınacaktı 2. senemi dolduracağım... tabii buna da şükür ev olunca huzur olacak diye birsey yok biz sürekli kavga edip duruyoruz ha aldınız ha alacaksınız diye.. büyük düsün kendini ezdirme onlardan önce sen davran tavsiyem...Aynı cümleyi kurdum sonradan yalan olacak dedim!! Gerekiyorsa erteleyeceğim
Merhabalar,
Nişanlıyım yaza düğünüm olacak inşallah. Fakat sorun şu ki ben ilk tanıştığımızdan bu yana hep ev almak istediğimi 1+1 bile olsa kendi evimizi almak istediğimi söyledim.Hatta emin evime başvuracaktık, bu şekilde ev sahibi olan akrabalarım oldu. Nişanlım buna hep olumluydu düzenimizi kuralım 1 sene kirada kalalım bir yerden başlarız diyordu sonuçta çalışan insanlarız.Nitekim geçenlerde bize geldiler yine bu konu açıldı ve benim ailem gerekirse bizde yardım ederiz dediler ailesine.Bizim kendi apartmanımız var 1 katı bana ait rahatlayana kadar kalalım boş ev dedim.Dün oturduk konuşuyoruz bana dediği şu ben sizin ailenizin yanına sığınmacı gelemem ev ayrıda olsa oturamam ama sen kira istemiyorsan benim ailemin yanına gel ev almamız mümkün değil demeye başladı birden fikirleri değişti ve tuhaflaştı.Ben herşeyden bir anda soğudum! Ve şuan kafam karmakarışık ne düşünceğimi bilemiyorum.
Nasıl hareket etmeliyim?
Herşey köprüyü geçene kadar emin ol.. senin durumuna benzer durum yaşadım 1 sene kirada oturup ev alınacaktı 2. senemi dolduracağım... tabii buna da şükür ev olunca huzur olacak diye birsey yok biz sürekli kavga edip duruyoruz ha aldınız ha alacaksınız diye.. büyük düsün kendini ezdirme onlardan önce sen davran tavsiyem...
Farklı sorunlarımız da olmuştu. Baştan ayrı oturacagiz diye konusmustuk haberim olmadan meğer beni birlik götüreceklermiş yani kv ile bir oturacakmisim.. karambole geliyordum yani son anda çaktım derin konulara girmeyeyim.. ve bana sözünüde vermislerdi 1 sene kirada oturacaksiniz sonra ev alacagiz diye.. simdide 3 4 sene alamayiz diyorlar üstüne eşim çocuk da istiyor. yaşim gereğiyle erken diyorum ama nafile...ev alınmadı diye niye kavga ediyosunuz sürekli anlamadım, alınır vakti gelince domates değil ki bu hemen gidip alasınız, benim ailem de sürekli ev alın diyor eşim de bu krizde öyle borcun altına girilmez diyor, bende eşimi dinliyorum, sonuçta Allah nasip ederse elbet alınır ama bununn için gerçekten neden kavga ettiğinizi anlamıyorum
erkek ya ondandır.. tövbe tövbeee!!Bana bir kere ailem evi satıp dubleks almak istiyor alt katta biz üstte onlar kalacak böleceğiz ne dersin dediğinde bende bir müddet rahatlayana kadar kalırım dedim istemiyorum ama belli sebeplerden dolayı evet diyebiliyorum ama o kesinlikle benim evimde kalmaya karşı..
Beyefendiye bak yaaa kızın babası ev veriyor gelin oturun diye ama çok gururlu çıkıyor, kendi ailesine dublex ev aldırıp geçici olarak beraber yaşayalım diye kızı kandırmya çalışıyor. Valla babana helal olsun böyle kız babalarının elini öpesim geliyor... sen en azından ayrı evde yaşayacak ortam sunuyorsun oysa aynı evin içine sokuyor seni çok bencilce... kesinlikle kabul etme yaa kiraya çıkın yada babanın evinde oturun .
Rabbin babana sağlıklı uzun ömür versin, miras zamanı geldiği zamanda yok o sizin karıcım tek başına ye sen mirası diyecektir kesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?