Evlenmeden önce ilişkiden öncesi mutlaka okunması gereken …

Bunu yazan öğretmenmiş bir de, küçük çocuklara imla öğretiyormuş.
Yazım kuralları nedeniyle eleştirilenlerin öğretmen tavırlarına bürünmesi; aslen Türkçe öğretmeni olan bizi eser miktarda üzen bir husus. Konuya gelince; zor günleri geride bırakmanıza çok sevindim. Umarım tekrar yaşamazsınız ve cinsel hayatınızı zenginleştirerek ilerlersiniz. Allah muradınızı versin

Siz neden üzüldünüz ki yazim kuralini sadece öğretmenler eleştirebilir diye kural mi var hayir varda biz mi bilmiyoruz insanlarin okumasina engel olacak sekilde yazilan bir metni elestirmesi cok dogal degil mi ?

Siz arkadasin msjini yanlis okumussunuz

Siz neden üzüldünüz ki yazim kuralini sadece öğretmenler eleştirebilir diye kural mi var hayir varda biz mi bilmiyoruz insanlarin okumasina engel olacak sekilde yazilan bir metni elestirmesi cok dogal degil mi ?
Ben sadece öğretmenler eleştirebilir diye bir söylemde bulunmadım. Yazdığımı tekrar okumanızı rica ediyorum

Yorum yapanlar; Allah da sizi güldürsün Kahkaha attım ofiste
Konu sahibi; Vajinadan midesi bulanan zeytinyağını vazelini tek bir kılı ya da gelen akıntıyı (son ikisini ben yaşadım, meğer gaymiş) bahane edip anında sönen erkek çok düşündürdü. Sen kendinde suç arama, vajinismus filan da değilsin, eşinde problem var. Çok büyük bir problem.... Muhtemelen seni kandırdı evlenmeden önce azgın erkeği oynayarak. Neyse şunu söylemek istiyorum, gerçekten sadece kadınlardan hoşlanan adam vajinaya bakıp kusmaz. S*çman os*rman filan lazım kusması için. Oyuna gelmişsin belli, hatayla kazayla birleşme olursa -ki buna seks bile diyemem- bebek için sakın acele etme. Normal bir cinsel yaşamınız olmayacak bunu lütfen göz ardı etme.

1. Si tatlin falan degilim, tatlim diyip goz kirpinca laf sokmus olmuyorsunuz hele sevinli sempatik hic olmuyorsunuz.

2. Herkes sevisiyor, bu bir meziyet degil. Dunyadaki tummmm memeliler ciftlesiyor, atla deve degil yani
İlk söylediğinize bişey söylemiyorum ama 2. Olay gerçekten çok sıkıntı yıllarca vajinismusla cebelleşenler var benim de aylarımı aldı

Konuyu açan arkadaşın durumunu merak ettim.Noktalama işareti kullanmadığı için saldıran kadınların ruh durumlarına da ayrıca üzüldüm.Haklı olduğunuzu düşünüyorum ama yaşadığı durumu, içinde bulunduğu psikolojiyi okuyucu olarak hissettim, kendisinin yılmadan kadınlığını yaşamaya çalışmasını da ayrıca takdir ettim. B berra meral umarım eşinle, zevkin doruklarında güzel zamanlar geçirirsin.

Bu saatte bu konuyu okumamalıydım.

Septalı kızlık zarı demişsiniz. Nasıl oluyor? Tedavisinde ne yaptılar?

Gerçektende igrenç yorumlar dalga geçenler felan vs. Kadın derdini anlatmaya calismış millet dalga gecmiş yazim kurallarina takmişlar koyun can derdinde kasap et herneyse konuya gelince ben sizde bi sorun göremedim aynı kızlık zarı bendede mevcut doktora felan gitmedim ben eşinizde sorun olduğunu düşünüyorum

Yani işte bu..hangi kafayı yaşıyor bayan olacak hemcinsimiz arkadaşlar garip garip yazmalar atıp yerden yere vurmalar ..
Konunun maksadı belli mesajı verdiği kesim belli alakanız yoksa ne işiniz var burda

Yani işte bu..hangi kafayı yaşıyor bayan olacak hemcinsimiz arkadaşlar garip garip yazmalar atıp yerden yere vurmalar ..
Konunun maksadı belli mesajı verdiği kesim belli alakanız yoksa ne işiniz var burda
Ya böyle bir şey var mı?
Kendi dilimizi olabildiğince doğru konuşup yazmak varken, hiç de akıcı olmayan, sıkıcı bir dille yazınca eleştirinin gelmesi normal değil mi?
Ay öfff yaa polyannacılık bir yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…