Evlenmeden önce ilişkiden öncesi mutlaka okunması gereken …

Okuyamadim hepsini ama vazelin surmeyin ya içinize giriyor cok zararlı .

Pardon da insanlık ögretmek sizin ne haddinize. Forum forum gezip insanlara terbiyesizlik yapmayın. Noktalama kullanın okunmuyor demek ne zamandan beri yargılamak oldu. Yazdığınız şey kolayca okunabilsin diye yorum yapıyor insanlar. Sizin sinir sisteminizde bir problem var galiba aşırı tepkiler veriyorsunuz.

Kardeşim ne haddi bi sakin olun ben gayet normal bir insanım bir kişi yazdı arkasından millet döküldü bu ne öfke neyin kini aşırı tepkiyi ben mi veriyorum insan gibi bir sorunumu paylaştım hakaretler havada uçuştu :) çattık belaya

Kimse size hakaret etmemiş. Sakin olması gerekeni hâlâ çözemiyorsunuz. İnsanlık ögrenin diyen sizsiniz. Herkes okuyamadığı için belirtti kimse bir kişinin yazdığı ile dökülmedi.

Hiç gerek yokmuş insanlar sürekli hata ve kusur bulmaya devam ettiği sürece ve kadın kadına düşman olduğu sürece problemler çözülmez umarım yaşadığım şeyi kimse yaşamaz.
Şimdi de kadın kadının düşmanı dhixkdonxodir

Bir saat içinde 2 adet kadınlar kulübü klişesini (1. bilinç akışı, 2. kadın kadının düşmanı) gerçekleştirmeyi başardığınız için size ödül veriyorum:🎖🎖

Konuyu kaldıramazsınız, yasak. Konu silmek de ban sebebi. Hem konunuz geri gelecek hem de ban yiyeceksiniz.

Sakin ol sampiyon, kimse sizinle dusman olacak kadar issiz degil merak etmeyin.

Ne surecler atlattiginizi hala sadece kendiniz biliyorsunuz, esiniz vajinanizi gordugu icin kustugunu soylerken biz catir catir sevisip vajinal orgazmin doruklarinda hayatimizi surdurmeye devam ediyoruz

Ama sorsan agresif biziz

Özet geçiyorum.

Evlenmişler, balayında reglmiş yapamamışlar, sonra deneyince bir duvar olduğunu fark etmişler, adam sokamamış. Konu sahibi aynada incelemiş, farklı bir çeşit kızlık zarı varmış, ameliyatla alınması gerekiyormuş. Kızlık zarını doktor aldıktan sonra tek seferde girmiş, ama trajikomik bir şekilde bir kere girince çıkıp bırakmış adam. Hmm giriyor tamam o zaman işim bitti gibi. Sonra başka bir sefer adam kadının vajinasını görünce kusmuş. Pipisi sönüyormuş sürekli. Kayganlaştırıcı jel kullanmasına da izin vermiyormuş. Sonra konu sahibi vajinismus olduğunu düşünüp (niye olduğunu anlamadım çünkü beceremeyen kişi adam?) kendini zorlayıp parmağını sokmuş. Ki bu da yanlış. Bari mastürbasyon yapıp öyle soksaydın, kuru kuru kendine eziyet etmiş sebepsiz yere. En sonunda da adam zeytinyağının kokusunu beğendiği için sokup birkaç kere git gel yapabilmiş. (Ama oraya gelene kadar günlerce kavga etmişler, geceleri ağlamış, uyumamış filan.) Konu sahibi de bununla gurur duyuyor.

Son düzenleme:
Her kez bir birine girmiş ortada çözüm için bı tane bile yorum yok

Her kez bir birine girmiş ortada çözüm için bı tane bile yorum yok
Oyu oyy kıskançlık kokan konular bunlar da o yüzden.konu sahibi ne boğa gibi erkekler var da bana böylesi denk geldi diye içten içe sinirli ve psikolojisi bozulmuş bence.buradaki ablalar da sağ olsun iyice yaraya basmış tuzu gitsin.nasıl olsa benim kocada sıkıntı yok tuzumuz kuru diye içten içe gururlanmış onlar da. Her zaman derim bu dünya kıskançlık üzerine döner diye.

Kıskançlık konusunu kendinden bilmen

Özelden neden yazsınlarki zaten tüm deneyiminizi açık açık yazmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…