Evlenmeden önce ilişkiden öncesi mutlaka okunması gereken …

Tamam ama siz de noktalama işareti kullanmayı öğrenin!

Taharet musluğunun bu problemdeki yerini anlayan varsa yazabilir mi
Onu ben de anlamadım ama fikir yürütelim... vajinismus olduğunu düşündüğü için parmaklarını sokup deneme yapmaya karar verdiğinde klozete oturmuş ve taharet musluğunu açmış.

1. Acıdan bağırırsa filan suyun sesi baskılasın diye?
2. Suyun kayganlaştırıcı görevi göreceğini düşünmüş?
3. Kocası gibi kendisi de vajinasından iğrendiği için hemen elini ve vajinasını yıkayabilsin diye?

Sanki ikinci daha iyi kuru kuruya olacağına su altında olsun demiş Ya da eline akıntı gelirse suyla gitsin diye de olabilir. O zaman neden duşta yapmak değil de taharet musluğu

Okurken bunaldım iyi kocan seni boşamamış

O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Aynı şeyleri yaşadım düğün günü regl oldum. Bir hafta sonra denedik ilkinde olmadı kavga ettik evden çıktı. 2 gün sonra denedi yine olmadı kavga…. En son kendimi zorladım canım çok yandı oldu baya kanama oldu. 2 . İlişki 3 gün sonra denedik yine olmadı girmedi canım çok yandı ben bağırınca sinirlendi söndü dedi.. gitti yanımdan.
3-4 de oldu ama hep acı hissettim.
20 gündür evliyim. Erkek arkadaşımdı kaç senelik o dönemde yakınlaşmıştık parmağı çok az yanlışlıkla girmişti 7-8 doktora gittim psikolojim bozuldu o dönem zedelenmiş kanama olmaz dediler . Buna rağmen bu kadar zor oldu. Sanırım yaşadığım bu şey se bende travma oluşturdu

Sorunu cozmenize sevindim fakat bana cozmus gibi gelmediniz. Cunku sorun sizde degik kocanizda gibiymis gibi. Bi kac sex sonra anlarsiniz ne demek istedigimi. Vajinanizdan midesi bulanan erkek..? Dunya uzerinde boyle bi erkek turu sanmiyorum olsun
Bunda gülünecek ne var ? Yaptığınız sayvısızlık Ben çok üzüldüm hemcinsim adına.siz sanki fazlanız olduğu için mi buldunuz cinsellikte iyi adamları.tamamen şans ve kısmet.şansı iyi gitmeyeni küçümsemek neden ? Kendini kurtaran maşallah empatiyi rafa kaldırıyor.

Ferhans hala mi mutsuzsun sen ya Artemissisipi demisti

Üzülme Ferhans. Sen de bir gün iyisini bulacaksın.

Egitim sistemimiz gercekten de iflas etmis. Bu yazilan sey Turkce degil. Mide bulandirici bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…