Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

ben burda da yazmıştım bir ilişkiden çıkmıştım daha doğrusu kendimin gelin güvey olduğu bir ilişki ve o günden beri namaza başladım ve namazlarımda Allahım gönlüme göre bir murat ver diye o anki üzüntü ile dualar etmiştim ve ardından bir hafta sonra biriyle tanıştım içim ısıncı şehir dışından biri o da diyor benimde sana içim ısında hatta aşık oldum. rüya değil ama duamın tesirimi desem artık bilmiyorum zaman gösterecek birde hakkımda hayırlı olan birini çıkar demiştim yüzüne baktığımda doyamıyacağım birini çıkar demiştim şuan öyle mutluyum yani bakalım kader ne getirecek mutlu sona ulaşacakmıyız

ben de gördüm sanki ama tam emin değilim genelde hep uzun zaman sonra çıkıyorlar karşımıza herhalde bakalım sabırsızlıkla bekliyorum inşallah odur.. ama sanki bu rüya farklıydı yani ne biliyim onu gördüğüm an yanımda olduğu için çok huzurluydum bunu rüyada olsa bile kendimde ve uyanıncada hissettim

Ben rüyamda sevgili olma teklifini reddettiğim bir erkek arkadaşımı aylar sonra görmüştüm. Teklif edeli ve ben reddedeli 1 yıl kadar olmuştu hiç aklımda yokken rüyama girmişti, evleniyorduk. Onların evindeymişiz her yer bembeyazdı büyük bir evdi ben gelinlik giymiştim o da damatlık tabi ki, nikah masasına oturuyorduk ailelerimiz oradaydı alkışlıyorlardı herkes çok mutluydu.

O sıralar Bella&Edward aşkı fazla popülerdi aynı Bella gibi hissettiğimi düşünüyordum rüyamda. Zengin bir aile, kocaman beyaz evlerinde nikahımız oluyor, duvarlarda aile fotoğrafları vardı. Çok ama çok mutluydum ve çok huzurluydum, bana aşkla bakışı hoşuma gidiyordu. Sonra şaşkın bir gülümsemeyle uyandım, şapşal gibiydim. Onu nasıl bulurum endişesi içimi kemiriyordu çünkü görüşmeyeli aylar olmuştu. Saat 8 civarıydı herkes uyuyordu evde, yerimde duramadım kalktım bilgisayarı açtım eğer benim nasibimse ve rüyamdaki gibi mutlu olacaksam kolayca buldur Allah'ım diye dua ederek facede aramaya başladım, telefonunu da silmiştim ona dair hiç bir şey yoktu elimde. Ortak bir arkadas sayesinde buldum mesaj attım. Öyle tekrar konuşmaya başladık.

Yurt dışına çıkacakmış çıkmadan önce bi görüşelim dedik buluştuk ve ben rüyamın etkisiyle mi bilmiyorum ama ona daha sıcak bakmaya başladım hatta aşık olduğumu bile söyleyebilirim, oysa ki onun yanında 1 dk fazla durmak bile zor geliyordu önceden.
Bana tekrar beni sevdiğini söyledi ve bu sefer ben de ona karşı boş olmadığımı söyledim ve böylece sevgili olduk. Bir kaç ay sonra onun ısrarlarıyla sözlendik, o kadar apar topar oldu ki hiç bir şey anlamadım. Ailesini de o zorla ikna etmiş bu kadar acele olması için, ailesiyle hem ilk defa tanıştık hem isteme hem söz oldu yani, hepsi bir arada. Sonra da bir daha görmedik zaten ailesinden 1 kişiyi bile. Telefon bile açmıyorlardı ben arıyordum hep. Bu kadar alelacele olunca kimse ciddiyetini kavrayamadı sanırım.

Neyse, sonra bunun gittikçe artan kıskançlıkları, paniklemeleri ve siniri yüzünden çok yıpranmaya başladım. Hem beni hem kendini yıpratıyordu. Sözü attım ve ayrıldım. 2 yıl oldu ve Allah'ıma şükür hiç pişman olmadım ayrıldığım için. Tabi ki evlenmeyi çoookk istiyorum ama yanlış kişiyle evlenmek istemiyorum. Tüm hayatımı onunla paylaşıcam sonuçta... Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Bu konuyu dün keşfettim ve ben de dün gece yatmadan önce yatsıyı kıldıktan sonra istihare namazı kıldım ve rüyamda evleneceğim kişiyi görmek için dua edip uyudum ama çok karışık rüyalar gördüm, evleneceğim kişiyi görmedim sanırım. Bize kargo getiren birini gördüm sonra şişman bir adam gördüm ama çok karışıktı...Benimle ilgilendikleri yoktu ben de onlarla ilgilenmiyordum. Bu akşam da inşallah yusuf süresini okuyp uyuycam inşallah görürüm yaa çok merak ediyorum ve artık ben de bir yuva kurmak istiyorum hayırlısıyla...

Son düzenleme:
Ben görmedim. Öyle bir şeye de kalkışmadım henüz.
Bir arkadaşım oruç tutulduğunu yani bir gün su içilmediğini ve gece kişinin rüyada görüldüğünü söylemişti.

hem istihare kılıp hem yusuf suresini okuyup yattım yine gormedim doğru duzgun bişey ya. aslında arkadasımı ve beni gördüm sanki eşlerimizle buluşmuşuz ama eşlerimiz mafya mı neydi mutsuzduk yüzünü falan görmedim benimkinin ama inşallah bilinçaltımın bir oyunudur sadece ve Allah gönlümüze göre verir...

ben evlenmeden 6 sene önce falan görmüştüm tabii o zamanlar hiç anlam verememiştim çünkü eşim tanıdığım bir insan ve öyle evleniyoruz tarzındada görmemiştim... rüyamda eşimle aynı otobüsteydik ben rüyamda ayaktaydım o ise oturuyordu ve elinde su vardı... aynı yere gidiyormusuz o kalkıp bana yerini vermişti daha sonra ise elindeki suyu uzatmıştı bana... sonra gideceğimiz yerde ben bir sınava girmiştim ve çıkışta onun beni kapının önünde elindeki suyla beklediğini gördüm... o sıralar öss sınavına hazırlanıyordum ve bu rüyaya anlam verememiştim... üni. 2. sınıfta nişanlandığımızda aklıma birden bu rüya geldi oysaki çoktan unutmuştum... internete girip anlamına baktığımda şok olmuştum... otobüs aynı yolu paylaşmak demekti.. kalkıp yer vermesi hayatında bana yer vereceğine işaretti ve su ise hayattı...=) aşkım bana hayatında yer vermekle kalmamış bana hayatını vermişti... ve beni beklemişti... tıpkı rüyamdaki gibi sınavı kazandıktan 2 sene sonra nişanlandık ve 1 senedir evliyiz...

Son düzenleme:
Hanımlar yastık altına ayna ve nikah şekeri koyunca da görülüyormuş deneyen var mı?

bana birileri "yeni evli bir çiftin evinde ilk kaldığın gece yastığının altına o evin anahtarını koyarsan evlenceğin kişiyi görürsün" demişti.bende kuzenlerim 5 aylık falan evlilerken onlarda kalıp denemiştim.o zaman çok iyi gitmeyen bir ilişkim vardı ve ben rüyamda eski erkek arkadasımı görmüştüm.hatta "saçmalıkmış bu anahtar işi" demiştim.rüyayı gördükten yaklaşık 10 gün sonra kötü giden ilişkim bitti ve 2-3ay içinde eski erkek arkadasımla tekrar cıkmaya başladık.20 gün sonra evleniyoruz.bence bir deneyin anahtarı :))

evet gördüm..
biz hızır orucu tutarız 3 günün sonunda bir bardak koyup uykuya dalarız ve eşimi gördüm ...

Babamın öldüğünü 2 kez gördüm ömrünü uzattım adamın ölmüyor bir türlü 3 amelyat oldu halen sağlam :S Sevgi vs bağ yok sadece biyolojik babam sevmem kendsini enteresan

Normalde gördüğüm rüyalar çıkar.

benim bildiğim yatmadan kurandan yusuf suresi okunup konuşmadan yatılırsa evleneceği insanı görüyormuşsun ben yapmıştım 2 sene önce ve gördüğüm insanla şuan konuşuyoruz inş evlencez.

bunu ben de deneyeceğim :)

ben nişanlımı görmedim ama daha nişanlanmadan rüyamda arkadaşım yeşil bir kese içinde altın bi yüzük vermişti bana yüzüğün iç tarafına baktığımda bir tarih yazıyordu .. aradan zaman geçti ben rüyayı unuttum tabi sonra yaklaşık 1 sene geçti nişanlandım ve rüyayı hatırladığımda yüzüğümün içinde de aynı tarih yazıyordu .. rüyamda ki tarih ..

Anahtari denemeyen bekar yoktur sanirim..bide yusuf suresini okuyalim bakalim..

ben çok önceden rüyamda birini görmüştüm fakat yüzünü görmedim arkadan ve yandan gördüm ama yüzü fazla net seçilmiyodu. rüyamda gördüğüm kişiyle nişanlım çok farklı kişiler bi de bi tuhaflık var rüyamda sürekli eski eşimi görüyorum ve hiç ayrılmamışız gibi bazen bu durum kafamı çok karıştırıyo :26: :44:

hehehe okuyalım canım buradan paylaşırız bakalım ne gorecegız:) anahtarı ben denemedım ama ilk fırsatta deneyecegım :))

Naptin canm ben aksam yaptim yuzunu gormedim hayal meyal bi adam vardi plaj semsiyesinin altindaydik..yengec gordum..bide karnimmi acti ne 5parca borek yedim ruyamda kiymali..hic bi anlam yorum cikaramadim tuhaf geldi...bide nisa suresi yazmislar onla denemeli...

canım ben hiç bir şey görmedim :S

Ben anahtarı denedim

Yüzünü seçemiyorum ama erkek arkadaşım bnmle bişey için dalga geçmişti aynı cümleleri söyledi ve kalıbı falan da benziyodu yüzünü tam hatırlayamıyorum fakat söylediği sözlerle de olablir mi acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…