benim hikayemi yaziyim 13 yasinda kuran kursuna yatili olarak didiyordum orada bi namaz ogrettiler ismini hatirlamiyorum neyse kilip kimseyle konusmadan yatiyorsun allahim evlenecegim kisiyi goster diyorsun guya ben inanamamistim tabi neyse yinede yaptim merak ya oradaki ablalar yapiyordu bende yaptim:) neyse ruyamda teyzemin oglunu gordum kuzenimi yani avrupada yasiyordu neyseee ben nefret ederdim kendisinden hep kavga ederdik ama e yalan soyleyim cocuk aklida olsa begenirdim icten ice ruyamda onu gordukten 1 yil sonra beni 4 yildir gormuyordu turkiyeye tatile geldiler ben 14 yasindaydim:) ust katimizda oturuyorlardi geldikleri gun yanlarina hosgeldinize gittik teyzemlere :) teyzem simdi anlatiyo(kayinvalidem) ogun ilk gorusmenizde odda boyle degisik bir atmosfer vardi yasin seni gorunce bakinda degisik bir sey oldu icime o gun anladim asik olacagiunizi dedi bu yil soyluyor bunu.Neyse biz kuzeniz hosgeldin felan dedik neyse annelerimiz konusmaya basladi kardesler ya ozlem gideriyorlar bizde mutfakta birden allahin isi yanliz kaldik
annesi geldi mutfaga annesine karnim acikiyor dedi teyzemde ilknur yumurta kirsin sana dedi.3yumurta kirdim o gun o 3 yumurtayla bana asik oldu hala anlatir der 3 yumurtaya kandim ucuza gittim der cevremizdeki herkez bize imrenir askimiza 14 yasindan beri asigiz su an 21 yasindayiz 1 yillik evliyiz cok mutluyum olmaz demeyin kizlar ben ruyamda gordum valla:)