- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi ZeMHeRi
görüyor..bende görmüştüm görmez olaydım..yalnız eşimi değil yanında büyük görümce ve anası olacak kadınıda gördüm..merhaba arkadaşlar. ben rüya yorumlarındada sormuştum yorumunu. ama burdanda sizlere sormak istiyorum.bir rüya gördüm.evleneceğin kişi diye söyledikleri biri vardı. anneme genel anlamda anlattım .uzun bir süre sonrada aynı kişiyi annem rüyasında evleneceğim kişi olarak görmüş. aklıma takıldı.bir türlü etkisinden çıkamıyorum. sizde gördünüzmüfisfisfis evlenmeden önce?
Yusuf suresini okudum,gördüm ama yandan.rüyada trip yapıyorum,bakmıyorum çocuğa,havam kimseyse=))
bir kere de anahtarı denedim.adını soyadını gördüm.gece uyanıp tekrarladım,net hatırlıyodum.sabah soyadını unuttum=))
naptın sengörüyor..bende görmüştüm görmez olaydım..yalnız eşimi değil yanında büyük görümce ve anası olacak kadınıda gördüm..
aynen böyle..şaka yapmıyorum..üçüde 23 yıldır hayatımdan çıkmadı.naptın sen
Peki sureyi Arapça mı okudunuz?
peki başkası için böyle rüyaya yatma olur mu?
Etrafımda bunu rica edebileceğim biri yok hemen dalgaya vuruyolar. Ben çok rüya gören biriyim ve çok çabuk etkisinde kalırım. Herkes bunu abarttığımı, rüyalarla gerçekleri ayırt etmem gerektiğini söylüyor
ben de çok uzun zaman önce rüyamda düğün konvoyumuzu gördüm. Ve ilk defa böyle bir rüya görmüştüm.Hala aklımda.. Evleneceğim kişi sanırım esmerdi uzun saçlıydı motor kullanıyordu. birkaç motor daha vardı konvoyu motorlarla yapıyorduk.bir süs havuzunun etrafında dönüp durduk en sonunda da havaifişekler patlıyordu..
şimdi birlikte evlenmeyi planladığımız erkek arkadaşımla o dönem tanışmıyorduk. sonradan öğrendim ki ben o rüyayı gördüğüm seneler bunun saçları uzunmuş. tanıştığımızda da motoru vardı. ancak esmer değil..
diyorum ya rüyaları çok önemsiyorum diye.. acaba o gördüğüm kişi başka biri mi diye düşünmeden edemiyorumoysa çok mutlu bir ilişkim var ama tabii ki uyuşmadığımız birkaç noktalarımız oluyor..
:) Teşekkür ederim evet negatiflikten ölücem zaten :)Çevrendeki insanlar haklı. Sen rüya işine hiç bulaşma istersen çünkü rüya ile amel edilmez.
Böyle etkisinde kalırsan negatif enerji yayarsın zaten. En iyisi akışına bırakmak. Bilinçaltının oyunu çoktur rüyalarda.
Hiç güven olmaz. Ancak sezgileri çok güçlü olan insanlarınki çıkabilir genelde. Rahat ol.
ne kadar şanslısınız ya.....ben evlenmeden 6 sene önce falan görmüştüm tabii o zamanlar hiç anlam verememiştim çünkü eşim tanıdığım bir insan ve öyle evleniyoruz tarzındada görmemiştim... rüyamda eşimle aynı otobüsteydik ben rüyamda ayaktaydım o ise oturuyordu ve elinde su vardı... aynı yere gidiyormusuz o kalkıp bana yerini vermişti daha sonra ise elindeki suyu uzatmıştı bana... sonra gideceğimiz yerde ben bir sınava girmiştim ve çıkışta onun beni kapının önünde elindeki suyla beklediğini gördüm... o sıralar öss sınavına hazırlanıyordum ve bu rüyaya anlam verememiştim... üni. 2. sınıfta nişanlandığımızda aklıma birden bu rüya geldi oysaki çoktan unutmuştum... internete girip anlamına baktığımda şok olmuştum... otobüs aynı yolu paylaşmak demekti.. kalkıp yer vermesi hayatında bana yer vereceğine işaretti ve su ise hayattı...=) aşkım bana hayatında yer vermekle kalmamış bana hayatını vermişti... ve beni beklemişti... tıpkı rüyamdaki gibi sınavı kazandıktan 2 sene sonra nişanlandık ve 1 senedir evliyiz...