Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

Yusuf suresini okudum,gördüm ama yandan.rüyada trip yapıyorum,bakmıyorum çocuğa,havam kimseyse=))
bir kere de anahtarı denedim.adını soyadını gördüm.gece uyanıp tekrarladım,net hatırlıyodum.sabah soyadını unuttum=))

görüyor..bende görmüştüm görmez olaydım..yalnız eşimi değil yanında büyük görümce ve anası olacak kadınıda gördüm..

Peki sureyi Arapça mı okudunuz?

bnde bikez istihareye yatmıştım biri için rüyamda kırmızı bi gül görmüştüm siyah arka fonda szce ne anlama gelio olabilir?

Kızlar aşağıda bir uygulama var. Deneyin bakalım olacak mı...
Ben yaptım ama rüyamda erkek görmedim. Bir düğünde çok güzel bir elbise giydiğimi vs. gördüm. Belki siz görürsünüz.

pazartesi veya perşembe günü en etkili saat ise gece 12 den sonra yatmadan önce abdestli olarak duayı 35 defa oku.
öncesinde 2 veya 4 rekat hacet namazı kılarsan dahi iyi olur.

Dua

Bismillahirrahmanirrahim inneke ala külli şeyin kadir

Hz yusuf'un yüzünün ışığı sayesinde

Seyyidina Ali (Radiyallahu anhu) büyüklüğü sayesinde

Muhammed s.a.v 'in yüceliği sayesinde

Kimse benim kısmetim (kendi isimini ve anne adını söyle )

lütfen rüyamda görmek istiyorum.

Lâ ilahe illallah muhammeden resulullah

Alıntıdır.

ben gördüm durusu bile aynıydı :) kocam benim

peki başkası için böyle rüyaya yatma olur mu?

peki başkası için böyle rüyaya yatma olur mu?

Olur diye biliyorum. Mesela benim bir akrabam başkası için yatmıştı.
Ama küçüktü yaşı.
Zaten genelde daha iyi kalpli, saf temiz olduklarından küçük olanlara yaptırıyorlar.
Rüyasında çok güzel şeyler görmüştü. Sonucu da güzel oldu.
Ama büyükler de olur tabii ki, eğer öyle çok iyi tanıdığınız biri varsa yapın, yaptırın.

Etrafımda bunu rica edebileceğim biri yok hemen dalgaya vuruyolar. Ben çok rüya gören biriyim ve çok çabuk etkisinde kalırım. Herkes bunu abarttığımı, rüyalarla gerçekleri ayırt etmem gerektiğini söylüyor
ben de çok uzun zaman önce rüyamda düğün konvoyumuzu gördüm. Ve ilk defa böyle bir rüya görmüştüm.Hala aklımda.. Evleneceğim kişi sanırım esmerdi uzun saçlıydı motor kullanıyordu. birkaç motor daha vardı konvoyu motorlarla yapıyorduk.bir süs havuzunun etrafında dönüp durduk en sonunda da havaifişekler patlıyordu..
şimdi birlikte evlenmeyi planladığımız erkek arkadaşımla o dönem tanışmıyorduk. sonradan öğrendim ki ben o rüyayı gördüğüm seneler bunun saçları uzunmuş. tanıştığımızda da motoru vardı. ancak esmer değil..
diyorum ya rüyaları çok önemsiyorum diye.. acaba o gördüğüm kişi başka biri mi diye düşünmeden edemiyorum oysa çok mutlu bir ilişkim var ama tabii ki uyuşmadığımız birkaç noktalarımız oluyor..

Çevrendeki insanlar haklı. Sen rüya işine hiç bulaşma istersen çünkü rüya ile amel edilmez.
Böyle etkisinde kalırsan negatif enerji yayarsın zaten. En iyisi akışına bırakmak. Bilinçaltının oyunu çoktur rüyalarda.
Hiç güven olmaz. Ancak sezgileri çok güçlü olan insanlarınki çıkabilir genelde. Rahat ol.

:) Teşekkür ederim evet negatiflikten ölücem zaten :)

Eşim beni tanımadan görmüş rüyasında. Mevlüt kandiliymiş. Aynı hafta içinde karşılaştık. Kader den kaçılmıyor. İstemediğim bir dönem olmasına rağmen sebepler sürekli bir araya getirdi bizi. Allah a şükür sonucu iyi oldu.

ne kadar şanslısınız ya.....

biz neden bu kadar şanssısız... yok yok yok...kimden hoşlansamda bi engel çıkıyo... sevgilisi olan insanlar oluyo...ya da lay lom gezelim tipler oluyo....

artık umudumu kaybediyorum...

ben dün akşam yusuf suresini okuyup yattım ama hiç bişey görmedim

bu arada evli değilim.rüyamdakiyle evlenirsem doğruluğu ispatlanmış olur.
bir yakınım da dua okumuş rüyasında nişanını görmüş.damadı beğenmemiş yok yok bu değildir demiş:)yıllar sonra nişanlanırken rüyasında gördüğü anı yaşadığını fark etmiş.

Kızlar sonunda istihare namazı kıldım ve duamı edip yattım. Çok rahatsız bir geceydi ama sabah ezanına doğru mavi gözlü beyaz tenli uzun boylu bir erkek gördüm rüyamda. Başka hiç bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. Böyle kapıda durmuş vücudunun bir kısmı gözükmüyor ama beni gözetliyordu.

İstihare, bir işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için yapılır deniliyor ama duasının Türkçesi " Allahım! Senden, ilminle hakkımda hayırlı olanı bana bildirmeni, kudretinle bana güç vermeni istiyorum. Senin büyük fazlu kereminden ihsan etmeni istiyorum. Senin her şeye gücün yeter, ben ise âcizim; sen her şeyi bilensin, ben ise bilmem; çünkü sen bütün gizli şeyleri en iyi bilensin......" şeklinde olduğu için sanırım bu dua ile Allahtan hakkımızda hayırlı olanı bize malum etmesini bildirmesini istemiş oluyoruz.

Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…