boşanma sonrası tavsiyeler

Hiç bilmiyorum kendimi tedavi etmeye çalışıyorum. Ben bir evlilikte yaşanabilecek her sıkıntıyı son 1 yılda yaşadım şu an bir travma sürecindeyim. Ki benim geçirdiğim süre sizden çok çok fazla. Sizin yaptıklarınızın kaç katı eşime iyilik yapmışımdır ama bana kirli bir mendile davranır gibi davrandı. Bence hak etmeyenlere üzülmek yerine hayatımızdan çıkarıp hak edenlere yer açmalıyız
sizin yeter artık bitti noktanız neresi olmuştu?

Çocukta yokmuş ohhh misss eteğimden taş düştü de gez toz hayatını yaşa vallahi çok güzel oluyor sonrası iki kızım var boşandım ailemde yok bu arada tekim tek başıma inanılmaz huzurluyum omuzlarımdan yük kalktı

Çocukta yokmuş ohhh misss eteğimden taş düştü de gez toz hayatını yaşa vallahi çok güzel oluyor sonrası iki kızım var boşandım ailemde yok bu arada tekim tek başıma inanılmaz huzurluyum omuzlarımdan yük kalktı
ne zaman sonra oh be diyebileceğim merak ediyorum bazen kendimi ağlama krizlerinde buluyorum.. Bazen çok iyi çok güçlü geleceğe karşı umutlu hissediyorum bazende aşırı güçsüz ve umutsuz. ama çoğunlukla güçsüz ve mutsuz hissediyorum. Özlemeden durduramıyorum kendimi

ne zaman sonra oh be diyebileceğim merak ediyorum bazen kendimi ağlama krizlerinde buluyorum.. Bazen çok iyi çok güçlü geleceğe karşı umutlu hissediyorum bazende aşırı güçsüz ve umutsuz. ama çoğunlukla güçsüz ve mutsuz hissediyorum. Özlemeden durduramıyorum kendimi
Mesleğiniz var mı? Çalışıyor musunuz?

sizin yeter artık bitti noktanız neresi olmuştu?
Ben yeter artık bittiyi her kavgada söylerdim. Ama ben kendime hiç değer vermediğim için hiç bitiremedim. O beni terk edip gitmesine rağmen bitirdim diyorum bakın gece saat kaç ben hala uyuyamıyorum. İlaçlarla hayatımı devam ettiriyorum. Gerçekten acınacak hale geldim. Değer mi asla değmez ama nasıl çıkacağım işin içinden çıkamıyorum. Benim 2 çocuğum var bence siz çok şanslısınız en azından aranızda bir bağ yok, lütfen bağ kurulmamışken kopun bu yaşadıklarımız hastalıklı ilişkiler normal değiliz emin olun işin içinden çıkınca anlayacağız

Kendimizi sevmeyi bilmeliyiz öncelikle ve erkenden fark etmen çok iyi olmuş ve şu konuda çok şanslısın aılen yanında ne mutlu sana biz kendimizi sevmediğimiz için böyle oluyor kör oluyoruz bize yapılan yanlişları alttan alıyoruz kendimizi sevsek sen kimsin k..pek deriz

Özlemeden duramıyorum derken eşinizi mi özlüyorsunuz

Aldattı bolcaaa aldattı aşağılaması baskısı psikolojik şiddeti de vardı iki yakın arkadaşımla da aldatınca bitti iki sene olucak ayrılalı bir buçuk yıl oldu bile
Aldatan erkekler acıyı çeken biz oluyoruz. Umarım şu anda hayatınız çok daha iyidir. Ben de kendi hayatımı bir an önce düzene sokmak istiyorum

Aldatan erkekler acıyı çeken biz oluyoruz. Umarım şu anda hayatınız çok daha iyidir. Ben de kendi hayatımı bir an önce düzene sokmak istiyorum
Çok daha mutlu ve huzurluyum ekonomik olarakta evlilik halimden çok daha rahat yaşıyorum şimdi barışmak istiyor kul köle oluyor ama çok kez şans verdim artık yemem bu oyunları

Benimki ketum evi terk edip gitti beni 2 çoçukla ortada bıraktı. Asla gelmeyeceğim dedi bırakın beni dedi
benimkide öyle hem suçlu hem güçlüler nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten 😅
Benimki ketum evi terk edip gitti beni 2 çoçukla ortada bıraktı. Asla gelmeyeceğim dedi bırakın beni dedi

Kendimizi sevmeyi bilmeliyiz öncelikle ve erkenden fark etmen çok iyi olmuş ve şu konuda çok şanslısın aılen yanında ne mutlu sana biz kendimizi sevmediğimiz için böyle oluyor kör oluyoruz bize yapılan yanlişları alttan alıyoruz kendimizi sevsek sen kimsin k..pek deriz
çok şükür ailem yanımda, en çok babama kıyamıyorum çok laf ettirdim onlara babam 5 sene önce kanseri atlattı nikah üstü tekrar polipler görülünce korktuk. nikahı bi 10 gün ertelemek istedik kanserse tekrardan kalacaktı yoksa gidecekti çalışmaya benim için bi şeyler yapmak istiyordu. babamın hastalığı söz konusu şu an dediğim de bile babanda bi şey yok acıtasyon yapma demişti.şimdi kendi dedesi kanser hastası

çok şükür ailem yanımda, en çok babama kıyamıyorum çok laf ettirdim onlara babam 5 sene önce kanseri atlattı nikah üstü tekrar polipler görülünce korktuk. nikahı bi 10 gün ertelemek istedik kanserse tekrardan kalacaktı yoksa gidecekti çalışmaya benim için bi şeyler yapmak istiyordu. babamın hastalığı söz konusu şu an dediğim de bile babanda bi şey yok acıtasyon yapma demişti.şimdi kendi dedesi kanser hastası
Siz de ben de kurtulmalıyız cidden bakın kurtulmayız acı da çeksek onlarla çektiğimizden daha az acı çekeriz

Ee alma masumun ahını derler bnde senin durumundayım ayrılma noktasındayım patlarım ama ne zmn

Back
X