- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
- Konu Sahibi ZeMHeRi
bnde görmedim bişey..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözlerimi yeni kaybettiğim dönemdi.çok sıkıntım vardı evden uzaklaşmak için bir kaç gün izin alıp başka şehirdeki teyzemlere gitmiştim.ilk defa kalacağım için teyzem anahtarı verdi uyurken yastığımın altına koyayım diye.eşimi aynen görmüştüm sabah teyzem sorduğundada görmedim bişey dedim.aradan 3 yıl geçti ve rüyam çıktı.bakalım çocuk sayısınıda o gün görmüştüm oda çıkacakmı dersiniz:)
evet sadece anahtarı koydum hani halk arasında bir inanç vardır ya ilk defa kaldığın evde anahtarı başının altına koyarsan evleneceğin kişiyi görürsün diye sadece öyle yaptım ve gördüm hemdeee 3 yıl önce
ay ne güzel umarim cocuk sayisida okadar yüksek bisey degildir
hayirlisi tabii ki, de merak ettim birtek yastigin altina anahtari koymanla mi gördün yoksa nasil bir dua okudun merak ettim
evet sadece anahtarı koydum hani halk arasında bir inanç vardır ya ilk defa kaldığın evde anahtarı başının altına koyarsan evleneceğin kişiyi görürsün diye sadece öyle yaptım ve gördüm hemdeee 3 yıl önce
bende birsey ogrendim bugun
yatmadan once 7 defa Nisa suresinin 23.ayetini okuyup oyle yatarsan evlenecegin kisiyi gorursun diye.. bu bazi insanlarda etkili olmus bazi insanlarda olmamis bilemiyorum nekadar dogru
herseyi Allah bilir tabiki diledigi kulunada ruyasinda gosterir, yani denemekte yarar var
ben bu gece denemeyi dusunuyorum bakalim ruyamda gorebilecekmiyim
ilk duydum bu süreyi bende deneyim bu gece ....
evet canim bende ilk duydum daha oncede hic bu tarz birsey denemedim bakalim :)
bu gece(tesaduf mu bilmem Ramazan ayinin mubarek son cuma gunu gecesi) niyet edip ikimizde deneyelim yarinda sonuclarini soyleriz birbirimize artik bisey olursa
ben dun aksam 7 kere okuyupta yattim ama bende ise yaramadi .. hic ruya gormedim diyebilerim yada unuttum bilmyorum :
ilk duydum bu süreyi bende deneyim bu gece ....
ooww bu duayı regl iken okuyamayız dimii pofff son gün oldum ağlicam simdiii sansa bak