evet gördüm..
biz hızır orucu tutarız 3 günün sonunda bir bardak koyup uykuya dalarız ve eşimi gördüm ...
ben de gördüm rüyamda birini. otobüsteydik ikimizde ayaktaydık onun üstünde damatlık benimkinde gelinlik vardıya tam benim tipimdi anlatamam yani tarif etsem sadece onu söylerdim heralde gerçekten o mu acaba evleneceğim kişi inşallah o olur tabi yüzü gibi kalbi de güzel olursa tadından yenmez çook yakışıklıydı çoook
Dua okudunuz mu yatmadan? Ben de cok gormek istiyorum. Ozel bir sey yaptiniz mi?
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım ben aranıza :) Dün gece bu hususta bir rüya gördüm ama anlayamadım böyle birşey mi. Arkadaşım bize gelecekmiş ben sabahtan beri evi topluyorum sonra akşam oluyor ev kalabalıklaşıyor bütün akrabalarım ve o arkadaşımda babasıyla geliyor. Sonra da bir aile çıkageliyor annesi babası kendisi. Kızınızı istemeye geldik diye herkes şaşkın,diyorum tanımıyorum hayatımda görmedim sevgilim de değil bu diye. Üçüde bana sırıtarak bakıyor çocuk sarışına yakın kumral uzun boylu kirli sakallı renkli gözlü. Anne ve babasını da hatırlıyorum. Bilinçaltı desem sevgilim yok aklımda olan birisi de yok. Yalnız Miraç kandili gecesi kuzenimle elma soyma olayını yaptım elmayı kaç gün daha beklettim yastık altında ama hiçbirşey görmemiştim. Dün de çok uykulu olduğum için dua falan etmeden uyuyakaldım. Sizce benim başıma da böyle bişey gelmiş olabilir mi yani o kişiyi görmüş olabilir miyiim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim evleneceğim kişiyi annem rüyasında görmüş gece gece kadın kalkmış kabus görmüş gibi estağfurullah çekmiş sonra gitmiş 2 rekat namaz kılmış allahim yazdıysan boz diye banada söylememiş tabi neyse aradan birkaç ay geçti kader ya rüyadaki çocukla evlendim annem sonra bana anlattı gülmekten öldüm malesef duası kabul olmadı ama tabi şimdi damadıyla birbirlerini çok severler kendileri