Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

Ben daha önce defalarca kaldığım bir akrabamızın evinde bir gün yastığın altına anahtar koyup yattım (ilk kez kaldığın bir ev olmalıymış ama bi deneyim demiştim).

Rüyamda hiç haz etmediğim bir ilk okul arkadaşımı görmüştüm:KK53: 'Allahım nolur o olmasın' diyerek uyandım korkuyla anahtarı aldım yastığın altından 'zaten ilk kez kalmıyorum bu evde' diye kendimi de teselli ettim bi güzel:KK76: Cidden umarım o değildir :KK1:

Bende Yusuf suresini okuyum bir :KK34: Gerçi korkuyorum da yine onu görürüm diye :KK52::KK1:

ben de gördüm rüyamda birini. otobüsteydik ikimizde ayaktaydık onun üstünde damatlık benimkinde gelinlik vardı :21: ya tam benim tipimdi anlatamam yani tarif etsem sadece onu söylerdim heralde :KK54: gerçekten o mu acaba evleneceğim kişi :21: inşallah o olur tabi yüzü gibi kalbi de güzel olursa tadından yenmez :KK9: çook yakışıklıydı çoook :KK52: :KK52: :KK52:

ben de gördüm rüyamda birini. otobüsteydik ikimizde ayaktaydık onun üstünde damatlık benimkinde gelinlik vardı :21: ya tam benim tipimdi anlatamam yani tarif etsem sadece onu söylerdim heralde :KK54: gerçekten o mu acaba evleneceğim kişi :21: inşallah o olur tabi yüzü gibi kalbi de güzel olursa tadından yenmez :KK9: çook yakışıklıydı çoook :KK52: :KK52: :KK52:

Dua okudunuz mu yatmadan? Ben de cok gormek istiyorum. Ozel bir sey yaptiniz mi?

Ben gordugum icin evlenmemis olabilir miyim acaba . Hani ters tepki filan. :KK1:

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım ben aranıza :) Dün gece bu hususta bir rüya gördüm ama anlayamadım böyle birşey mi. Arkadaşım bize gelecekmiş ben sabahtan beri evi topluyorum sonra akşam oluyor ev kalabalıklaşıyor bütün akrabalarım ve o arkadaşımda babasıyla geliyor. Sonra da bir aile çıkageliyor annesi babası kendisi. Kızınızı istemeye geldik diye herkes şaşkın,diyorum tanımıyorum hayatımda görmedim sevgilim de değil bu diye. Üçüde bana sırıtarak bakıyor çocuk sarışına yakın kumral uzun boylu kirli sakallı renkli gözlü. Anne ve babasını da hatırlıyorum. Bilinçaltı desem sevgilim yok aklımda olan birisi de yok. Yalnız Miraç kandili gecesi kuzenimle elma soyma olayını yaptım elmayı kaç gün daha beklettim yastık altında ama hiçbirşey görmemiştim. Dün de çok uykulu olduğum için dua falan etmeden uyuyakaldım. Sizce benim başıma da böyle bişey gelmiş olabilir mi yani o kişiyi görmüş olabilir miyiim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yusuf süresini okuyunca o gece rüyanda evleneceğin kişiyi mi görüyormuşsun:KK54: ben korkarım ama bunu yapmaya ya

Merhabalar. Şaşırdığım ve anlam veremediğim bir konuyu size sormak istedim. Yusuf suresini okuyup niyet edip yattım. Rüyamda tanıdığım bir arkadaşımı gördüm ama yanında bir kız vardı ve bana 'Bak evleneceğim kız bu' dedi. Kendimin değilde onun evleneceği kişiyi mi gördüm bilemedim:2:

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım ben aranıza :) Dün gece bu hususta bir rüya gördüm ama anlayamadım böyle birşey mi. Arkadaşım bize gelecekmiş ben sabahtan beri evi topluyorum sonra akşam oluyor ev kalabalıklaşıyor bütün akrabalarım ve o arkadaşımda babasıyla geliyor. Sonra da bir aile çıkageliyor annesi babası kendisi. Kızınızı istemeye geldik diye herkes şaşkın,diyorum tanımıyorum hayatımda görmedim sevgilim de değil bu diye. Üçüde bana sırıtarak bakıyor çocuk sarışına yakın kumral uzun boylu kirli sakallı renkli gözlü. Anne ve babasını da hatırlıyorum. Bilinçaltı desem sevgilim yok aklımda olan birisi de yok. Yalnız Miraç kandili gecesi kuzenimle elma soyma olayını yaptım elmayı kaç gün daha beklettim yastık altında ama hiçbirşey görmemiştim. Dün de çok uykulu olduğum için dua falan etmeden uyuyakaldım. Sizce benim başıma da böyle bişey gelmiş olabilir mi yani o kişiyi görmüş olabilir miyiim :)

Enteresanmış. :) Ben de görebilmek isterdim.
Zaman gösterecek sonucu. :KK31:
Haberci rüya olabilir de olmayabilir de. :)

Bende bikac ay once yusuf suresini okuyup yaptim..ama hala bekarim...plaj semsiyesinin altinda beyaz gomlekli bi adam vardi..yengec yuruyordu yerde bide kiymali borek vardi...sanki piknikteymisiz gibi ama gunes yoktu karanlikti..hatta gorustugum kisi vardi o ara yengec burcuydu ona baglamistim ama ruyamdaki adamla benzemiyordu.zaten ayrildik onla.ama gordugu tutan var mi bende merak ediyrum..cok oncedende yeni bi evde kalmistim anahtar koydugumda yine beyaz gomlekli bi adam gormustum onu hatirlamiyrum ama bi beyaz gomlektir gidiyor bende...

evleneceğim kişiyi 14.02.20012 tarihinde teyzemlerde rüyamda görmüştüm. Masmavi gözlü biriydi kendisinde tek hatırladığım detay bu. şimdiki erkek arkadaşımla da 14.02.2014 tarihinde teyzemlerde konuşmaya başladık ve kendisi masmavi gözlü birisi :KK69: eğer onunla evlenirsem bende evleneceğim kişiyi rüyamda görmüş olucam

Benim evleneceğim kişiyi annem rüyasında görmüş gece gece kadın kalkmış kabus görmüş gibi estağfurullah çekmiş sonra gitmiş 2 rekat namaz kılmış allahim yazdıysan boz diye banada söylememiş tabi neyse aradan birkaç ay geçti kader ya rüyadaki çocukla evlendim annem sonra bana anlattı gülmekten öldüm malesef duası kabul olmadı ama tabi şimdi damadıyla birbirlerini çok severler kendileri:KK70::KK70::KK70::KK70:

Dun aksam mulk suresi 14.ayeti okudum. Benimki psikolojik mi oldu bilmiyorum beyaz gomlekli bi adam gordum yine.daha oncede gormustum ustte yorumum var zaten ama ne hikmetse beyaz gomlekten gidiyorum.bu gecede yusuf sureaini okuyim diyorum bakayim yine beyaz gomlek mi gorcem??

arkadaşlar bende arnıza yeni katıldım. bu ilk kaldığınız evde yastığın altına anahtar koyma olayını bende bi kaç kere yapmıştım hep karışık görmüştüm. ama bi keresinde daha önce tanıştığım subay bi tanıdığımızı gördüm ama o sırada o nişanlıydı.neyse dedimki belki onunla aynı zamnda evleniriz.o evlendi çok oldu ama ben hala bekarım. acaba subay biriylemi evlencem ki:))))

Ben de Yusuf suresini okuyup yattım ama sadece bizim eve kadın misafir geldiğini gördüm.

Ama Türkçe okudum duayı. Arapça okunması mı gerekli acaba?

işte o kişi benim.eşimle henüz tanışmamıştık bile,rüyamda bir motorsikleti vardı onu tamir ediyordu,uzun boylu cüsseli biriydiaskeri yeşil bir tişört giymişti,bende bir elimde oğlum bir elimde kızımla ona doğru yürüyorduk,kızım gidip sarılmıştı rüyamda babasına.birkaç sene sonra eşimle tanıştığımda onun eşim olacağını biliyordum ve şuan 8 senelik evliyim,rüyamdaki tek eksiklik çocuklarımız,valla motoru bile var hemde askeri yeşil,eşimin boyuda 191.:KK51:

Dün gece bunun için teheccüd namazı kıldım. Ama malesef rüyamda bir erkek görmedim ya da ben hatırlamıyorum. Yalnız bir arkadaş 3. denemede gördüm demiş ben de o yüzden tekrarlamayı düşünüyorum azmettim :)

Benim evleneceğim kişiyi annem rüyasında görmüş gece gece kadın kalkmış kabus görmüş gibi estağfurullah çekmiş sonra gitmiş 2 rekat namaz kılmış allahim yazdıysan boz diye banada söylememiş tabi neyse aradan birkaç ay geçti kader ya rüyadaki çocukla evlendim annem sonra bana anlattı gülmekten öldüm malesef duası kabul olmadı ama tabi şimdi damadıyla birbirlerini çok severler kendileri:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hahahahhhaa :KK70::KK70:
Ayyy hiç güleceğim yoktu. :KK53::KK70:

ben gördüm evet inanmazzdım bu tür şeylere ama onunla görüşmediğimizz ve tüm ilişkilerimizin kesildiği bir dönemde istiare duasına yattığımda onu gördüm.bembeyaz bir kıyafet giymiştim ve birlikte dans ediyorduk...zaten ya yeşil ya da beyaz görmen lazımmış olması için....önce ne olduğunu anlamadım ve çok kızdım niye böyle bir rüyada onu görüyorum diye..aklımda beynimde yoktu o zamanlar çünkü...şimdi 1,5 ay sonra düğünümüz var ve gerçekten allah bazen size yardımcı oluyor...

X