profil resmim eğer sana o.... kelimesini anımsatıyorsa kk da buna benzer tüm üyelere bi hakarettir.
kadının evlenmeden önce ilişkiye girip çocuk yapması ve gurur verirci birşeymiş gibi gerile gerile gezmesi ahlaksızlıktır
ve topluma bizim gibi müslüman bir ülkede yaşayanlara fazladır,kötü bir örnektir
illa insanlara bir etiketmi takmak gerekiyor,bir hoca olarak kendine yakıştırıyor demekki..Ben öyle bir şey mi demişim? Bu zaten benim düşünce tarzım değil ki? Sizin ki böyle de ondan sordum kendinizi nasıl görüyorsunuz diye. Siz kadınları kategorilendirip o.. yerine koyan kişiyi haklı bulurken kaç kadına hakaret etmiş oldunuz?Üstelik bir türlü soruma cevap da vermediniz başka yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz. Kendi kendini çürütmenin en iyi örneklerinden birisiniz. Bir kadın olarak ben sizin yerinize utandım burada. Ayrıca büyük konuşmayın yarın sizin ya da çocuğunuzun başına ne geleceğini Allah bilir.
illa insanlara bir etiketmi takmak gerekiyor,bir hoca olarak kendine yakıştırıyor demekki..
kişinin kendi sorunu bence diğer hiç kimseyi ilgilendirmez..dinimizcede o şekilde olduğunu biliyorum..kendi kişisel sorunu..Bu zat hoca olsa kaç yazar
iyi geceler..Ben kaçıyorum ....
illa insanlara bir etiketmi takmak gerekiyor,bir hoca olarak kendine yakıştırıyor demekki..
O Müslüman'ların içinde bende Varım elhamdulillah kimseyi zan Altın'da Bıraktığım yok iffet bacak Arasında değil diyorsun bakalım Rabbim sorduğunda bu cevabın kabul olacak mı çok merak ediyorum ha gerçi iffetin bacak Arasında olduğuna inanmayan birisi öldükten sonra dirilmeye hesap vermeye inanır mı orasını hiç bilmiyorum işte !!
Allah allah öldükten sonra baska bir zaatla (merhumla)oralı görüpte geldiniz mi? merak icerisindeyim dogrusu ..O Müslüman'ların içinde bende Varım elhamdulillah kimseyi zan Altın'da Bıraktığım yok iffet bacak Arasında değil diyorsun bakalım Rabbim sorduğunda bu cevabın kabul olacak mı çok merak ediyorum ha gerçi iffetin bacak Arasında olduğuna inanmayan birisi öldükten sonra dirilmeye hesap vermeye inanır mı orasını hiç bilmiyorum işte !!
O Müslüman'ların içinde bende Varım elhamdulillah kimseyi zan Altın'da Bıraktığım yok iffet bacak Arasında değil diyorsun bakalım Rabbim sorduğunda bu cevabın kabul olacak mı çok merak ediyorum ha gerçi iffetin bacak Arasında olduğuna inanmayan birisi öldükten sonra dirilmeye hesap vermeye inanır mı orasını hiç bilmiyorum işte !!
HANIM !HANIM!bende öyle düşünüyorum asıl yobaz hocaların ve dinden soğutmaya çalışan atatürkün arkasına saklanmış sözde modernlerin tabiri erkek dini diye, islamiyetin olduğu topraklarda müslüman gibi yaşamıyoruz.islamiyet akla gelince hemen yobazlıkta ardından geliyorsa dinimizi böyle gösterip öğretenlere kızılmalı.
Ünlülerinki" can" başkalarının ki "patlıcan"ilahi cok güldüm..Düşüncesini başka şekilde dile getirseymiş biraz katılabilirdim. Evlilik dışı çocuk yapmayı da gayet yanlış buluyorum. Ünlüler falan yapar ama halka genel olarak inmemeli bu olay. Normalleştirilmesine karşıyım.
elbette,adamın bunu söylemesi hoş olmamış.Ama artık herşeyin normal algılanıp insanların bazı değerlerini kaybetmesi de hoş değil.Ben de onu söylemeye çalıştım.Her koyun kendi bacağından asılır nihayetindebuna yanlış diyebiliriz mis..
ama bunu yapana bu yaftayı vermek ,o..demek ,yüzüne tükürmek ne demek. esas tepki buna
bbirde ne kızdığım biliyormusunuz. direkt kadınlara yüklenmesi. kadın bunu tek başınamı yapıyor. yani erkeğe laf yok. ona hakaret yok.elbette,adamın bunu söylemesi hoş olmamış.Ama artık herşeyin normal algılanıp insanların bazı değerlerini kaybetmesi de hoş değil.Ben de onu söylemeye çalıştım.Her koyun kendi bacağından asılır nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?