"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Ben öyle bir şey mi demişim? Bu zaten benim düşünce tarzım değil ki? Sizin ki böyle de ondan sordum kendinizi nasıl görüyorsunuz diye. Siz kadınları kategorilendirip o.. yerine koyan kişiyi haklı bulurken kaç kadına hakaret etmiş oldunuz?Üstelik bir türlü soruma cevap da vermediniz başka yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz. Kendi kendini çürütmenin en iyi örneklerinden birisiniz. Bir kadın olarak ben sizin yerinize utandım burada. Ayrıca büyük konuşmayın yarın sizin ya da çocuğunuzun başına ne geleceğini Allah bilir.

illa insanlara bir etiketmi takmak gerekiyor,bir hoca olarak kendine yakıştırıyor demekki..

Düşüncesini başka şekilde dile getirseymiş biraz katılabilirdim. Evlilik dışı çocuk yapmayı da gayet yanlış buluyorum. Ünlüler falan yapar ama halka genel olarak inmemeli bu olay. Normalleştirilmesine karşıyım.

illa insanlara bir etiketmi takmak gerekiyor,bir hoca olarak kendine yakıştırıyor demekki..

Bu kişinin kendiyle ilgili bir şey. Hamile kalan kadın başkasıyla evli birinden bile isteye kalmışsa veya para için bu işi yapıyorsa ben ona bu yakıştırmayı yapabilirim. Ancak tecavüzcüden hamile kalanı da var, sevgilisinden kalanı da.. Günah mı? Evet. Ancak bu sadece Allah ile kul arasında olan bir durum, kimse kendini yukarıda görmesin yarın ne olacağımızın garantisi yok.

O Müslüman'ların içinde bende Varım elhamdulillah kimseyi zan Altın'da Bıraktığım yok iffet bacak Arasında değil diyorsun bakalım Rabbim sorduğunda bu cevabın kabul olacak mı çok merak ediyorum ha gerçi iffetin bacak Arasında olduğuna inanmayan birisi öldükten sonra dirilmeye hesap vermeye inanır mı orasını hiç bilmiyorum işte !!

Hz. Musa'ya bir kadini getirip, "Efendim, bu kadin zina yaparken yakalandi, recm edelim mi?" diye sormuslar.. Hz. Musa donup soyle cevap vermis: "icinizde gunah islememis kim varsa ilk tasi o atsin!" Sonuc ne olmus dersiniz? Tabii ki kadin recm edilememis...
Insanlari yaftalamadan once herkes donup kendine, kendi hayatina, aynaya bakmali... Evlilik disi hamile kalmis bir kadina o... diyecek kadar gunahsiz biri var mi aranizda?
Musluman aleminde oldugu kadar her toplumun da belli kurallari vardir. Ancak gayri muslim toplumlarda oldugu gibi muslumanlar arasinda da evlilik disi cocuk yapmak sandiginizdan yaygindir. Sadece tecavuzden degil, bir kadin sevdigi adama da kolaylikla teslim olabilir, evlenme vaadi ile de kandirilmis olabilir... Evlenmeden cocuk yapmanin turlu sebepleri olabilir. Herkesin hayati fotokopi makinasindan cikmis gibi ayni kalibin icinde sekillenmiyor dogarken.. Herkes kendi hayatini yasar, gunahiyla, sevabiyla.. Kimsenin de kimseyi yargilama hakki yoktur.. Hele hoca sifatini almis biri bir kadina bu sekilde yaklasiyor, boyle kolay yaftaliyabiliyorsa once onun namusundan suphe ederim ben. Once onun ruhunun temizliginden, safligindan... Beyninin icinden boyle pislik akitabilen, bir kesimi diger kesime medya onunde "vurun kahpeye"mantigi ile kiskirtabilen bir insan seytanin niyetinden fazlasi ile nasibini almistir zaten.. Ona sorsaniz evlenmeden sevgilisi ile el ele tutusup sinemaya giden de o... dur, bu zihniyetten baska bir fikir bekleyen var mi aranizda?

ELLERİNİZİ ÇEKİN ÜZERİMİZDEN!!!!

KADIN:bu kelime altında konuşulmasından,prim yapılmasından sıkıldım
erkek beyni tabi başka bir yere çalışmıyor,haklı yada haksız bunu tartışmıyorum
sadece ikide bir-durup düşünür kadın şöle kadın pöle polemik yapmayın...adam! olun

zan altında bırakmakla kalmayıp, zan altında bırakılan sayısını bayağı genişletmişsin hatta, müslüman olmayan insanlara kadar... İslamiyette geleceği, kimin ne olacağını sadece Allah bilir, kullar değil
ayrıca neden ülkemizde en önemli şey bacak arası, eminim şurda bi katile hırsıza tecavüzcüye aynı tepki gösterilmez

Allah allah öldükten sonra baska bir zaatla (merhumla)oralı görüpte geldiniz mi? merak icerisindeyim dogrusu ..
elhamdulilah bizde müslümanız kardes..
Allah kimseyi 4.4lük yaratmamıştır,bir gün kınadıgın sey basına gelebilir..
neymiş! Namus bacak arasındaymış..
hala böyle zihniyet varmı yahu?..

Hanımefendi,
Bizde müslümanız çok şükür,eğer verilecek bir hesabım olursa bunuda rabbime veririm.
Öldükten sonra ne olacağım kimseyi ilgilendirmez..

HANIM !HANIM!
ATATÜRK'E Mİ LAF SÖYLEDİN??
türkiyeyi kim kurtardı,sayın arkadas o kurtarmasaydı ..nerede olurduk,kim bilir .
onun vatanındaysan konustuklarınıza dikkat edin...
şimdi namaz kılıyorsan kimin sayesinde ..
bide kadınsınız laikligi verdi secme secilme hakkını şimdi eşinin önünden dimdik yürüyorsan kimin sayesinde ..

bir daha ATATÜRK'Ü kesinlikle ağzınıza almayın..

Ünlülerinki" can" başkalarının ki "patlıcan"ilahi cok güldüm..
Amma velakin bunu dışarda demeyin size gülerler..

buna yanlış diyebiliriz mis..
ama bunu yapana bu yaftayı vermek ,o..demek ,yüzüne tükürmek ne demek. esas tepki buna
elbette,adamın bunu söylemesi hoş olmamış.Ama artık herşeyin normal algılanıp insanların bazı değerlerini kaybetmesi de hoş değil.Ben de onu söylemeye çalıştım.Her koyun kendi bacağından asılır nihayetinde

bbirde ne kızdığım biliyormusunuz. direkt kadınlara yüklenmesi. kadın bunu tek başınamı yapıyor. yani erkeğe laf yok. ona hakaret yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…