"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

Cryptic,
burda osmalıdan kalma kosssskoooocamannnnnnnnnnn dag gibi evler var ..
bi cıkayım dışarı o dag gibi evleri cekip burda paylasacagım..
ama ordan gecmek bile ürkütüyor ama ici boss şimdilik..
lütfen çekermisin ,senden öğreneceğimiz çok şeyler var..seninle tanışana dek şeriat kelimesi sadece kelimeydi benim için ..
ama balkona bile çıkamadığını pencereden bakamadığını öğrenince halime şükretmeye başladım yeminle...

pencereden bakamıyor kadınlar. pencere o yüzden yukarda tavana yakın. buzlu camlı. dışarı bakmasın diye. arabiistanda arkadaş. Sonra gelin bize bunu yaşatmayan bizi bu zulumden kurtaran Atatürke laf edin.
neyse ya,çıkayım konudan giyineyim bağdat caddesine gideyim biraz rahatlayım. gerildim valla:)
malum yılbaşı süslemelerini seyredeceğim. resim çekeceğim.

Ne bu Osmanlı düşmanlığı mı başladı şimdi . Osmanlı devleti gibi mükemmel bir halklar mozaiğini o kültürü o güzelliğe bakın bir de şu rezillikler yaşanan ülkeye. Rte yi sevenler mi osmanlı seviyor sanıyorsunuz ne sabit fikirlilik bu. ben hem osmanlıyı hem t.c yi seviyoru itirazı olan buyursun

Allah Atatürkümüzden razı olsun mekanı cennet olsun tüm şehitlerimizinde..onlar sayesinde hürüz..bizi kandırmaya kimsenin ne aklı ne gücü yetebilir..şükürler olsun..

laik düzeni sevmeyenler var Norveçli..

bir insanı parmağınla gösterip o... demek hangi dine sığıyor. hadi deyin bana
sığmıyor işte bende bunu diyorum sığmıyor ama namus sadece kadının değil erkeğinde. kimse yapmasın öbür dünyada hesap sorulacak. hadlerini bilsinler.

ama canım osmanlıyı sevmekle laikliği sevmemeyi bağdaştıran iki üç zihiyet yüzünden geçmişimi karalayamam vicdansızlık geliyor bu
bizim sorunumuz yok canım geçmişe dönmek isteyen var ama nafile namazı..maalesef oda bir dönemdi ve bitti..bu kadar kalabildik koskoca Osmanlıdan..buda olmayacaktı yalanmı..millet şükredeceğine..

bizim sorunumuz yok canım geçmişe dönmek isteyen var ama nafile namazı..maalesef oda bir dönemdi ve bitti..bu kadar kalabildik koskoca Osmanlıdan..buda olmayacaktı yalanmı..millet şükredeceğine..
kim ne derse desin isteyen osmanlı ruhunda yaşasın laik ülke değil mi sonuçta :)

Canım cekecem burdakiler gösterecem tabi oraya giince..
Bakmıyorum cnm aslında arap ülkelrini iyi bilmeyenler var..
ben bunu dedigimde islamı kötülemiş oluyormuşum..
hayır bunlar benim gördüklerim arastıran olursada benimle hemfikir olabilir..

askflozofu arabistandaki hayatı anlatda gözü kapalı olanlar anlasın ülkemizin dökülen kanların değerini ,
bizden önceki nesil suriyeliler gibi vatanından kaçmadı canı pahasına savaştı anlat,anlat oradaki şeriat yaşamı ve kadınların halini

kim ne derse desin isteyen osmanlı ruhunda yaşasın laik ülke değil mi sonuçta :)
yaşasın canım yaşasın..ama kendi evlatları abd de avrupada en geçerli dilleri öprenip hakıda kandırmasınlar yazık bu halka..halkın hasas yönleri kullanılıyor..yahu geçen gün burada okudum kadıncağız kocaından şiddet görünce çocuğuyla öz dayısına sığınmış zorla tecavüz etmiş dayısı bu kadıncağıza ne oldu acaba böyle kadınlardamı o... yazıktır günahtır..

öyle din sömürücülerinden allah korusun canımk emin ol en nefret ettiğim insanlar onlar

Kesinlikle katılıyorum. İnsanoğlu bu herkes hata yapabilir. kimse büyük konuşmasın ne malum bugun baskasına yarın sana.. Allah korusun bizleri..

asla kötülemiş olmuyorsun,islam dinini kötüye kullananları çıkarları için kullananları görüuoruz..bizim dinimiz bu değil..

öyle din sömürücülerinden allah korusun canımk emin ol en nefret ettiğim insanlar onlar
aynen canım benimde ama bu yalan hayatta sadece güçlüler kazanır..öbür tarafa inanan bunları yapmazdı dini alet etmezdi...şeytana alet olmuşlar var ne yazık..

Ema1 ,
Anlatacam ilerleyen saatlerde suan işten eşim geldi yemek hazırlamam lazım ..

asla kötülemiş olmuyorsun,islam dinini kötüye kullananları çıkarları için kullananları görüuoruz..bizim dinimiz bu değil..
yani dinimizin tabiki emir ve yasakları var ama bunu biz zevkimize göre
şekillendiremeyiz.
kılıfa sokamayız
günahsa günah
hesabı Allaha verilir.
birde kalkıp hamile kadın sokakta dolaşmasın dediler.
bu tiplerin ellerinden gelse nefeste aldırmıcaklar bize ayol sinirlendim şimdi.

aynen canım benimde ama bu yalan hayatta sadece güçlüler kazanır..öbür tarafa inanan bunları yapmazdı dini alet etmezdi...şeytana alet olmuşlar var ne yazık..
etrafımda çok var canım aşırı denecek sekilde açık giyinen kız birden türbana girdi ama tabi süslülük tavırlar aynı derece. herkes herşeyin farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…