"Evlenmeden hamile kalmak o....luktur"

iyiyde beni ne diye kattın şimdi
ben ikisinide konuşmayalım dedim farkındaysan her siyasi olayın içinde ya bir ayet yada Atatürkün sözü yer alıyor
asıl senin gibilere yuh olsun..anlamadan dinlemeden ne kadar saçma yazıyorsun

okypete bu sefer yanlış konuşuosun ne demek onun bedeni onun tercihi ya allah sana emanet vermiş bu canı ne demek ya.
neden o kızın sınavı bu olamazmı..hayat sınav değilmi..ne yapsın kendini köprüdenmi atsın..

neden o kızın sınavı bu olamazmı..hayat sınav değilmi..ne yapsın kendini köprüdenmi atsın..
böyle sınav olurmu allah aşkına birlikte olmakla sınavmı olur o..... olmak demek hoşuna gidiyorki yapıyor. böyle bi söz olurmu olmaz kimse böyle bişey diyemez . hayat sınavsa girdiği yerleri bilecek. evet doğru allahım bizi sınıyor sizin gibilerle

Crypticim ben artık bu milleti anlamıyorum..

bak gecen benle esim avmde yuruyorduk.bir bayan bana siz turkiyelimisiniz sordu (arapcayla)cunku turkce konusuyrdum..
bizim turkiyemizde 4 yıl yasamıs inanırmısın harika bir yer diyip durdu cennet cennet dedi..

tabi bende pohpohlandım bidaha gelmeyi düşünüyormuş..
neeesi gezilebilecek yerler dedi daha ..
hürriyet bir ortam cennet bir ortam dedi tabi bende gururlandım vallahi..
istanbulda yasamış daha önce 4 yıl...
dizilerimizi saydı bna cok guzel bir duygu..
o an kadının gözleri gülüyordu..

sizin gibilermi. nasılmışız biz

size ne. onun ahlakı size uygun olmayabilir. değerleride. sizi ne ilgilendiriyor. bir tek siz namuslusunuz zaten.
herkes sizin değerlerinizde sizin inancınızda olmalı. olmatanlara basın yaftayı. pis o.. diye. valla sinirlenmeyeyim diyorum ama yetti

bizim inancımızda illaki olsun demiyorum olmayanlarada saygı duyuyorum ama olmamalı allahın verdiği bi can. temiz verdi ve en temiz şekilde koruyabilmeliyiz. ve bu bi sınav . sen kalkıpta herkese o..... diyemezsin ama herkes o.... yaparda diyemezsin

tövbe tövbe..lise öğrencisi bir kızın kanına girmiş öğretmeni hamile bırakmış,ailesi fark ediyor bebek aldırılamayacak kadar büyümüş..öğretmen kabul etmiyor aile dava açıyor ve kızlarına kucak açıyorlar babalık davasını kazanıyorlar..hiç kimsenin başına gelmeyecek bir şeymi bu büyük konuşmayın bence

bu senin inancına göre. ama ben senin inancına saygılıysam sende senden farklı yetişene saygı duymalısın. o.. diye nitelendirenleri evet doğru demeyeceksin

işte canım bu hacı hocalarda suudi Arabistan gibi olsun diye uğraşıyorlar ama nafile namazı..
geçmiş ola..zamanında kurtuluş mücadelesini kendileri yapsaaydı ozaman...milleti kandırmakla bozgunculukla biryere kadar ancak..çünki hak olan bu..

vallahi yol kenarlarında bir iki kuruşa yapıyorlar hanfendi dediğinizi böyle hacı hocalar bu kadınları kazandırmak için topluma birşeyler yapsalar harakete geçseler keşke..ama zor olan o kolay olan o... demek:)

Aklıma bu durumlarda hep cübbeli hocam geliyor.
kim ne derse desin çoğu yorumu çoğu yaklaşımına hayranım.
travesti arabaya binince taksicinin biri kapatmış.
oda demiş sana göre değil hoca konuşuyo.
travestide demiş aaa ben çok seviyorum ayol kapatma demiş.
cübbeli diyorki.
öyle bir tevbe ederki seni beni evliyaları geçer.
ne haddimize hukum vermek diyor.
onlar kimki kalkıp o...puluktur bilmem nedir diyor.

" Günahlardan haberimiz olurda tevbeleri ruhumuz duymaz""""

Elbetteki evlilik dışı cocuk yapmayı savunmuyorum
aile olmak nikahlı olmak kesinlikle daha doğru bir davranış,
ancak yanlış hatada bizler için.

Cryptic,
burda osmalıdan kalma kosssskoooocamannnnnnnnnnn dag gibi evler var ..
bi cıkayım dışarı o dag gibi evleri cekip burda paylasacagım..
ama ordan gecmek bile ürkütüyor ama ici boss şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…