iyiyde beni ne diye kattın şimdiZaten bir tuttuğumuz yok yapılan onca fedakarlık ve kan dökülmelere karşı ne diye bu Atatürk'e karalama kampanyası , nediue başkaları tarafından beyninizi yıkatıyorsunuz ve vatan haini oluyorsunuz , size ve böylelerine yuh olsun
neden o kızın sınavı bu olamazmı..hayat sınav değilmi..ne yapsın kendini köprüdenmi atsın..okypete bu sefer yanlış konuşuosun ne demek onun bedeni onun tercihi ya allah sana emanet vermiş bu canı ne demek ya.
böyle sınav olurmu allah aşkına birlikte olmakla sınavmı olur o..... olmak demek hoşuna gidiyorki yapıyor. böyle bi söz olurmu olmaz kimse böyle bişey diyemez . hayat sınavsa girdiği yerleri bilecek. evet doğru allahım bizi sınıyor sizin gibilerleneden o kızın sınavı bu olamazmı..hayat sınav değilmi..ne yapsın kendini köprüdenmi atsın..
Crypticim ben artık bu milleti anlamıyorum..kurtuluş savaşından önce halk doğru düzgün okuma yazma bilmiyormuş,ve çarşaflarla dolaşıyormuş..Atatürk liderliğinde kurtuluş savaşı kazanıldı,zaten kazanılmasaydı şu an gavurlarca bölünmüş olacaktı T.C..Atatürk ün getirdiği inkılaplar hacı hocaların işine gelmedi..okuyan üfleyen bu işten para kazanan hacı hocaları yasakladı..tabiki düşman oldular..o gün bu gündür ortalığı karıştırma paşindeler..al sana bu konudaki hoca örneği..atatrük olmasydı bu hoca önderliğinde hamile kalan kızı o..diye taşlayacak halkı galeyana getirip taşlatacaklardı ki o devirlerde çok kadınları el birliğiyle taş ve sopayla öldürmüş caniler..din uğruna güya..
anlamadım seni ben. onun tercihi diyorum.okypete bu sefer yanlış konuşuosun ne demek onun bedeni onun tercihi ya allah sana emanet vermiş bu canı ne demek ya.
sizin gibilermi. nasılmışız bizböyle sınav olurmu allah aşkına birlikte olmakla sınavmı olur o..... olmak demek hoşuna gidiyorki yapıyor. böyle bi söz olurmu olmaz kimse böyle bişey diyemez . hayat sınavsa girdiği yerleri bilecek. evet doğru allahım bizi sınıyor sizin gibilerle
dine göre karşı geliyorsunuz sabretmek bize düşüyor yanlışmıyım?sizin gibilermi. nasılmışız biz
kardeşim ben deistim zatendine göre karşı geliyorsunuz sabretmek bize düşüyor yanlışmıyım?
bizim inancımızda illaki olsun demiyorum olmayanlarada saygı duyuyorum ama olmamalı allahın verdiği bi can. temiz verdi ve en temiz şekilde koruyabilmeliyiz. ve bu bi sınav . sen kalkıpta herkese o..... diyemezsin ama herkes o.... yaparda diyemezsinsize ne. onun ahlakı size uygun olmayabilir. değerleride. sizi ne ilgilendiriyor. bir tek siz namuslusunuz zaten.
herkes sizin değerlerinizde sizin inancınızda olmalı. olmatanlara basın yaftayı. pis o.. diye. valla sinirlenmeyeyim diyorum ama yetti
tövbe tövbe..lise öğrencisi bir kızın kanına girmiş öğretmeni hamile bırakmış,ailesi fark ediyor bebek aldırılamayacak kadar büyümüş..öğretmen kabul etmiyor aile dava açıyor ve kızlarına kucak açıyorlar babalık davasını kazanıyorlar..hiç kimsenin başına gelmeyecek bir şeymi bu büyük konuşmayın benceböyle sınav olurmu allah aşkına birlikte olmakla sınavmı olur o..... olmak demek hoşuna gidiyorki yapıyor. böyle bi söz olurmu olmaz kimse böyle bişey diyemez . hayat sınavsa girdiği yerleri bilecek. evet doğru allahım bizi sınıyor sizin gibilerle
bu senin inancına göre. ama ben senin inancına saygılıysam sende senden farklı yetişene saygı duymalısın. o.. diye nitelendirenleri evet doğru demeyeceksinbizim inancımızda illaki olsun demiyorum olmayanlarada saygı duyuyorum ama olmamalı allahın verdiği bi can. temiz verdi ve en temiz şekilde koruyabilmeliyiz. ve bu bi sınav . sen kalkıpta herkese o..... diyemezsin ama herkes o.... yaparda diyemezsin
Dine karşı gelinmiyor hanımefendi..dine göre karşı geliyorsunuz sabretmek bize düşüyor yanlışmıyım?
işte canım bu hacı hocalarda suudi Arabistan gibi olsun diye uğraşıyorlar ama nafile namazı..Crypticim ben artık bu milleti anlamıyorum..
bak gecen benle esim avmde yuruyorduk.bir bayan bana siz turkiyelimisiniz sordu (arapcayla)cunku turkce konusuyrdum..
bizim turkiyemizde 4 yıl yasamıs inanırmısın harika bir yer diyip durdu cennet cennet dedi..
tabi bende pohpohlandım bidaha gelmeyi düşünüyormuş..
neeesi gezilebilecek yerler dedi daha ..
hürriyet bir ortam cennet bir ortam dedi tabi bende gururlandım vallahi..
istanbulda yasamış daha önce 4 yıl...
dizilerimizi saydı bna cok guzel bir duygu..
o an kadının gözleri gülüyordu..
vallahi yol kenarlarında bir iki kuruşa yapıyorlar hanfendi dediğinizi böyle hacı hocalar bu kadınları kazandırmak için topluma birşeyler yapsalar harakete geçseler keşke..ama zor olan o kolay olan o... demek:)bizim inancımızda illaki olsun demiyorum olmayanlarada saygı duyuyorum ama olmamalı allahın verdiği bi can. temiz verdi ve en temiz şekilde koruyabilmeliyiz. ve bu bi sınav . sen kalkıpta herkese o..... diyemezsin ama herkes o.... yaparda diyemezsin
hiç bir dinde yeri yok..var diyen kendini kandırır..bir insanı parmağınla gösterip o... demek hangi dine sığıyor. hadi deyin bana
Cryptic,işte canım bu hacı hocalarda suudi Arabistan gibi olsun diye uğraşıyorlar ama nafile namazı..
geçmiş ola..zamanında kurtuluş mücadelesini kendileri yapsaaydı ozaman...milleti kandırmakla bozgunculukla biryere kadar ancak..çünki hak olan bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?