- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
ben acıktım. yemek ısıtıyorum :)
Ne yazdıgını sen bile bilmiyorsun o zaman diger sayfalardan geri git ve oku..bi o dillendirmişse napiyim yani,tutalım ki rte nin bu sözler ile aynı düşündüm bu beni neden rte yapsın ki. öyle olsa herkes atatürk olurdu.
tam anlayamadım
üstte yazdım tabi gözünüzle okuyunuz bir zahmeteğer anlamda eksik kalmışsa açıklayayım cumhuriyeti basma kalıplara sokan zihniyet düşmancadır,özgürlük ve hoşgörü tanımaz(dogru)rte bu(
siz öğrenin merak ediyorsanız konu açın ama anlamı için.herkes kralcıCumhuriyetin anlamını öğren ilk önce sonra gel bana cevap ver olurmu?
kız konu Atatürk e nasıl geldi..
bence siz bi kendinize gelin ben ne yazdığımın farkındayım bu kadar cevap yazıyorum.Ne yazdıgını sen bile bilmiyorsun o zaman diger sayfalardan geri git ve oku..
Uslubunuz cok igrenc sizin su konusmayla seviyenize düşmeyecemüstte yazdım tabi gözünüzle okuyunuz bir zahmet
siz öğrenin merak ediyorsanız konu açın ama anlamı için.herkes kralcı
problem bizlerin o ....diyemeyeceyi..Dinimizde zina gunahtir bu gunahi mesru hale getiren pek cok insan var. Habere konu olan kisinin üslubu yanlis tabiki ama sirf kendisi yanlis bir uslupla konustu diye evlilik disi bebek sahibi olanlari da hakli goremeyecegim hem erkek hem kadin icinde yanlis. Eger kizimizin yada oglumuzun evlilik disi bebek sahibi olmasini tasvip etmiyorsak haberin bir sekilde ana konusu olan evlilik disi bebek sahibi olanlara karsi olmaliyiz.
Burda 6 uye haksız bir tek siz mi haklısınız?bence siz bi kendinize gelin ben ne yazdığımın farkındayım bu kadar cevap yazıyorum.
problem bizlerin o ....diyemeyeceyi..
telimizle duamızla evlendik kınamak b,z aciz kullara düşmez..allahla kulun arasına hiç kimse giremez..tecavüze uğrayanı kimse suçlamamalı,ünlü kadınlar çocuğunu garanti altına almak için yapıyor biliyor ki zengin adamın peşinde kadın çok onun kumalarından biri olmaya çalışıyorlar fakir yada fırsatçı bir erkeğe para yedirmektense ama bunun için bile değmez,tabi ama ünlü kadınlarda bu konuda hepsi muhalefet içindedir yapanlar ses çıkarmaz, öyleleri varki kendi yapmasa kınardı ama kendi yaptığı için ses etmiyor.
kötü hocalar çok biliyorlarsa neden hep muhalefet oldular kendileri kazansaydı kurtuluş savaşını..hazzır düzeni yıkmaya çalışmakla olmuyor maalesef..nice şehitlerin kanı var..bir gün o kanda boğulmasınlar sonra..Kötü hocaların yarattığı nesiller böyle bozuk ses ve zehirli fikirler oluşturuyor kız yanlışı öğrenmiş doğruyu öğrenmeden ,
üstte yazdım tabi gözünüzle okuyunuz bir zahmet
siz öğrenin merak ediyorsanız konu açın ama anlamı için.herkes kralcı
telimizle duamızla evlendik kınamak b,z aciz kullara düşmez..allahla kulun arasına hiç kimse giremez..
düşmanınızı derken kastettiğiniz Atatürk ise o olmasaydı şu an T.C olmayacaktı..tarih dersi gördünüz sanırım..hiç bir kitap son padişahın döneminde ülkeni parçalanmak üzere olduğunu dört bir yandan saldırdıklarını Atatürkün liderliğinde düşmanı yenebildiğimizi inkar edemez..
arkadaşım,bu işi meslek olarak yapanlara o diyorlar ya..geçenlerde yine haberde vardı liseli genç kız hamile kalmış,cahillikten.ve kız çocuklarını tembihledikleri kadar erkek çocuklarını tembihlemedikleri için şimdi okız o..mu oluyor hayır çok günah öyle demek bence..Dinimizde zina gunahtir bu gunahi mesru hale getiren pek cok insan var. Habere konu olan kisinin üslubu yanlis tabiki ama sirf kendisi yanlis bir uslupla konustu diye evlilik disi bebek sahibi olanlari da hakli goremeyecegim hem erkek hem kadin icinde yanlis. Eger kizimizin yada oglumuzun evlilik disi bebek sahibi olmasini tasvip etmiyorsak haberin bir sekilde ana konusu olan evlilik disi bebek sahibi olanlara karsi olmaliyiz.
Ahhh bu şeriat gelsede onları götürse ...Sürekli ATATÜRK'E KARALAMA sanki peygamberler hiç hata yapmamış, onların derdi ülkenin şeriatla yönetilme isteği humeyni iranlı kadınlara özgürlük vaad etti kadınları kandırdı şimdi onlara bol,bol kırbaç cezası var sokakta bir saç telleri görünse
tuğsem arkadaş,ensest tecavüz yada tecavüz sonucu hamile bırakılanlar..şiddet ve tecavüz sonrası sahipsizlikten kurda kuşa yem olanlar var onlara bu hocanın o..demesi doğrumu sence?asıl sizin ne var merak ediyorum herkes bi ona cevap veriyor
teee başlarda Atatürk ün arkasına saklanan kötülerden bahsettim.hani kötülerden bahsettim.direk atatürkten değil.kötülere bile melek dicekler nerdeyse sanki tüm düşünce formlarının savunan insanların yüzde yüzü melek hep başkasını savunanlar kötü
ya canım isteyerekte kalabilir.onun bedeni onun tercihi..tuğsem arkadaş,ensest tecavüz yada tecavüz sonucu hamile bırakılanlar..şiddet ve tecavüz sonrası sahipsizlikten kurda kuşa yem olanlar var onlara bu hocanın o..demesi doğrumu sence?
yanlışı doğrusu bizi ilgilendirmezki evet haklısın..herkez kendinden sorumludur..hocaların görevi halkı bilinçlendirmektir..o..diyerek halkı bilinçlendiren hocalarda görecekmişiz demekya canım isteyerekte kalabilir.onun bedeni onun tercihi..
kimse o.. lafını haketmez. kimse kimseye bu küfürü diyemez. yanlış der geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?