- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
-
- Konu Sahibi blondewoman
Avrupada yaşamıyoruz,yaşadığımız coğrafyada çok normal. Eğer birde muhafazakar bir aileyse çocuğun ailesi çok daha normal. Çünkü onların kafasında sen evlenmeden hamile kalan,evlenmeden bir erkekle ilişkiye girebilen çok afedersin ahlaksız bir kız oluyorsun. Çocuk olurken oğullarının katkısı varmış,yokmuş insanların umrunda değil malesef.Bebeğimi istiyorlar ama beni istemiyorlar nasıl oluyor bu iş
22 yaşındayım. Üniversiteyi yeni bitirdim. Babam öldü hiç kardeşim yok. Annemle beraber yaşıyorum. 3 senedir hayatımda biri var kendisi 25 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Annem öğrenince aramız çok fena bozuldu. Sevgilim anneme açıklamasını yaptı özür diledi. Annem aldırmamı istiyor ve ayrılmamı istiyor. Sevgilimin ailesiyle de yüzleştik beni istemediklerini çok belli ediyorlar annesi evlenmeden hamile kalan kızı gelin mi alıcaz diye arkamdan konuşurken duydum. Sevgilimin babası daha ılımlı ama annesi ve kız kardeşi çok fena. Ne yapacağım?
Aşkım galeri öyle bi şey diilAraba al sat yapıyor kendine ait bir şirketi dükkanı yok zaten yaşı genç ilerleyen zamanlarda yer açmayı düşünüyor
Valla bu hikayede yanan konu sahibi gibi olacak ya neyse. Belkide ailesinin haberi bile yok oyalıyor kızı. Kim bilir?Yok yok düşünme aşamasında galerici bey
Mustakbel esin hala nikah tarihi almadiysa gecmisler olsun. Sen annenle arayi iyi tut. Dogurdugunda, cocugu buyuturken yaninda annen olacak.Müstakbel eşim ya hani eşim olacak
Avrupada yaşamıyoruz,yaşadığımız coğrafyada çok normal. Eğer birde muhafazakar bir aileyse çocuğun ailesi çok daha normal. Çünkü onların kafasında sen evlenmeden hamile kalan,evlenmeden bir erkekle ilişkiye girebilen çok afedersin ahlaksız bir kız oluyorsun. Çocuk olurken oğullarının katkısı varmış,yokmuş insanların umrunda değil malesef.
22 yaşındayım. Üniversiteyi yeni bitirdim. Babam öldü hiç kardeşim yok. Annemle beraber yaşıyorum. 3 senedir hayatımda biri var kendisi 25 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Annem öğrenince aramız çok fena bozuldu. Sevgilim anneme açıklamasını yaptı özür diledi. Annem aldırmamı istiyor ve ayrılmamı istiyor. Sevgilimin ailesiyle de yüzleştik beni istemediklerini çok belli ediyorlar annesi evlenmeden hamile kalan kızı gelin mi alıcaz diye arkamdan konuşurken duydum. Sevgilimin babası daha ılımlı ama annesi ve kız kardeşi çok fena. Ne yapacağım?
Hadi oradan şimdi küfür edeceğim. Yok yaaa oğlu hamile bıraksın, torunu sahiplenelim gelini istemeyelim.Doğurmamı istiyor hatta benim annem aldır dediği zaman bana sevgilim anneme çıkıştı o konuda. Benim annem torununu istemiyor. Sevgilimin ailesi de torunu istiyor ama beni istemiyor
Türk olursa nerede olursa olsun yaşar zaten Avrupalıları kastetmiştimVallah ben avrupada yaşiyorum ama burdada nekadar modern olursa olsun türk kız evlenmeden hamile kalsa aynı şeyleri yaşar
Ha aileler etraf duymadan hemen nikah düğün işine girer o ayrı ama kıza kimsede kucak açmaz
Eğer evlenirse eşiniz aileci biri çıkarsa başınıza iş alırsınız. Sizi istemiyorlarsa Bu durum sürekli önünüze gelecek. Sizi istememelerinin sebebi kendi kıt ahlaklarına göre namussuz olarak görmeleri. Bu düşüncedeki kişileri değiştiremezsiniz. Sevgilinizde daha çok genç ona güvenip de çocuğu dünyaya getirmeyin. Kendinize güveniyorsanız çocuk bakacak maddi manevi gücünüz varsa doğurun. Yoksa hiç yazık etmeyin bebeğinize. bence daha çok gençsiniz yaşayacak çok güzel zamanlarınız olabilir.Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemli
Ben de bu yüzden umarım sanat galerisidir dedim ama adam galerici bile değilmiş ki. Türkiye’de erkek nüfusunun yarısının uğraştığı bir şey, araba al satı.25 yaşında birinin kendi araba galerisi olmaz yahu. Ciddi bir sermaye gerektiriyor galericilik. Çalıştığı galeriye benim diye yalan atıyor olabilir veya babasının vs galerisi olabilir. Hava atmak için benim diyodur. 25 yaşında biri gerçekten galeri sahibiyse yüksek ihtimal yasadışı işlerle uğraşıyordur ki galericilerde çok rastlanır. Tas kafa saç kesimli, dar pantolonlu, nargile cafeci bilmem kaç suç kayıtlı ergenusların galericilikle uğraştığı oluyor. Ancak o yaştaki normal birinin kendi galerisi olmasına ihtimal vermedim.
Sizinle evlilik öncesi ilişki yasadiysa, sevgiliniz aile yapısına çokta takan biri değil. Nikah yaparken de takmasin o zaman, rızaları olmasa da evlensin.Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemli
Şöyle oluyor, siz doğurcaksınız. Onlar bebeği bağırlarına basacaklar. Ama oğulları ile evlenmenize izin vermeyecekler. Şu genç yaşınızda evlilik dışı çocuk doğurmuş olucaksınız. Bütün hayatınız boyunca bu yükü taşıyacaksınız.Bebeğimi istiyorlar ama beni istemiyorlar nasıl oluyor bu iş
Neyle evlenecek,evi nasıl kuracak işsiz 25 yaşında çocukSizinle evlilik öncesi ilişki yasadiysa, sevgiliniz aile yapısına çokta takan biri değil. Nikah yaparken de takmasin o zaman, rızaları olmasa da evlensin.
Ayrıca haydi aileler sorun etmedi diyelim. Bir an önce evlenmeleri gerek. Hem doğacak çocuğun kimliği ona göre çıkar hem de konu sahibi karnı burnunda nikah kıymamış olur. Çünkü bizim toplumda karnı burnunda gelinlik giymiş biri kınanıyor, damat değil sadece kadın kınanıyor.Vallah ben avrupada yaşiyorum ama burdada nekadar modern olursa olsun türk kız evlenmeden hamile kalsa aynı şeyleri yaşar
Ha aileler etraf duymadan hemen nikah düğün işine girer o ayrı ama kıza kimsede kucak açmaz