- 29 Haziran 2024
- 69
- 28
- 28
-
- Konu Sahibi blondewoman
Siz ne yapmak istiyorsunuz ? Yasal sınır içinde sonlandırmak mı; dünyaya getirmek ve babasıyla beraber büyütmek mi ?22 yaşındayım. Üniversiteyi yeni bitirdim. Babam öldü hiç kardeşim yok. Annemle beraber yaşıyorum. 3 senedir hayatımda biri var kendisi 25 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Annem öğrenince aramız çok fena bozuldu. Sevgilim anneme açıklamasını yaptı özür diledi. Annem aldırmamı istiyor ve ayrılmamı istiyor. Sevgilimin ailesiyle de yüzleştik beni istemediklerini çok belli ediyorlar annesi evlenmeden hamile kalan kızı gelin mi alıcaz diye arkamdan konuşurken duydum. Sevgilimin babası daha ılımlı ama annesi ve kız kardeşi çok fena. Ne yapacağım?
Evlenmeden hamile bırakan bilinçsiz oğlunda suç bulmaz ama böyleleri? Sevmezlerse sevmesinler senin doğuracağın çocuk onların torunu seni istemeyen torununu göremez. Burda önemli olan adam çocuğuna sahip çıkıyor mu?22 yaşındayım. Üniversiteyi yeni bitirdim. Babam öldü hiç kardeşim yok. Annemle beraber yaşıyorum. 3 senedir hayatımda biri var kendisi 25 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Annem öğrenince aramız çok fena bozuldu. Sevgilim anneme açıklamasını yaptı özür diledi. Annem aldırmamı istiyor ve ayrılmamı istiyor. Sevgilimin ailesiyle de yüzleştik beni istemediklerini çok belli ediyorlar annesi evlenmeden hamile kalan kızı gelin mi alıcaz diye arkamdan konuşurken duydum. Sevgilimin babası daha ılımlı ama annesi ve kız kardeşi çok fena. Ne yapacağım?
O zaman herkesin söylediklerini duymazdan geleceksiniz. Müstakbel kayınvalidenize de onun oğlundan hamile kaldığınızı hatırlatacak ve sonra da sınırlı iletişim kuracaksınız.Babasıyla birlikte büyütmek istiyorum aldırmak istemiyorum
2 aya yaklaştı 7 haftalıkBebek kaç haftalık?
İşiniz gücünüz varsa evlenip doğuracaksınız. Başka çare yokDoğurmamı istiyor hatta benim annem aldır dediği zaman bana sevgilim anneme çıkıştı o konuda. Benim annem torununu istiyor. Sevgilimin ailesi de torunu istiyor ama beni istemiyor
Maddi durumumuz iyi ikimizinde. Ben üniversiteyi bitirdim işe gireceğim. O da galericiİşiniz gücünüz varsa evlenip doğuracaksınız. Başka çare yok
Zaten çok az süre kalmış , sevgilinizin işi gücü var mı? Ailesinden bağımsız biri mi yani. İyi karar verin sizinde yaşınız küçük ve anneniz arkanızda değil. İşiniz gücünüzde yok bu iş çocuk oyuncağı değil iş sevgilinizde biter.2 aya yaklaştı 7 haftalık
İkimizin de maddi durumumu iyi üni bitti işe gireceğim. O da galericiZaten çok az süre kalmış , sevgilinizin işi gücü var mı? Ailesinden bağımsız biri mi yani. İyi karar verin sizinde yaşınız küçük ve anneniz arkanızda değil. İşiniz gücünüzde yok bu iş çocuk oyuncağı değil iş sevgilinizde biter.
Eğer kendine güveniyosan doğur fakat eş ailesini geçiyorum kendi annenden destek görememek seni çok zorlar. Ayrıca işe girsen ne olcak 5-6 ay çalışabilirsin ondada hamile olarak kabul ederseler. Daha sonra bebek küçük olacak hemen işede dönemezsin. Sevgilinin maddi durumu iyi ama bağımsız mı ana kuzusu biri mi yani bu önemliİkimizin de maddi durumumu iyi üni bitti işe gireceğim. O da galerici
Maddi durumumuz iyi ikimizinde. Ben üniversiteyi bitirdim işe gireceğim. O da galerici
Evlilik düşünmüyor mu peki?Doğurmamı istiyor hatta benim annem aldır dediği zaman bana sevgilim anneme çıkıştı o konuda. Benim annem torununu istemiyor. Sevgilimin ailesi de torunu istiyor ama beni istemiyor