- 29 Haziran 2024
- 69
- 28
- 28
-
- Konu Sahibi blondewoman
Annem şimdi kızgın ama torununu görünce yumuşayacağına eminim. Ben gidince annem tek başına yaşamış olacak torununa bakmak isteyecektir. Babamdan kalan evim var onu kiraya verip kirasını alacağım. Bebek doğana kadar öyle idare ederim. Sonra da çalışırımEğer kendine güveniyosan doğur fakat eş ailesini geçiyorum kendi annenden destek görememek seni çok zorlar. Ayrıca işe girsen ne olcak 5-6 ay çalışabilirsin ondada hamile olarak kabul ederseler. Daha sonra bebek küçük olacak hemen işede dönemezsin. Sevgilinin maddi durumu iyi ama bağımsız mı ana kuzusu biri mi yani bu önemli
DüşünüyorEvlilik düşünmüyor mu peki?
Umarım sanat galerisidir…Maddi durumumuz iyi ikimizinde. Ben üniversiteyi bitirdim işe gireceğim. O da galerici
Araba galerisiUmarım sanat galerisidir…
Nerede tanıştınız?Araba galerisi
Madem öyle bir an önce kıysın nikahı neden bekliyor?Düşünüyor
Bir arkadaşımın aracılığıyla tanıştıkNerede tanıştınız?
E tamam. Yetişkin insanlarsınız. Gidip evlenmekten başka bir şey görünmüyor bu durumdaMaddi durumumuz iyi ikimizinde. Ben üniversiteyi bitirdim işe gireceğim. O da galerici
Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemliE tamam. Yetişkin insanlarsınız. Gidip evlenmekten başka bir şey görünmüyor bu durumda
E alamazsa ne olacak? Bebek 2 aylık olmuş.Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemli
Evet ama hani hamilesin ya. Ne zaman evleneceksin mesela? Doğuma 1 ay kala mı?Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemli
Korunmadan sevişirken niye aile rızası almamış? Demek ki çok da önemli değilmiş!Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemli
Yani ailesinin işinde çalışıyor, senin ne gibi gelirin varİkimizin de maddi durumumu iyi üni bitti işe gireceğim. O da galerici
Sorun çıkartıyorlar bende bunu düşünüyorum ne yapacaz ailesi çok sorunluEvet ama hani hamilesin ya. Ne zaman evleneceksin mesela? Doğuma 1 ay kala mı?
Ortada hamile bir kadın var rıza mı kalmış? Geçiniz. Bence adamın da pek evlenesi yok. Çok merak ediyorum bu konu nasıl sonuçlanacak. Bizi habersiz bırakmayın.Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemli
Bu kadar geleneksel kafadaydı madem evlenmeden niye sevişti?Sevgilimin aile yapıları bizimki gibi değil. Onlarda anne baba rızası almak filan önemli
Pasif gelirinizin olması çok büyük avantaj siz yinede annenizin rızasını almaya bakın süreci çok uzatmadanAnnem şimdi kızgın ama torununu görünce yumuşayacağına eminim. Ben gidince annem tek başına yaşamış olacak torununa bakmak isteyecektir. Babamdan kalan evim var onu kiraya verip kirasını alacağım. Bebek doğana kadar öyle idare ederim. Sonra da çalışırım