Evlenmeden görümce belası

Bende sizin gibi düşündüm lakin genel yorumlar hep aileden yana bende mi kötü gelin adayı olcam acep

Oooouuvv

Henuz nisanlin bile olmayan adami yazliga ailen giderse benim yuzumu goremezsin diye tehdit mi ettin?

Bakin onlar bir aile ve siz suan o ailenin disindasiniz. Size ne oluyor boyle? Fatura oduyormus... sanki coluk cocugun rizkini babasinin kumar borcuna yatiriyor gibi anlatmissiniz

Sevgilin gelince size neden gözün aydın desinler yahuu. Ne fena bi insansınız.

Belli ki çocuk saf. Yularını nere çeksen gelir derler ya aynı o hesap. Kız da bulmuş, topaç gibi çeviriyor.

Valla bende pek olumlu yorum yapamayacağım... sen dikkat ette nişanlın senden ayrılmasın.. belkide yurt dışına çıkması vs büyün bunların olması senim gerçek yüzünü görmesi için
İnsan hiç mi ılımlı yaklaşmaz ya, görümceni bilmemde bu kafayla sen daha çok baş ağrısı çekersin...

Belli ki çocuk saf. Yularını nere çeksen gelir derler ya aynı o hesap. Kız da bulmuş, topaç gibi çeviriyor.
Büyük ihtimal bende erkek annesiyim. İnanın dehşete kapıldım.. ne kv ne kp ne görümce sorunum hiç olmadı... pazar günü bizi telefonla bile aramazlar bi pazarınız vardır diye.. çünkü eşim baskın Karekter kolay kolay kimseyi kırmaz ama dur noluyo demesini çok iyi bilir... Ne kendi ailesine laf ettirir ne bana.. ailesi eşimden çekinir bişey söylerken.. iş erkekte bitiyor.. ben böyle laflar edicem ertesi güne inanın boşanmıs olarak başlarım...

Daha aileye girmeden ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…