Evlenmeden görümce belası

Sevgiliniz umarim sürekli benim dedigim, benim istedigim demeyen uyumlu, ailesi iyi bile olmasi hatiri icin sevip sayacak bir sürü kisi varken sizi secmenin ne kadar büyük bir hata oldugunu anlar ve bu hatasindan döner. Yoksa ömrünü yersiniz siz o adamin.

Yorum yazan arkadaşlar düşüncemi yazmışlar tekrarlamaya gerek yok ama böyleleri hem eşleri hem de aileleri tarafından baş tacı ediliyor sevgilisi zaten herşeye tamam demiş
Simdilik seviyorum diye tamam der. Evlenince dirdirindan kaprislerinden biktimi gorurum o adami. Senimi cekicem yeter der kesin.

Simdilik seviyorum diye tamam der. Evlenince dirdirindan kaprislerinden biktimi gorurum o adami. Senimi cekicem yeter der kesin.
Valla böyle giderse iş evlenmeye kadar gitmesin yazık o aileyede ama çevremde gördüğüm örnekler ne yazıkki dediğim gibi eli maşalı olan haddini bilmeyen gelinler el üstü saygısızlığı terbiyesizliği olmayanlarda herdaim laf sokulmaya insan yerine koymamakla karşıya kalıyo

Tatlım suan sadece sevgilisiniz ister yazlıkta kalır ister kalmaz ailesi şuan sana bsy düşmüyor nişanlanan yada evlen bi ondan sonra sana söz düşer böyle yaparsan sevgilin senden soğur sonuçta o onun ailesi onları hiç bi zaman atmicak . Ki sen benim yengem olsan sana söz bile dusurmezdim abimin parası abimin evi derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…