Evlenmeden görümce belası

Seni gorunce kvlerime daha cok kizdim.ben senim yaninda melaikeyim.yimede kiymetimi bilmiyorlar :) kiz sanana yazlik evden.insan kardesinin yazligina giderken hic bi resmiyeti olmayan kiz arkadastan mi izin alcak :))

size de tam zilli kediymişsiniz:))
Niye banlandiki azicik örnek alaydik nasil nisanlisina söz geciriyor diye hem de gorumceye karşı

Daha yaratıcı olun lütfen.. Böyle konuları görünce direk geçmiş konulara bakıyorum artık. Sevgilim yok dediğiniz konudan 9 ay sonra 1.5 yıllık ilişkim var diye konu açmışsınız. Aradan 9 ay geçmiş 3 yıllık ilişkiden bahsediyosunuz. Sizin oralarda zaman buralardan daha hızlı zannımca?

Az yapmissin ben olsam ailende gelemsin dugune hatta analiktam babaliktan sil onlari derdim. Ne kadar masumsun ya. Imrendim sana esimin erkek kardesiyle evlenmeni teklif ediyorum, cunku sevgili kayinvalidem senin karekterinle pek bir uyum icinde olur nazarlar degmesin.

Ay Allah'ım düşman başına ocaklardan uzak fenalıkta mastır yapmışsın maşallah Allah sevgiline ailesine sabır versin valla şimdi böylesin bide evlenince düşünemiyorum

Kız demişki sevgilisi olan adam 3 ev almışailesine biri ailesinde kalsın diğer ikisini satalım kaynanasını sokağa atmamış.
Görümcesine kızmış kaynanasının evinde oturup kadını eve almıyor diye görümce daha beter gelinmiş...bence bu gelin daha insaflı en azından evin birini bırakmayı kabul etmiş.
Ama yine de evlenmeden bu kadar zıtlaşmak zor olmamış.
Kızı çok da haksız bulmadım ben

Sevgilin gelince sana neden gözün aydın desinler?Ev yazlık vs sevgilinin bir bakıma ailesinin sen kimsin resmi olarak?.Sizi çok tehlikeli buldum daha evlenmeden nedir bu tavirlar

Siz sadece bir gelin adayısınız. Onların gözünde şu anda sadece oğullarının sevgilisisiniz. Niye sizi arayıp oğlan geldi diye hayırlasınlar? Bu 1.
2.si; Siz ne hakla insanların yazlığa gitmesine karşı çıkarsınız? Size ne yahu. Adamların evi. Benim abimin sevgilisi bizim o eve gitmemizi istemeyecek, abim de tamam diyip engel olacak, abimin yüzüne bakmam bir daha. Mesele ev değil. Ama görümce yine insaflıymış da kardeşine gönül koymamış.
Onlar kardeş. Yeri gelir birbirlerinin ağızlarına bile s. (Afedersiniz) ama yine de can yani. İstediği şakayı da yapar. Çok mu doğru? Değil ama yapabilir kardeşi sonuçta. Bu 3.
4. Siz daha olmamış nişandan kınadan men ediyorsunuz kadını. Farkındaysanız o evin gelini olacaksınız.
Bence çocuk koşarak uzaklaşmalı. Siz çok fenasınız.

Kendi kendiyle mi evlenecek kız her şeyi adam ödüyor?
Annenizgiller bi beyaz eşyanı, perdelerini, yatak odanı filan versinler bari.
Bak adam bi daire bi yazlık satacak, kendi anasına babasına gardaşına yar etmiyor, sizinkiler, siz neleri gözden çıkardınız düğün için? Bi araba varsa onu bari satın yani, böyle eli boş gidilir mi çocuğun düğününe

E adamın ailesi tabi gidecekler yazlığına. Siz sevgilisi olarak nasıl bu kadar karışıyosunuz? Herkes haddini ve sınırını bilmeli. Ayrıca müstakbel görümcenize laf etmişsiniz daha kocasının ailesi ile geçinemiyor falan diye de, siz çok mu iyisiniz sanki?

Evlerden ırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…